Attiecības
2022. gada 29. jūnijs, 10:55

VIDEO: “Coldplay” solists Kriss Mārtins krogā pārsteidz pāri, nospēlējot viņu kāzu dziesmu

Jauns.lv

Kāds pāris, kurš gatavojas iestūrēt laulības ostā, piedzīvojis patīkamu pārsteigumu, kad krogā Bātā, Lielbritānijā, nejauši sastaptais grupas "Coldplay" solists Kriss Mārtins nospēlējis viņu kāzu dziesmu.

Hanna un Džeremijs pēc pārsteidzošā notikuma atklāja, ka bija pārsteigti, kad svētdien ieraudzīja mūziķi krogā. 

Abi mūziķim pastāstījuši, ka plāno savas kāzas, kurās savu pirmo deju kā precēts pāris vēlas nodejot pie "Coldplay" dziesmas "A Sky Full of Stars".

45 gadu vecais Mārtins uzreiz piesēdies pie klavierēm un nospēlējis viņiem šo dziesmu, ko "Coldplay" izdeva 2014. gadā. 

Pēc pārsteidzošā notikuma video tika ievietots kroga "Stagg Inn" sociālajos tīklos, un tā vadītājs Kriss Pārkins britu raidorganizācijai BBC pastāstījis, ka tās bijušas "ļoti sirreālas piecas minūtes viņa dzīvē. 

"Viņi ienāca krogā, apsēdās ārā un es visiem teicu - lieciet viņus mierā, viņi tikai iedzer alu, cienīsim viņu privātumu," stāsta Pārkins. "Tad viņi ienāca iekšā, un man dēls ir pianists, un es viņiem pajautāju, vai viņam nebūtu iebildumu pasveicināt manu dēlu, jo viņš ir liels fans."

Mūziķis esot piekritis. "Tad viņš pagriezās un pavaicāja, kas šeit notiek. Mums bija sapulce par Hannas un Džeremija kāzām. Un Hanna pastāstīja, ka viņu pirmā kāzu deja būs pie "A Sky Full of Stars". Un viņš pateica: "Vai jūs gribat, lai es apsēžos un to nospēlēju?""

Džeremijs un Hanna pēc tam atzinuši, ka būtu gribējuši uzaicināt mūziķi uz kāzām, bet notikuma mirklī par to nav iedomājušies. 

Kriss Mārtins sporto Londonas parkā

gallery icon

Kriss Mārtins mēdās kā bērndārznieks

Dodoties prom no „Z100” radio studijas Ņujorkā, grupas „Coldplay” līderis Kriss Mārtins pamanīja pret sevi vērstu fotogrāfa kameru un izkāra ...

gallery icon