Mode
2023. gada 16. marts, 15:05

Skaistākā meitene pasaulē ir izaugusi; viņa izskatās žilbinoši un mirdz modes pasaulē

Jauns.lv

Sešu gadu vecumā francūziete Tailena Blondo (Thylane Blondeau) pārsteidza pasauli un vairākas modeļu aģentūras ar savām fotogrāfijām, un viņu sāka dēvēt par "skaistāko meitenīti pasaulē". Ir pagājuši apmēram piecpadsmit gadi, un 21 gadu vecā Tailena ir sevi pierādījusi modes pasaulē, regulāri izrāda tērpus pasaules modes lielpilsētās, piedalās modes pasākumos un fotosesijās, kā arī nodarbojas ar biznesu.

foto: Best Image / BACKGRID/ Vida Press
Diesel skatē Milānas modes nedēļas laikā 2023. gada februārī.

Pirms mēneša viņa priecēja Milānas modes nedēļas viesus, bet Tailenas Blondo uznāciens nesen, marta sākumā, Parīzes modes nedēļā bija vēl iespaidīgāks. Viņa bija ģērbusies melnos īsos svārkos un izvēlējusies pieskaņotu rokassomu. Fotogrāfi viņu iemūžinājuši Parīzes centrā.

foto: Best Image / BACKGRID/ Vida Press
Parīzes modes nedēļas laikā 2023. gada martā.

Parīzē marta sākumā šogad vēl bija visai pavēsi, tāpēc var nojaust, modelei ar īsajiem svārkiem noteikti bija auksti. Citām fotogrāfijām viņa jau pozēja garā mētelī. 

foto: Best Image / BACKGRID/ Vida Press
Parīzes modes nedēļas laikā 2023. gada martā.

Jauniņā franču modele Tailena, kuru dēvē par skaistāko meiteni pasaulē

Skaistuma un modes pasaule žilbina ar savu spožumu, taču atrasties tās epicentrā nav viegls uzdevums. To lieliski zina Tailena Blondo, ...

gallery icon

Pirms dažiem gadiem Tailena Blondo vēl bija pazīstama kā bijušā franču futbolista Patrika Blondo meita, taču nu laiki ir mainījušies. Tagad Patriks Blondo biežāk tiek pieteikts kā Tailenas tēvs. 

foto: Zabulon Laurent/ABACA/Shutterstock/ Vida Press
Modes pasākumā Katarā 2022. gada decembrī.
foto: Dede / BACKGRID/ Vida Press
Parīzes modes nedēļas laikā 2022. gada oktobrī.
foto: Best Image / BACKGRID/ Vida Press
Apmeklējot Tonijam Pārkeram un citām franču sporta zvaigznēm veltīto basketbola maču Parīzē 2023. gada janvārī.

Biežā uzstāšanās modes pasākumos, aizraušanās ar ceļošanu un fotografēšanu ir palīdzējusi Tailenai kļūt par īstu sociālo mediju zvaigzni - Instagram viņas ikdienas gaitām seko vairāk 6,6 miljoni cilvēku.

Par modeli Tailena Blondo strādā kopš četru gadu vecuma, kad debitēja modes biznesā, demonstrējot tērpus dizainera Žana Pola Gotjē skatē.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Žana Pola Gotjē skatē 2005. gada oktobrī Parīzes modes nedēļas laikā.

Pasaules uzmanību viņa izpelnījās sešu gadu vecumā, kad tika atzīta par „pasaulē skaistāko meitenīti”. Kad viņai bija 10 gadu, daudzi kritizēja žurnāla „Vogue” sarīkoto fotosesiju, jo esot nepareizi seksualizēt tik mazu bērnu, pārģērbjot par miniatūru sievietīti. Lai arī tas darīts tikai fotosesijas vajadzībām. 

Viņa sadarbojusies ar tādiem modes zīmoliem kā Jean Paul Gaultier, Dolce and Gabbana, Diesel,  L'Oreal un daudziem citiem. Kopš 2018. gada Tailena Blondo attīsta arī savu modes zīmolu Heaven May.

foto: Shutterstock/ Vida Press
JW Anderson skate Parīzes modes nedēļas laikā 2022. gada rudenī.
foto: Domine Jerome/Abaca/Sipa USA/ Vida Press
Parīzes modes nedēļā 2022. gada jūnijā.

Par skaistāko meitenīti pasaulē dēvētā Tailena Blondo

Par skaistāko meitenīti pasaulē dēvētā Tailena Blondo.

gallery icon