foto: REUTERS/SCANPIX
Ļaunas mēles izplata naidīgas baumas par aktrisi Olīviju Vaildu un viņas suni
Amerikāņu aktrise Olīvija Vailda
Dzīvesstils
2022. gada 25. oktobris, 15:20

Ļaunas mēles izplata naidīgas baumas par aktrisi Olīviju Vaildu un viņas suni

Jauns.lv

Britu tabloīdā "Daily Mail" publicēts raksts pamudinājis domāt ļaunu par amerikāņu aktrisi un kinorežisori Olīviju Vaildu (38).

Rakstā teikts, ka Vailda, iespējams, pametusi savu suni, lai pavadītu vairāk laika kopā ar savu draugu Hariju Stailsu.

Nepatiesās baumas metusies komentēt dzīvnieku glābšanas organizācija, no kuras Vailda savulaik adoptējusi kucēnu.

"MaeDay Rescue" savā Instagram kontā ievietoja stāstu par to, kas īsti notika ar suni Gordiju.

Saskaņā ar parakstu pie fotoattēliem, kuros redzams kucēns, 2018. gadā viņu kopā ar četriem brālīšiem un māsiņām izglāba Losandželosas bezpeļņas organizācija. Gordiju savā paspārnē paņēma organizācijas dibinātājs, līdz kucēns atrada mājas.

"Iespējams, jūs pēdējā laikā esat redzējuši Gordiju ziņās, un mēs vēlamies labot dzirdēto. Gordiju divu mēnešu vecumā adoptēja Olīvija Vailda un pēc tam, kad viņa sniedza viņam daudz mīlestības, treniņapmācības un piedzīvojumu ceļojumos, viņa saprata, ka Gordijam īsti nepatīk ceļojumu dzīve, un viņš nav laimīgs mazu bērnu tuvumā," teikts parakstā. "Gordijs bija izveidojis ļoti spēcīgu saikni ar savu suņu staidzinātāju, un Gordija interesēs pēc ilgām pārdomām un apsvērumiem viņš tika atdots savam Bruklinas suņu staidzinātājam."

"Mēs lepojamies ar to, ka esam atraduši ideālas mājas mūsu "MaeDay" dzīvniekiem, un ik pa laikam mīluļi rod laimi citā vidē, un tas ir labi," turpina dzīvnieku glābēji. "Olīvija ir dedzīga dzīvnieku glābšanas vēstnese, un Gordijs tika pārcelts uz jaunām mājām aiz līdzjūtības un mīlestības pret viņu."