foto: BestSecret.com
"BestSecret": populāru zīmolu apģērbi skolai - ar atlaidi līdz 80%
Stila jaunumi
2021. gada 1. septembris, 16:29

"BestSecret": populāru zīmolu apģērbi skolai - ar atlaidi līdz 80%

Jauns.lv

1. septembris vairs nav aiz kalniem, un Latvijas skolēniem un viņu vecākiem ir lielas cerības, ka mācības skolā beidzot varēs notikt klātienē. Arī daudzi pieaugušie, tuvojoties rudenim, plāno atgriezties strādāt birojā un ir arī noilgojušies atkal apmeklēt kultūras un sporta pasākumus. Gatavojoties jaunajai rudens sezonai, interneta veikals "BestSecret" piedāvā populāru zīmolu premium kvalitātes apģērbus un aksesuārus ar grandiozām atlaidēm.

Par "BestSecret" plašo piedāvājumu, zīmolu izvēli, lieliskajām cenām un preču ātro piegādi jau droši vien esi dzirdējis - Latvijas modes draugi to jau paguvuši iepazīt un atzinīgi novērtēt. Tomēr, ja vēl neesi paviesojies šajā interneta veikalā, pašlaik ir iespēja un labākais brīdis to izdarīt.

Kāpēc tieši tagad? Jo "BestSecret", pirmkārt, ir slēgta modes draugu kopiena, kurai pievienoties var tikai ar ielūgumiem. Otrkārt, jau esošajiem kopienas dalībniekiem šī ir brīnišķīga izdevība tieši vasaras izskaņā atrast īstas modes pērles - slavenu zīmolu preces ar atlaidi līdz 80%.

Nenokavē - šie ielūgumi ir paredzēti tikai Jauns.lv lasītājiem, un to skaits ir ierobežots. Lai aplūkotu piedāvājumu un cenas, laipni aicinām reģistrēties šeit

foto: BestSecret.com

Vairāk nekā 5 miljoni apģērbu, apavu, aksesuāru un citu modes preču visai ģimenei, 3000 populāru un starptautiski zināmu zīmolu ("Tom Tailor","Petit Bateau", "Guess", "Diesel", "Salomon", "Asics", "Esprit",  "Adidas", "Max Mara", "Liebeskind Berlin", "True Religion", "Jack Wolfskin", "Balenciaga", "Calvin Klein" un citi) ar atlaidi līdz pat 80% - viss šis ir atrodams interneta veikalā "BestSecret". Visas preces ir pieejamas uzreiz, piegāde ir ātra un operatīva. Ja pēc saņemšanas un piemērīšanas secini, ka izvēlētais pirkums tomēr īsti neder vai nepatīk, preces sūtīšana atpakaļ ir par brīvu. 

Te pieejamas visas jaunākās tendences - mode, apavi un aksesuāri. Preces gan bērniem, gan sievietēm, gan vīriešiem. Pašlaik īpaši labi piedāvājumi ir tieši rudens kolekcijām.

Bērnu apģērbi - skolai, sportam un brīvajam laikam

Attālinātās mācīšanās nogurdinātie skolēni noteikti ir noilgojušies pēc skolas vides un draugu satikšanas, un svētku sajūtu pirmajā skolas dienā noteikti papildinās jauna stilīga mugursoma, kleita, kostīms vai uzvalks. Bērni pa vasaru droši vien būs pastiepušies garumā, un cits izmērs, visticamāk, būs vajadzīgs arī sporta tērpiem un brīvā laika apģērbiem. Iespējams, tavs mazais sportists ir nolēmis šoruden pievērsties jaunam sporta veidam un lūko pēc jauna apģērba un sporta botām?

Visi skolas gadam vajadzīgie apģērbi un apavi ir ērti iegādājami "BestSecret". Izvēlies kopā ar atvasi, un "BestSecret" piegādās visu ātri un operatīvi piegādās tieši uz mājām. Ja izmērs tomēr neder vai nopirktais apģērbs īsti neiet pie sirds, droši sūti preces atpakaļ - tas ir par brīvu.

foto: BestSecret.com
foto: BestSecret.com

Rudens sezona - biroja darbā un pasākumos klātienē

Pandēmija ir mainījusi mūsu paradumus, un daudzi pat vairs nedomā par iepirkšanos klātienē, tā vietā dodot priekšroku pirkumiem internetā. Daļa pieaugušo arī rudenī turpinās strādāt attālināti, tomēr daudzi gatavojas vismaz daļēji atgriezties birojā.

Ērto mājas tērpu nomainot pret lietišķu apģērbu, iesakām nenokavēt iespēju pievienoties iepirkšanās tīklam "BestSecret", kur populāru zīmolu apģērbi pieejami par ļoti pievilcīgām cenām. Ar cerībām vērojot, kā pakāpeniski atgriežas kultūras dzīve, "BestSecret" palīdzēs saposties arī ilgi gaidītajai teātra pirmizrādei vai koncerta apmeklējumam.

Turklāt vasara vēl nav beigusies, un pašlaik par ļoti labām cenām var tikt arī pie kvalitatīviem siltās sezonas apģērbiem. Stila eksperti iesaka uz modi raudzīties radoši - piemēram, daudzus topus, blūzes un žaketes varēs nēsāt arī rudenī un pat ziemā. Izvēle ir plaša, un "BestSecret" pieejamās preces izceļas ar kvalitāti, tāpēc noteikti varēsi tās nēsāt ne vienu sezonu vien.  

foto: BestSecret.com
foto: BestSecret.com

Īpašie ielūgumi Jauns.lv lasītājiem, lai pievienotos "BestSecret" modes draugu kopienai, ir pieejami šeit. Nenokavē - ielūgumu skaits ir ierobežots.

Reklāmas raksts publicēts sadarbībā ar "BestSecret"