Skaistums
2022. gada 25. augusts, 06:16

Dženiferai Lopesai kāzās bija trīs pēc pasūtījuma darinātas līgavas kleitas. FOTO

Jauns.lv

Dženifera Lopesa zina, kā iepriecināt fanus - viņa jau padalījusies ar fotogrāfijām no savas sestdien notikušās greznās kāzu ceremonijas un devusi mājienu, ka gaidāmas vēl citas bildes no īpašās dienas.

Dženifera Lopesa sniegusi nelielu ieskatu viņas greznajās kāzās ar Benu Afleku. Tās norisinājās aizvadītajā nedēļas nogalē trīs dienu garumā, no piektdienas līdz svētdienai, galvenajai ceremonijai notiekot sestdien.

Dženifera Lopesa kāzu dienā 2022. gada 20. augustā

gallery icon

Dženifera (53) un Bens (50) otro kāzu ceremoniju rīkoja jaunajam vīram piederošajā 6,7 miljonus dolāru vērtajā īpašumā Džordžijas štatā. Uz greznajām svinībām bija aicināti jaunā pāra tuvinieki un viņu slavenie draugi.

Jūlijā pāris salaulājās intīmā pusnakts ceremonijā Lasvegasā, klātesot vien dažiem tuviniekiem, un solīja vēlāk sarīkot plašākas svinības, ko apmeklētu lielāks viesu skaits.

Ekskluzīvas tiesības atrādīt Dženiferu kāzu dienā pieder modes žurnālam “Vogue”. Tieši viņi jau padalījušies ar pirmajām fotogrāfijām, atklājot faniem, ka līgavai viņas īpašajā dienā bija pat veselas trīs bezgala skaistas un pēc pasūtījuma darinātas kāzu kleitas.

Kleitu, kurā Dženifera devās pie altāra, darinājis modes nams “Ralph Lauren”. Baumas, ka tieši šis dizainers būs līgavas kleitas autors, apstiprinājušās. Lopesa kāzu tērpam bija izvēlējusies augumam piegulošo nāriņas tipa siluetu ar bagātīgiem volāniem rotātu velci. Kleitu viņa bija papildinājusi ar iespaidīgu sešus metrus garu plīvuru, kuru līdz altārim nesa jaunā pāra bērni.

Modes nams “Ralp Lauren” bija visu trīs Dženiferas kāzu kleitu autors.

Ceremonijas kleitas velces darināšanai izmantoti 1000 mazi lakatiņi, kam izlietoti 500 metri auduma, paskaidro modes žurnāls “Vogue”.

Otro tērpu visā tā garumā rotāja neskaitāmas pērļu virtenes. Bet trešajam tērpam bija nāriņas siluets un “Swarovski” kristāliem rotāta dekoltē līnija.

Bens Afleks kāzām bija izvēlējies “Ralp Lauren Couture” smokingu, kas sastāv no melnām biksēm un baltas žaketes. Arī pāra visi pieci kopīgie bērni bija ģērbti Ralfa Lorēna izcianētos apģērbos.

Trešdien dziedātāja un aktrise arī pati savā “Instagram” kontā padalījusies ar pirmo fotogrāfiju no svinībām. Tajā līgava redzama tuvplānā, paslēpusi seju aiz plīvura.

Viņas seju sedz nevainojams grims, kurā ar bagātīgu skropstu tušu un sudrabotām ēnām izceltas viņas acis. Savas krāšņās matu cirtas līgava bija saņēmusi augstā frizūrā, atsedzot pērļu un briljantu auskarus.

Šajā attēlā nevar novērtēt, taču “Vogue” publiskotajā fotogrāfijā varam redzēt, ka kleitai, kuru viņa izvēlējās, dodoties pie altāra, bija augsta apkakle, kas rotāta spalvām un dziļš izgriezums tērpa mugurpusē.

Pie attēla Dženifera pierakstījusi, ka pirmo ieskatu viņas kāzu tērpos iespējams gūt viņas mājaslapā "OnTheJLo.com", kur fani var pierakstīties jaunumiem.

Lopesas draugi un fani nav skopojušies ar komplimentiem līgavai. Talantu konkursa “Britain’s Got Talent” žūrijas pārstāve Amanda Holdena uzskatījusi, ka vārdi šeit ir lieki, un publiskojusi vien emociju sirsniņu. Savukārt “Canada’s Drag Race” žurijas pārstāvis Breds Goreski pierakstījis: “Ak, nevaru vien sagaidīt” un klāt pievienojis sirsniņu.

Savai kāzu ceremonijai Lasvegasā Lopesa bija izvēlējusies divus tērpus. To skaitā bija A silueta kleita bez piedurknēm, ko darinājis modes nams “Alexander McQueen”. Šī kleita dziedātajai un aktrisei bija mugurā jau filmas “Jersey Girl” reklāmas plakātā. Savukārt otrs tērps bija ar atkailinātiem pleciem un tā autors ir modes nams “Zuhair Murad”.

Uz aizvadītajā nedēļas nogalē notikušo ceremoniju jaunais pāris esot ieradies ar laivu.

Afleka un Lopesas kāzas apmeklēja virkne viņu slaveno draugu. Viņu vidū bija Džordžs Klūnijs ar kundzi, Renē Zelvēgere un Afleka labākais draugs aktieris Mets Deimons. Visi viesi bija tērpušies baltā krāsā, jo tāda bija jaunā pāra vēlēšanās.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Kāzu viesi bija aicināti ģērbties visi baltā krāsā.

Kāzas neapmeklēja Bena brālis Keisijs Afleks, kuru vieno cieša saikne ar Holivudā labāk pazīstamo vecāko brāli. Keisiju sestdien Losandželosas ielās atpazinuši paparaci. Izskanējusi informācija, ka 47 gadus vecais līgavaiņa brālis kāzas neesot apmeklējis un palicis mājās “ģimenes apsvērumu un vecāku pienākumu dēļ”.

Kāzās nebija arī Afleka bijusī sieva Dženifera Gārnere. Abi arī pēc šķiršanās spējuši saglabāt draudzīgas attiecības un bijusī sieva pat palīdzējusi Benam tikt galā ar viņa alkohola atkarību. Pārim ir trīs kopīgi bērni – Violeta (16), Serafina (14) un Semjuels (11).

foto: NGRE / Clint Brewer Photography / Vida Press
Jaunais pāris esot ieradies ar laivu.

Lai gan Gārnere bija saņēmusi ielūgumu uz kāzām, viņa atteikusies tās apmeklēt darba saistību dēļ, jo šobrīd filmējas Teksasā.

Arī Dženiferas Lopesas bijušais vīrs Marks Antonijs ir aizņemts darba pienākumos, viņš devies koncertturnejā. Nav gan zināms, vai Antonijs bija ielūgts uz Lopesas īpašo dienu, taču ir zināms, ka abi saglabājuši draudzīgas attiecības. Pārim ir 14 gadus veci kopīgi dvīņi Makss un Emme, kuri bija līdzās mammai kāzu dienā.

Dženiferas Lopesas un Bena Afleka kāzu norises vieta paparaci fotogrāfijās

gallery icon

Bena Afleka īpašums Džordžijas štatā, kur notiks otrā kāzu ceremonija ar Dženiferu Lopesu

gallery icon