foto: Shutterstock
Divām zodiaka zīmēm jūlijā grandiozi veiksies
Cita pasaule
2023. gada 2. jūlijs, 22:45

Divām zodiaka zīmēm jūlijā grandiozi veiksies

Jauns.lv

Astrologi nosaukuši divas zodiaka zīmes, kas jūlijā gūs finansiālus panākumus un labklājību. Šajā sarakstā iekļuvuši Lauvas un Mežāži.

Lauva

Lauvas var veikt izrāvienu savā darbā, kas ļaus viņiem virzīties pa karjeras kāpnēm. Šis mēnesis viņiem būs ļoti veiksmīgs gan jauno projektu un mērķu īstenošanas, gan algas palielināšanas ziņā. Visu varat iegūt vienā vēzienā, ja nedaudz sasprindzināsieties. Neaizmirstiet par atpūtu, tā palīdzēs atgūt spēkus.

Turklāt jūlijā varat nopelnīt vairāk naudas, kas ļaus veikt lielu pirkumu. Ja jau sen esat sapņojis par auto vai dzīvokļa iegādi, tad šobrīd ir tam piemērotākais laiks.

Mežāzis

Mežāži ir ļoti talantīgi cilvēki, kuri spēj no nekā uztaisīt kaut ko ģeniālu un vērienīgu. Zvaigznes saka, ka tā notiks arī jūlijā. Varat izdomāt jaunu projektu, kas nesīs slavu un naudu. Tomēr sargieties no skauģiem, lai tie jums neliek sprunguļus riteņos.

Astrologi brīdina, ka jums ir vērts klusēt par saviem plāniem. Nedalieties ne ar vienu slepenā informācijā, labāk klusi ejiet uz saviem mērķiem. Jums viss izdosies, raksta UNIAN.