Linda Leen modes nedēļā žilbina ar ziediem. FOTO
Vienos ziedos! Dziedātāja Linda Leen Rīgas modes nedēļā bija saposusies kā pavasara vēstnese.
2015. gada 19. marts, 09:54

Linda Leen modes nedēļā žilbina ar ziediem. FOTO

Jauns.lv

18. marta vakarā luksusa iepirkšanās centrā „Podium” simtiem ļaužu pulcējās, lai redzētu pašmāju apģērbu zīmolu Alexandra Westfal, Natālija Jansone, One Wolf un Narciss jaunāko kolekciju modes skates.

Ļaužu pūlim cauri spraucās arī daudzas stilīgas sabiedrībā zināmas personas. Jau no attāluma bija pamanāma dziedātāja Linda Leen, kura burtiski žilbināja ar savu vasarīgi romantisko puķaino kleitu un košo matu rotu ar mākslīgajiem ziediem. Lai gan Linda izskatījās brīnišķīgi un viņas tēls raisīja asociācijas, ka vasara jau atnākusi, savu stiliņu dziedātāja komentēt nevēlējās.

Modes skates viesu vidū bija arī citi populāri ļaudis, kas bija saposušies pavasarīgi. Ar pasteļtoņiem apģērbā savu noskaņojumu demonstrēja starptautisko attiecību speciāliste Guna Leiškalne-Rokk, kura pusgadu pēc otrās atvasītes nākšanas pasaulē jau atguvusi ideālu augumu. Lieliski izskatījās arī miljonāre Mārīte Kola, kuras tērpā arī bija izteiksmīgi ziedu motīvi. Ar kičīgu stiliņu izcēlās arī aktrises un uzņēmējas Ievas Pļavnieces dzīvesbiedre Anamika Goldberga. Apkārtējo uzmanību sevišķi piesaistīja dāmas apavi, kas bija katrs savā krāsā. Kasjauns.lv Anamika atklāja, ka stilīgo kurpju pāri iegādājusies Vācijā. Bet Ievu Pļavnieci reti kurš atpazina viņas jaunā matu griezuma dēļ. Garo, plandošo cirtu vietā Ieva tagad lepojas ar stilīgu īsu griezumu.

Kā bija sapucējušās slavenības, apmeklējot Latvijas dizaineru modes skates festivālā „Riga Fashion Week” otrajā dienā, lūkojiet galerijā.

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders