foto: Sputnik/Scanpix
"Viņš nekad nav lūdzis piedošanu," Kobzona atraitne atklāti runā, kā vīrs viņu krāpis
Attiecības
2020. gada 15. decembris, 11:21

"Viņš nekad nav lūdzis piedošanu," Kobzona atraitne atklāti runā, kā vīrs viņu krāpis

Jauns.lv

Nellijas un Josifa Kobzonu laulība ilga 47 gadus. Šajā laikā pāra dzīvē noticis daudz kas, tostarp arī nodevība. Krievijas estrādes zvaigznes sieva, nespēdama izturēt krāpšanu, vīru pameta, bet pēc dažiem mēnešiem viņam piedeva un atgriezās.

Padomju estrādes mākslinieks Josifs Kobzons (1937-2018)

80 gadu vecumā miris padomju estrādes leģenda Josifs Kobzons.

gallery icon

Populārais Krievijas dziedātājs Josifs Kobzons, kurš pirms diviem gadiem nomira no vēža, par sieviešu uzmanības trūkumu nesūdzējās. Par "padomju Frenku Sinatru" dēvētā skatuves mākslinieka kontā bija ne viena vien laulība un arī sānsoļi, par kuriem viņa tuvinieki uzzināja no “labiem” cilvēkiem. Kobzons krāpa arī savu trešo sievu Nelliju, tomēr viņa spēja uz to pievērt acis.

foto: Valery Sharifulin/TASS/All Over / Vida Press

"Es savācu mantas, paņēmu līdzi bērnus (dēlu Andreju un meitu Natāliju). Mēs nebijām ienaidnieki, bet es parādīju raksturu un pateicu, ka nevaru piedot tādas lietas. Mēs bijām pašķīrušies apmēram uz pusgadu. Viņš nekad nav lūdzis man piedošanu, lai ko arī darīja. Tāds viņam ir raksturs. Es biju tik aizvainota, ka pat nespēju domāt par izlīgšanu. Man likās, ka es varēšu aiziet, bet nevarēju, jo viņu mājās atnesa uz nestuvēm. Viņam uz nervu pamata bija sācies radikulīts,” laulības dzīves aizkulises 70 gadu vecā Nellijas kundze atcerējās TV raidījumā “Cilvēka liktenis” ("Судьба человека") Krievijas TV 1. kanālā.

Josifs Davidovičs bija secinājis, ka viņu šādi par grēkiem soda Dievs. "Viņš bija tik pazemots un apjucis. Kā es varēju par viņu neapžēloties? Mums tomēr bija divi bērni. Es viņam piedevu. Katra sieva var saprast, vai viņas vīram ir aizraušanās vai ne. Viņš visu noliedza, bet es zināju, ka tā nav. “Labu” cilvēku pasaulē ir daudz... Bet es visu zināju un jutu, ne jau tāpat vien es aizgāju no cilvēka, kuru mīlēju," sacīja mākslinieka atraitne.

Putins un Kobzona atraitne Josifa Kobzona bērēs

gallery icon

Atvadas no Josifa Kobzona

Maskavā notikušas Krievijas estrādes mākslinieka Josifa Kobzona bēres.

gallery icon