foto: BACKGRID/ Vida Press
Bejonsas 10 gadu vecā meita izsolē piedāvā 80 000 dolāru par briljantu auskariem
Blū Aivijai ir tikpat izsmalcināta (un dārga) gaume kā viņas mammai popzvaigznei Bejonsai.
Bērni
2022. gada 27. oktobris, 07:01

Bejonsas 10 gadu vecā meita izsolē piedāvā 80 000 dolāru par briljantu auskariem

Jauns.lv

Popzvaigznes Bejonsas un viņas vīra repera Jay-Z desmit gadus vecā meita Blū Aivija kopā ar vecākiem nedēļas nogalē apmeklēja “Wearable Art Gala” izsoli Losandželosā, ko rīkoja dziedātājas māte Tīna Noulza.

Izsoles laikā 10 gadus vecā meitene piecēlās, lai solītu vairāk nekā 80 000 dolāru par Lorēnas Švarcas auskariem ar briljantiem, kas pasākuma vakarā bija ausīs vakara vadītājai, Blū Aivijas vecmāmiņai Tīnai Noulzai – informē slavenību žurnāls “People”.

Auskari iepriekš piederējuši hita “Formation” izpildītājai Bejonsai.

Videoklipā, kas izplatīts vietnē “Instagram”, redzams kā Keke Palmere paziņo par izsolē piedāvātajiem auskariem un brīdī, kad grasās tos pārdot, mazā Blū Aivija pielec kājās un entuziastiski pamāj ar lāpstiņu, norādot, ka ir gatava solīt vairāk. Vecāki sēdēja meitenei līdzās un tam neiebilda. Mazā dāma bija ģērbusies koši zilā kleitā ar spalvām un uz acīm bija uzlikusi saulesbrilles.

Video uzņēmusi aktrise un komiķe Kvintas Brunsones, kura pārsteigumā iesaucās “Blū!” un tad smejoties piebilda – “Viņa ir tik bagāta”.

foto: BACKGRID/ Vida Press
Bejonsa ar savu vecāko meitu Blū Aiviju 2021. gadā.

Beigu beigās Blū kārotos auskarus izsolē pārsolīja “Mielle Organics” dibinātāja Monika Rodrigesa un viņas vīrs Melvins. Pāris par juvelierizstrādājumiem ar briljantiem samaksāja 105 000 dolāru, informē “People”.

Tomēr šī nav pirmā reize, kad Blū Aivija šajā konkrētajā izsolē ir iesaistījusies vairāksolīšanā. 2019. gadā, kad viņa bija tikai sešus gadus veca, meitene piedāvāja 19 000 ASV dolāru par akrila gleznu, kurā atveidots Sidnijs Puatjē jaunībā. Mākslas darba iegādē bija ieinteresēts arī aktieris un režisors Tailers Perijs. Viņš uzsāka vairāksolīšanu, pat nezinot, ar ko tobrīd sacenšas. Pēc tam, kad Perijs uzvarēja vairāksolīšanā un ieguva gleznu savā īpašumā, viņš šovā “Tonight Show” pastāstīja: “Kāds cits ar mani sacentās, un es sākotnēji nezināju, kas viņš ir. Tad es paskatījos visapkārt un pamanīju – tā ir viņa. Viņa izņem lāpstiņu no Jay-Z rokām un Bejonsas rokām, un viņa sola.” Taču Perijs neļāva, lai sacensība ar pirmklasnieci viņu atturētu. “Šis bērns mani šodien nepārsolīs,” viņš pie sevis apņēmies un domās sacījis: “Tu šodien uzzināsi, meitenīt, ka es to gleznu dabūšu!”

Bejonsas meita Blū Aivija - mini stila zvaigzne

gallery icon

Lai gan Blū Aivija beigu beigās nedabūja mākslas darbu ar Puatjē portretu, meitene tovakar neaizgāja no izsoles ar tukšām rokām. Pēc tam viņa nosolīja nākamo priekšmetu – 90x90 cm lielu Semjuela Levi Džounsa mākslas darbu, kas veidots no dekonstruētām Indiānas juridiskajām grāmatām un Kalifornijas medicīnas dokumentiem.

Bijonsē ar meitu Blū Aiviju MTV mūzikas video 2016 balvu vakarā

Popzvaigznes Bijonsē meita Blū Aivija bija ģērbta modes nama „Mischka Aoki” kleitā, kuras vidējā cena ir 11 000 ASV dolāru.

gallery icon

Blū šo mākslas darbu ieguva par 10 000 ASV dolāru. TV personība un juriste Stāra Džounsa vēlāk paskaidroja, ka tolaik 6 gadus vecā meitene neaizraujas ar kolekcionēšanu kolekcionēšanas pēc. Pateicoties saviem vecākiem, viņai jau tik agrā vecumā ir izveidojusies dziļa cieņa pret tumšādaino cilvēku radīto mākslu. “Viņas māte un tēvs ir stāstījuši, ko nozīmē mākslas darbu kolekcionēšana un cik tā ir svarīga afroamerikāņiem,” norādīja Džounsa.

Popdīva Bejonsa un viņas lielākais atbalsts - vīrs Jay-Z

gallery icon

Grūtnieces Bejonsas fotosesija

gallery icon