Attiecības
2023. gada 15. februāris, 06:21

Bērniņa zaudēšana pielika punktu attiecībām - Adriana Miglāne atklāti stāsta par izjukušo laulību

Jauns.lv

Dziedātāja Adriana Miglāne gada izskaņā sociālo tīklu vidē paziņoja, ka nolēmusi šķirties. TV raidījuma "Kad viņas satiekas" Valentīndienas sērijā Adriana nu neslēpj, ka šķiršanās un tās process esot bijis emocijām bagāts, bet tas esot bijis pareizs lēmums.

Dziedātāja, kas laulības ostā iestūrēja 2022. gada 14. aprīlī un jau pēc astoņiem mēnešiem izšķīrās, raidījumā dalījās savā stāstā par bērniņa zaudēšanu, un kā tas ietekmēja viņas attiecības ar nu jau bijušo vīru.

Sociālo tīklu vidē pagājušā gada izskaņā viņa nāca klajā ar paziņojumu, ka zaudējusi bērniņu, un tas atvēris viņas acis uz laulības dzīvi. "Tas bija punkts, un notikušais uz to arī veda. Pēc tā notikuma man pašai sirdī iestājās aukstums, un es mēģināju saprast, kas nav labi. Aicināju viņu kopīgi meklēt risinājumu, apmeklēt attiecību konsultantu, terapeitu, bet viņš nav tas cilvēks, kurš runā par savām sajūtām. Tad es sapratu, ka nē, es vairs tā nevaru dzīvot!" saka dziedātāja.

Adrianas Miglānes pilngadības svētki un debijas dziesmas prezentācija

Adrianas Miglānes pilngadības svētki un debijas dziesmas prezentācija.

gallery icon

Abu šķiršanās kopumā norisinās mierīgi, jo viņi vēlas uzturēt saikni mazā Hugo dēļ: “Es gribu, lai viņiem ir saikne, lai mēs svinam kopā dzimšanas dienas. Viņš ir lielisks tētis, vienkārši mums vairs nebija viens virziens ejams.”

Šobrīd Adriana kā uzsvaru savā dzīvē liek dēliņu un laiku sev, par jaunām attiecībām pagaidām nedomā, ja būs lemts, tad viss notiks!

Sarunas laikā Adriana atzīstas, ka ir bijušas reizes, kad ieskatījusies sava bijušā vīra telefonā, un redzējusi ziņas, kas viņai nebūtu jāredz.

Adrianas un citu slavenu sieviešu, kuru vīrieši izrādījušies neuzticīgi, stāstus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!