Attiecības
2022. gada 30. jūnijs, 07:07

Šī karaliskās ģimenes pārstāve sekos prinča Harija pēdās un pametīs Angliju

Jauns.lv

Atklājies, ka britu karaliskajā ģimenē ir vēl kāds tās pārstāvis, kas gatavojas pamest Lielbritāniju un pārcelties uz dzīvi citā valstī. Līdzīgi kā to izdarīja princis Harijs ar ģimeni.

Princis Harijs un Megana Mārkla atteicās no karalisko pienākumu pildīšanas 2020. gada sākumā un īsi pēc sava lēmuma paziņošanas pārcēlās uz pastāvīgu dzīvi okeāna viņā krastā – ASV. Šobrīd Saseksas hercogu ģimene dzīvo greznā savrupnamā Montesito, Kalifornijā. Šeit viņi audzina trīs gadus veco dēlu Ārčiju Harisonu un jau Amerikas Savienotajās Valstīs dzimušo gadu veco meitu Lilibetu Diānu. Pērn skandalozajā intervijā Oprai Vinfrijai pāris atzina, ka dzīve Štatos devusi viņiem iespēju “plaukt”.

Princis Harijs un Megana Mārkla par 14.6 miljoniem dolāru nopērk savu pirmo māju ASV

gallery icon

Nesen kļuvis zināms, ka britu karaliskajā ģimenē ir vēl kāds tās pārstāvis, kas gatavojas iet pa līdzīgu ceļu un jau tuvākajā laikā plāno pamest Lielbritāniju.

Prinča Harija un hercogienes Meganas pēdējais pasākums kā britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem 2020. gada 9. martā

gallery icon

Tā ir karalienes dēla prinča Endrū un Jorkas hercogienes Sāras Fērgusones jaunākā meita princese Eiženija. Viņa kopā ar vīru Džeku Brūksbenku un gadu veco dēlu Augustu gatavojas pārcelties uz Portugāli. Ģimene plāno apmesties Portugāles piekrastes pilsētā Komportā, jo Džekam piedāvāts darbs privātajā luksusa kūrortā “CostaTerra Golf and Ocean Club”.

Princese Eiženija ar vīru un dēlu Augustu karalienes Platīna jubilejas svinībās 2022. gadā

gallery icon

Džeks Brūksbenks ir kompānijas “Casamigos” pārstāvis. Šo ekskluzīvo tekilas brendu savulaik dibināja Holivudas aktieris Džordžs Klūnijs, modelis un uzņēmējs Rande Gerbers un nekustamo īpašumu magnāts Maiks Meldmans, kuram pieder arī luksusa kūrorts. Brūksbenks strādās kompānijas “Discovery Land Company” mārketinga, pārdošanas un popularizēšanas komandā. Luksusa kūrortā būs 300 mājas un SPA, milzīgs golfa laukums un jāšanas sporta centrs. No šejienes pavērsies gleznaini skati uz okeānu. Māju cenas sāksies no 4 miljoniem eiro.

Princese Eiženija un Džeks Brūksbenks

Princese Eiženija un Džeks Brūksbenks.

gallery icon

“CostaTerra Golf and Ocean Club” īpašumā ir 280 ha zemes, piekļuve nepilnus divus kilometrus garai privātai pludmalei, dažādas sportošanas iespējas, kā arī bāri un restorāni.

Princeses Eiženijas dēls Augusts “Instagram” fotogrāfijās

gallery icon

Mēneša sākumā kāds pāra paziņa izdevumam “Express” atklāja: “Džeks daļu laika pavadīs Portugālē, bet daļu - šeit. Eiženija gribēs būt kopā ar viņu.”

Princeses Eiženijas kāzas

Šodien Lielbritānijā karaliskas kāzas. Precas princese Eiženija ar Džeks Brūksbenks.

gallery icon

Šobrīd nav zināms, cik ilgi Eiženija un Džeks plāno palikt Portugālē un kā viņi sadalīs laiku starp dzīvi Londonā un Komportā. Taču doma par vasaras pavadīšanu siltā saulītē nudien nav peļama.

Princis Harijs un princese Eiženija

gallery icon