foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Aktrise Kristīne Belicka gatava atgriezties uz skatuves
Kristīne Belicka.
Dzīvesstils
2022. gada 16. oktobris, 06:40

Aktrise Kristīne Belicka gatava atgriezties uz skatuves

Žurnāls "Kas Jauns"

Pirms pāris gadiem, kad plosījās koronavīrusa pandēmija, aktrise Kristīne Belicka bija spiesta strādāt veikalā, un nu jau krietnu laiku viņa rosās nekustamo īpašumu jomā. Aktrise gan žurnālam "Kas Jauns" atzīst, ka domas par būšanu uz skatuves nav atmetusi.

Kristīne nav bieža viešņa saviesīgos burziņos, taču šoruden tika sastapta "Tet" orģinālseriāla "Tarakāni tavā galvā" prezentācijā.

Seriāla "Tarakāni tavā galvā" prezentācija

Šī gada rudenī pie skatītājiem nonāks jauns "Tet" oriģinālseriāls "Tarakāni tavā galvā" - rakstnieces Zanes Zustas tāda pat nosaukuma dižpārdokļa ...

gallery icon

Sarunā ar "Kas Jauns" Kristīne pastāstīja, ka jau pusotru gadu turpina strādāt nekustamo īpašumu jomā. Aizvadīto vasaru aktrise pavadījusi savā dzimtajā pusē, izbaudot lauku burvību. “Biju izbraukusi no Rīgas, padzīvoju Rojā septiņus astoņus mēnešus. Klusumā, mierā,” teica Belicka.

Runājot par darbu nekustamo īpašumu jomā, viņa saka, ka uz pilnu slodzi nestrādā. “Es tur asistēju. Šis darbs nav manas dzīves projekts. Cilvēkam vajag daudz ko pamēģināt,” uzsver viņa. “Teātris? Ar attieksmi pret teātri nekas nav mainījies. Ja būs labs projekts, labprāt izmantotu tādu iespēju. Mana sirdslieta – aktrises darbs – nekur nav pazudusi. Tas nekad nepāriet,” uzsver viņa.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!