Skaistums
2020. gada 12. decembris, 06:37

Keitija Perija nekautrējoties parāda, kādu koriģējošo veļu velk, lai figūra izskatītos labi

Jauns.lv

Augustā viņa laida pasaulē savu pirmo bērnu, meitiņu Deiziju Dovu. Dziedātāja Keitija Perija nekautrējas atklāt, kādi ir viņas noslēpumi, lai jau drīz pēc dzemdībām figūra atkal izskatītos lieliskā formā. Viņa nēsā koriģējošo veļu un to parādījusi vietnē “TikTok”.

foto: BACKGRID/ Vida Press

Popzvaigzne Keitija Perija vietnē “TikTok” publiskojusi pikantu un humorīgu video. Viņa tajā redzama zilā PVC mētelītī. Dziedātāja tajā soļo pa savu plašo istabu garderobi, bet, kad pienākusi pavisam tuvu kamerai, paver mētelīti un visiem atklāj, ka zem tā ir miesas krāsas “Spanx” koriģējošās biksītes. Perija savu vēstījumu par figūras uzturēšanas “palīgiem” atrādījusi arī bilžu sērijā “Instagram”.

Savam amizantajam video šova “American Idol” žūrijas pārstāve bija izvēlējusies arī garu blondu matu parūku, bet kājās apāvusi augstpapēžu iešļūcenes ar kniedēm. Keitijai pa istabu soļojot kā pa mēli modes skatē, uz ekrāna redzami arī tādi vārdi kā “stils” un “pārliecība”.

foto: BACKGRID/ Vida Press

Modes pētnieki nav pievēruši tik lielu uzmanību “Spanx” biksītēm, kā modīgajiem apaviem, kas bija redzami dziedātājai kājās. Jau izdibināts, ka tie ir modes nama “Giuseppe Zanotti” darinājums un maksā krietnu summu – 675 sterliņu mārciņas. Dažas turīgās modes dāmas jau atklājušas, ka veikala “Farfetch” mājaslapā kurpītes šobrīd iegādājamas ar atlaidi – “tikai” 405 sterliņu mārciņas. Šīs kurpes ir uz izķeršanu, pārdošanā palicis tikai viens 36. izmēra un viens 38.5 izmēra pāris.

foto: Ekrānuzņēmums

Pie sava video, kas atklāj, ka arī pasaules zvaigznes nav perfektas un viņām nepieciešami savi mazie palīgi skaistas figūras iegūšanai, Keitija Perija pievienojusi mirkļbirkas “kas padara par sievieti” un “tev”.  Pirmais no tiem ir arī nosaukums dziesmai Perijas jaunākajā mūzikas albumā “Smile”, kas klajā nāca 28. augustā, tikai divas dienas pirms meitas piedzimšanas.

foto: BACKGRID/ Vida Press

“TikTok” lietotājiem Keitija pievienojās vien aizvadītajā gadā. Viņas video noskatīts vairāk nekā 5,5 miljonus reižu un saņēmis 1,1 miljonu atzīmējumu “patīk”. Dziedātājai šajā vietnē ir vairāk nekā pieci miljoni sekotāju, lai gan pagaidām viņa padalījusies tikai ar trīs ierakstiem.

Keitija Perija un Orlando Blūms ir pirmā bērna gaidībās

gallery icon

Nav noslēpums, ka koriģējošo veļu izmanto daudzas slavenības, sevišķi, ja paredzēta iziešana uz sarkanā paklāja piegulošā tērpā. Arī amerikāņu sabiedrības dāma Kima Kardašjana nekad nav kautrējusies no tā, ka lieto koriģējošo veļu. Taču to nevainojamākai figūrai izmantojušās arī tādas dīvas kā Rīza Viterspūna, Taira Benksa, Dženifera Lopesa, Kristena Stjuarte, Dženifera Gārnere, Bejonsa, Adele, Tulisa un citas.

Slavenības izvēlas koriģējošo veļu

gallery icon

Lai gan Keitija Perija par figūru nekad nav varējusi sūdzēties, arī agrāk koncertos fotogrāfiem patrāpījies iemūžināt, ka mūziķe ņēmusi palīgā koriģējošo veļu, lai uz skatuves izskatītos vēl perfektāka.

Kima Kardašjana nēsā koriģējošo veļu

Līdzīgi kā daudzas slavenības, arī Kima Kardašjana iecienījusi koriģējošās biksītes „Spanx”, kas liek augumam izskatīties slaidākam.

gallery icon

Rīza Viterspūna nēsā koriģējošo veļu

gallery icon

Māsu Kardašjanu nedienas ar koriģējošo apakšveļu

gallery icon

Dziedātājas Tulisas kleitas šķēlums nodevīgi atsedz koriģējošo veļu

gallery icon