Dzīvesstils
2022. gada 28. jūnijs, 06:14

"Nācās meklēt noglabātās bikses!" - Lolita Neimane pirmoreiz pēc pandēmijas iziet sabiedrībā

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Latvijā pazīstamākā diētas ārste, Rīgas Stradiņa universitātes Sporta un uztura katedras lektore, studiju programmu "Uzturs" un "Uzturzinātne" vadītāja Lolita Neimane neizsakāmi priecājās par satikšanos ar šovbiznesa ļaudīm, atklādama, ka publiskos pasākumos nav bijusi teju trīs gadus, kopš Covid-19 pandēmijas sākuma.

Žurnālam "Kas Jauns" Neimane smejot atklājusi, ka pulcēšanās ierobežojumu laikā, kad klientu konsultēšana un lekciju lasīšana ilgstoši risinājās virtuāli, viņai izveidojusies cita kārtība drēbju skapī, proti, priekšpusē lielākoties izlikti bija “augšas” apģērbi, kā krekli un blūzes, kas labi izskatās datora ekrānā. Savukārt izejamās bikses, kleitas un svārki skapī nolikti dziļumā, jo ikdienā, aizejot uz veikalu, nav bijusi vēlme īpaši pucēties.

Saņemot uzaicinājumu atnākt uz kāda TV šova prezentācijas pasākumu itāļu restorānā, Lolita Neimane bijusi spiesta veikt pamatīgu revīziju savā garderobē un apavu plauktā, jo šī bija viņai pirmā iziešana smalkajās aprindās. Un, nenoliedzami, lai pati justos jauki un svinīgi, viņa vēlējās saposties skaisti un koši.

Raidījuma "Ar mīlestību no Sardīnijas" prezentācija

gallery icon

Īpašs prieks Lolitai bija, satiekot savu mīļu draudzeni mākslinieci Elitu Patmalnieci, ar kuru kopā savulaik bieži pavadīts brīvais laiks kā pasākumos, tā arī ciemojoties vienai pie otras. “Mēs taču izskatāmies tāpat kā kādreiz,” abas priecājās pēc ilgās neredzēšanās.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" svētku dubultnumurā!