foto: CAMERA PRESS/Patrick Rideaux / PicturePerfect / Vida Press
Britnija Spīrsa apgalvo, ka mamma izdarījusi ko tādu, ko viņa nekad neaizmirsīs
Britnija Spīrsa.
Dzīvesstils
2022. gada 14. oktobris, 07:29

Britnija Spīrsa apgalvo, ka mamma izdarījusi ko tādu, ko viņa nekad neaizmirsīs

Jauns.lv

Britnija Spīrsa noteikti pietaupa vairākas šokējošas atklāsmes savai topošajai biogrāfiskajai grāmatai, taču neizstāstītu atgadījumu ir tik daudz, ka dažus viņa var atklāt jau tagad, lai liktu cilvēkiem runāt, kamēr veikalu plauktos vēl nav nonākuši gaidītie memuāri.

“Es ienācu iekšā, viņa paskatījās uz mani un iesita pliķi tik stipri, ka es to nekad neaizmirsīšu,” apgalvo amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa (40), atceroties kādu epizodi no savas pagātnes.

Britnija Spīrsa ar māti Linnu Spīrsu

gallery icon

Dziedātāja nesen savā “Instagram” blogā vēstīja, ka viņas māte Linna Spīrsa savulaik viņu “spēcīgi iepļaukājusi” par to, ka  dziedātāja pārāk vēlu atgriezusies no ballītes, kamēr mamma pieskatījusi abus viņas dēlus.

“Pirmā reize mūžā, kad es saņēmu pļauku, bija naktī, kad Parisa [Hiltone] un Lindseja [Lohana] izlaida mani pie manas pludmales mājas pie bērniem,” savu stāstu iesāka Britnija, to papildinot ar video fragmentu no 2005. gadā iznākušās komēdijas “Monster-in-Law”, kurā Dženifera Lopesa iecērt pliķi Džeinai Fondai.

foto: Bauergriffin.com /MEGA / Vida Press
Pirms daudziem gadiem. Lindseja Lohana (no kreisās), Britnija Spīrsa un Parisa Hiltone dodas mājup pēc ballēšanās naktsklubā līdz tā slēgšanai.

“Mana māte pieskatīja Džeidenu un Prestonu... Jā, es ballējos līdz kādiem četriem rītā un māte bija izbesījusies!!!” rakstīja Britnija. “Es iegāju iekšā, viņa paskatījās uz mani un iesita pliķi tik stipri, ka es to nekad neaizmirsīšu!!!”

Britnija norādīja, ka incidents noticis pēc tam, kad bijušais vīrs Kevins Federlains bija viņu “pametis”, domājams, pēc viņu šķiršanās 2006. gadā.

Īsi pēc šķiršanās no Federlaina popzvaigzni piemeklēja nervu sabrukums un 2008. gadā tiesa iecēla viņas tēvu Džeimiju Spīrsu par dziedātājas oficiālo aizbildni. Šī vienošanās bija spēkā 13 gadus un tikai pērnā gada novembrī Britnijai izdevās panākt aizbildnības atcelšanu. Tiesas prāvas ar lūgumu atbrīvot viņu no aizbildnības bija risinājušās jau vairākus gadus, taču vienmēr bija beigušās par labu aizbildņa pusei.

Dziedātājas attiecības ar māti, kuru Britnija uzskata par līdzvainīgu ieilgušajā aizbildniecībā, pēdējo mēnešu laikā kļuvušas aizvien kaujinieciskāk noskaņotas.

foto: London Entertainment/Shutterstock/ Vida Press
Britnija Spīrsa ar vecāko dēlu Šonu Prestonu un jauniegūto draudzeni Parisu Hiltoni īsi pēc šķiršanās no Kevina Federlaina 2006. gadā.

Garā balss ierakstā, ko Britnija augustā publicēja vietnē “YouTube” un pēc tam nekavējoties dzēsa, viņa vainoja savu māti aizbildnības lietā, pēc kuras stāšanās spēkā tēvs Džeimijs Spīrss kļuva par noteicēju viņas finansu lietās, kā arī kontrolēja viņas radošo un privāto dzīvi. Britnijai par savu dzīvi vairs nebija nekādas teikšanas. Viņai bija atņemtas auto atslēgas un arī precēties vai laist pasaulē bērnus popzvaigznei bija kategoriski aizliegts.

Britnija Spīrsa ar tēvu Džeimiju Spīrsu

gallery icon

Dziedātāja sacīja, ka Linna “faktiski palīdzējusi tēvam visu izpētīt, lai tas varētu notikt” pēc tam, kad neidentificēta sieviete tēvu bija iepazīstinājusi ar ideju par aizbildniecību.

“Viss būtībā bija izplānots,” viņa norādīja ierakstā. “Manā organismā nebija ne narkotiku, ne alkohola, nekā. Tā bija tīra ļaunprātība. Un es neesmu atklājusi pat pusi no tā visa.”

Britnija Spīrsa un viņas dēli

gallery icon

Atbildot uz meitas “YouTube” paziņojumu, Linna Spīrsa savā “Instagram” blogā publiskoja vēstījumu, kurā ļoti lūdza salabt, lai gan norādīja, ka reizēm sajūtot “bezcerību”, kad domā par abu attiecībām.

“Britnij, visu tavu dzīvi esmu centusies, cik vien spēju, atbalstīt tavus sapņus un vēlmes! Un esmu arī centusies palīdzēt tev tik galā ar grūtībām! Es nekad neesmu pagriezusi un nekad nepagriezīšu tev muguru!” viņa rakstīja.