foto: AP/Scanpix
"Tam nevajadzēja notikt." Olīvija Vailda pirmo reizi komentē pazemojošo brīdi uz skatuves
Neveiklā situācijā, atrodoties uz skatuves, nokļuva amerikāņu aktrise un modele Olīvija Vailda
2022. gada 25. augusts, 14:24

"Tam nevajadzēja notikt." Olīvija Vailda pirmo reizi komentē pazemojošo brīdi uz skatuves

Jauns.lv

Amerikāņu aktrise Olīvija Vailda (38) izdevumam "Variety" norādījusi, ka bērnu aizbildniecības dokumentu pasniegšana bijušā partnera Džeisona Sudeika (46) vārdā, viņai atrodoties uz skatuves, bija "ļaunprātīga".

Zināms, ka laikā, kamēr viņa Losandželosā šī gada aprīlī uz skatuves prezentēja savu jaunāko filmu "Don't Worry Darling", viņai tika pasniegta brūna aploksne.

Fotoattēlos redzams, ka viņu aploksnes saturs manāmi pārsteidzis, tomēr viņa turpinājusi prezentāciju. Vēlāk atklājies, ka aploksnē bijuši bērnu aizbildniecības dokumenti no viņas bijušā partnera Džeisona Sudeika.

Olīvija Vailda uz sarkanā paklāja un ikdienā

gallery icon

"Jebkurā citā darba vietā tas tiktu uzskatīts par uzbrukumu," viņa sacīja žurnālam "Variety". "Tas bija patiešām satraucoši. Tam nevajadzēja notikt. Tas bija nopietns drošības pārkāpums, kas ir patiešām biedējoši."

Aktrise norāda, ka pirms pasākuma visiem dalībniekiem bija jāveic īpašas Covid pārbaudes, kā arī tika izdalītas aproces, kuras bija nepieciešamas, lai iekļūtu pasākuma telpās.

Intervijā Vailda sacīja, ka ir sadusmota par to, ka šis incidents novērsis uzmanību no cilvēku ieguldītā darba viņas filmā.

"Bet, ziniet, diemžēl tas mani nepārsteidza. Es domāju, ka ir iemesls, kāpēc es pametu šīs attiecības," komentēja aktrise.

Vailda ar Sudeiki bija kopā no 2011. gada līdz 2020. gadam. Aktiera pārstāvji iepriekš apstiprināja, ka dokumenti bijuši saistīti ar pāra divu bērnu jurisdikciju, taču norādīja, ka Sudeikis neesot zinājis to, kā dokumenti viņa bērnu mātei tiks piegādāti.

Olīvija Vailda mīļojas pludmalē ar līgavaini Džeisonu Sudeikisu

gallery icon

Šobrīd Vailda ir attiecībās ar popmūziķi Hariju Stailsu (28).

Harijs Stails laiž klajā sadarbības kolekciju ar “Gucci”

Dziedātājs Harijs Stails kopā ar modes namu “Gucci” laidis klajā kapsulas kolekciju ar nosaukumu “HA HA HA”.

gallery icon

Īsts džentlmenis! Harijs Stailss palīdz ievainotai fanei

gallery icon