Attiecības
2022. gada 11. oktobris, 08:22

Grupas "Otra puse" dziedātājs Normunds Pauniņš apprecējis 30 gadu jaunāko mīļoto

Jauns.lv

Grupas "Otra puse" dziedātājs Normunds Pauniņš (53) apprecējis savu nesen dzimušā dēla māti Katrīnu, kas par pašmāju popmūzikas zvaigzni ir 30 gadu jaunāka.

"Apprecējāmies jau aprīļa beigās," tā žurnālam "Privātā Dzīve" atklājis Pauniņš, kas ar Katrīnu Ignaci ir attiecībās četrus gadus. Pēc kāzām jaunā sieva pieņēmusi vīra uzvārdu.

23. augustā pasaulē nāca abu dēls Marks, un pāris bija lēmis, ka apprecēties vajagot pirms mazā piedzimšanas.


Pirms diviem gadiem Normunds žurnālam "Kas Jauns" atklāja savu un Katrīnas iepazīšanās stāstu - viņa, izrādās, ir Normunda meitas vienaudze.

"Tas notika pirms pāris gadiem – 18. novembra svētkos uz "Tallink" prāmja. Precīzāk, mūsu pirmais randiņš uz prāmja bija 19. novembrī, jo 18. novembrī es uzstājos un mēs tikai saskatījāmies… Katrīna uz prāmja bija kopā ar draudzeni – no dziedātājas Antras Stafeckas fanu kluba. Kā pēc tam uzzināju, Katrīna bija jau labu laiku manī ieskatījusies. Vispār jau viens ar otru mēs iepazināmies 2016. gadā,” bilda dziedātājs: “Katrīna pārdeva CD mūsu koncertos, kur uzstājos kopā ar Antru Stafecku.”

“Taču tajā braucienā ar prāmi mēs kaut kā savādāk saskatījāmies, tā teikt, uzmetām viens otram aci un satuvinājāmies. Pēc tam jau mūsu attiecības bija randiņu stadijā, kad ciemojāmies viens pie otra, jo viņa dzīvoja Ventspilī, bet es Rīgā,” stāsta dziedātājs.

Pauniņš atklāja - lai arī abiem ir krietna vecuma atšķirība, attiecībās to izjūt minimāli. “Mēs savstarpēji sajūtam radniecīgas dvēseles, mums viegli būt kopā, viegli sarunāties. Vecuma atšķirību dažbrīd jūtu saimnieciskās lietās, taču tas ir tikai saprotams – man taču ir lielāka dzīves pieredze. Kopumā attiecībās abi jūtamies labi un gadu starpība nebūt nav šķērslis. No Katrīnas es gūstu jaunības sparu, enerģiju. Viņa man neļauj atslābt – man jābūt labā formā. Un man jau tomēr ir tikai piecdesmit, nevaru justies kā pensionārs,” pajokoja Pauniņš. 

Nu Pauniņš ir ne tikai gādīgs ģimenes galva un jaunais tētis, viņam šoruden arī gaidāmi nozīmīgi notikumi radošajā jomā - "Otrai pusei" vairākās Latvijas pilsētās paredzēti grupas 30. jubilejas koncerti.

Grupas "Otra puse" lielkoncerts

Grupas "Otra puse" lielkoncerts "Uzzīmē mani" 2014. gada 7. maijā koncertzālē "Palladium".

gallery icon