Ziemassvētku dāvana VIŅAI
Dzīvesstils
2022. gada 1. decembris, 15:43

Ziemassvētku dāvana VIŅAI

Reklāmas projekts

Ziemassvētku dāvanu idejas VIŅAI.

1. Rūpes par skaistām rokām

Mūsu plaukstām šobrīd ir izaicinošs periods. Pirmkārt, ziema ar saltajiem laikapstākļiem, otrkārt, roku ādai nesaudzīgo dezinfekcijas līdzekļu pastiprināta lietošana. Tas viss padara roku ādu raupju un sausu.  Šis ir laiks, kad kvalitatīvs roku krēms un citi plaukstu un nagu kopšanas līdzekļi tiks augstu novērtēti. Tikai jāatceras, ka katram krēmam ir savs nolūks. 

Mitrinošie krēmi ātrāk iesūksies ādā, neradīs taukainu sajūtu, tāpēc būs ērti lietojami dienas laikā. Tomēr tos nevajadzētu lietot īsi pirms došanās laukā, citādi, mitrumam izgarojot, āda kļūs vēl sausāka.

Barojošie krēmi būs treknāki un biezāki, tiem vajadzīgs ilgāks laiks, lai uzsūktos un iedarbotos. Tos ērtāk lietot vakarā, pirms miega, tā īpaši palutinot dienas laikā nesaudzētās plaukstas.

Aizsargājošie krēmi uz ādas izveido aizsargplēvīti, kas saglabājas arī pēc roku mazgāšanas. Tos ieteicams lietot ādai nelabvēlīgos darba apstākļos – putekļainā, vēsā, sausā vidē.

Reizi pa reizei rokas vērts palutināt arī ar masku. DOUGLAS veikalā atrodamas lieliskas Purederm zīmola roku maskas. 

Bioderma Atoderm Mains & Ongles (Īpaši dziedējošs krēms sausai un bojātai roku ādai un nagiem)

2. Skaisti aksesuāri

Vēl viena lieliska un nepelnīti piemirsta dāvanu kategorija ir make-up aksesuāri un piederumi. Reizēm kvalitatīvas dekoratīvās kosmētikas efektu sabojā neatbilstoši izvēlētas otas vai sūklīši. DOUGLAS veikalos atradīsi visdažādākos skaistumkopšanas piederumus plašā cenu diapazonā – no ikdienišķa aksesuāra līdz ekskluzīvam pirkumam – tostarp, zīmuļu asināmos, manikīra piederumu komplektus un kosmētikas maciņus.

Starp citu, vai jau esi pazīstama ar šobrīd tik aktuālo sejas pašmasāžu? Zīmols Crystallove piedāvā pasakaini skaistus sejas un ķermeņa pašmasāžas piederumus un komplektus, kuros ietilpst sejas masāžas rullīši un gua-sha plāksnītes no tādiem dabīgajiem akmeņiem kā rožu kvarcs, ametists, avanturīns, nefrīts, tīģeracs un citi. Papildini komplektu ar kādu sejas eļļu, kas nepieciešama masāžas veikšanai un iegūsi krāšņu un ekskluzīvu dāvanu kādai ļoti īpašai sievietei.

Crystallove Bamboo Agave Body Brush (Bambusa masāžas birste no agave sausai masāžai)

3. Par skaistām skropstām

Dekoratīvā kosmētika ir brīnišķīga dāvana jebkurai sievietei. Šoreiz mazliet par skropstu tušām. Tuša ir skaistumkopšanas produkts, kas, ikdienā lietots, ātri vien iztukšojas. Tāpēc ar kvalitatīvu skropstu tušu vienmēr būs trāpīts mērķī. Jāatceras, ka skropstu tušas parasti iedala divās kategorijās - pagarinošās, kas atdala smalkākās skropstas un vizuāli pagarina tās, un apjomu piešķirošās, kas sniedz blīvuma efektu.

Vajadzētu pievērst uzmanību arī skropstu tušas sastāvam un jutīgu acu īpašniecēm izvēlēties tušas, kuru sastāvā nav vaska un lanolīna. Izvēlies izsmalcinātas augstas kvalitātes skropstu tušas no tādiem iecienītiem zīmoliem kā Lancome, Sensai, Dior, Helena Rubinstein vai demokrātiskākas, taču vienlīdz pircēju novērtētas Douglas, Loreal vai Gosh tušas.

Collistar Impeccabile Mascara (Kuplinoša skropstu tuša)

4. Īpaši VIŅAI

Viņas ir tik dažādas. Viena harmoniska un ēteriska, otra enerģiska un kareivīga, cita nebēdnīga un rotaļīga. Viena savā gaumē un skaistumkopšanas izvēlēs klasiska un konservatīva, cita ekspresīva un drosmīga. Izlasi DOUGLAS bloga rakstu par dāvanu ieteikumiem dažādiem sieviešu tipiem un, iespējams, starp tiem atrodi savējo. 

5. Decembris kā dāvana

Varbūt šogad Ziemassvētkos neizdosies klātienē satikt kādu sev īpašu dāmu. Tomēr iepriecināt gribas. Tādā gadījumā uzdāvini svētku sajūtu jau tagad un sarūpē kādu no skaistajiem un pārsteidzošajiem DOUGLAS Adventes kalendāriem. Dažādām gaumēm, dažādām sievietēm. Tā būs sirsnīga dāvana, kas ik dienu ar kādu jauku pārsteigumu atgādinās par īpašu cilvēku.

Douglas Advent Calendar Luxury (Adventes kalendārs)

Shiseido Advent Calendar (Adventes kalendārs)

Douglas Advent Calendar (Adventes kalendārs)

Klusi, lēni, nemanāmi pienācis brīdis, kad varam vakaros iedegt sveces, uzlikt kādu Ziemassvētku dziesmu un gaidīt gada spožāko laiku. Lai miers, saticība un veselība!

Raksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv