foto: REUTERS/SCANPIX
Pēc dvīņu piedzimšanas Alīna Kabajeva - Putina iespējamā mīļākā - aizdomīgi nozudusi no sabiedrības acīm
Attiecības
2020. gada 9. oktobris, 05:34

Pēc dvīņu piedzimšanas Alīna Kabajeva - Putina iespējamā mīļākā - aizdomīgi nozudusi no sabiedrības acīm

Jauns.lv

Pēc dvīņu piedzimšanas sportiste, olimpiskā čempione Alīna Kabajeva, kura medijos ne vienreiz vien pieminēta kā Krievijas prezidenta Vladimira Putina iespējamā mīļākā, aizdomīgi nozudusi no sabiedrības acīm, kā arī atteikusies kontaktēties ar saviem draugiem.

"Ja cilvēks nolemj vadīt dzīvi, kas ir aizvērta no sabiedrības acīm, tad šī izvēle ir jāievēro," ziņu aģentūrai "Interfax" norādījusi krievu vingrotāja Ļaisana Utjaševa, kas kādreiz bijusi tuvā kontaktā ar Kabajevu. Vienlaikus gan viņa piebildusi, ka zina, ka varētu piezvanīt Alīnai, ja tas būtu nepieciešams.

"Ja Kabajeva tiešām dzemdēja bērnus no Putina, tad viņas nozušana varētu būt ar to izskaidrojama. Viņš ir ļoti aizrāvies ar savas ģimenes drošību," norādījis kāds anonīms Maskavas avots. 

Pērn pavasarī, kad pasaulē nāca Kabajevas dvīņi, Kulakova Dzemdību, ginekoloģijas un perinatoloģijas pētījumu centrā tika atbrīvots viss ceturtais stāvs, lai tajā varētu izmitināt bijušo vingrotāju un deputāti, teikts ziņojumos.

Krievijas domes deputāte, Putina varbūtējā mīļotā Alīna Kabajeva

Bijusī mākslas vingrotāja Alina Kabajeva, kas medijos ne vienreiz vien pieminēta kā Krievijas prezidenta Vladimira Putina iespējamā mīļākā

gallery icon

Pirmā publikācija, kurā tika vēstīts par Putina un Kabajevas kopīgo iziešanu sabiedrībā, datējama ar 2001. gada decembri - ziņā "Prezidents un amazone" tika atspoguļots, kā abi apmeklēja mākslas vingrošanas sacensības. Kabajeva sēdēja blakus Putinam un klāstīja viņam šī sporta nianses. Alīnai gan toreiz bija tikai 18 gadu.

Savukārt 2008. gadā kaimiņvalsts mediji mēļoja par Putina un Kabajevas kāzām. Par to pavēstīja izdevums "Moskovskij korespondent". Ziņas noliedza gan Putina, gan Kabajevas preses pārstāvji, bet izdevumu drīz vien slēdza.

Alīna Kabajeva publiskos pasākumos

Olimpiskā čempione mākslas vingrošanā Alīna Kabajeva dažādos pasākumos.

gallery icon

Oficiāli no savas sievas Ludmilas pēc 30 gadu laulības Putins izšķīrās 2013. gadā. Arī drīz pēc tam atkal sāka baumot par Krievijas prezidenta gaidāmajām kāzām ar Kabajevu, taču pēc papīriem Putins vēl šobaltdien ir brīvs vīrietis.

Jāpiebilst, ka Kabajeva jau 2015. gadā dzemdēja bērnu, kas arī, iespējams, ir no Putina. Tolaik Putins negaidīti atcēla visas tikšanās. Kremlis noliedza baumas, ka Putins būtu sasirdzis.

Zīmīgi, ka tieši tajā laikā Šveicē Tičīno kantona Svētās Annas slimnīcā pirms dažām dienām bija reģistrējusies Alīna Kabajeva. Neoficiāli tika ziņots, ka klīnikā rezervētas divas telpas - viena pārim ar jaundzimušo un otra miesassargiem. Tāpat ļaudis Tičīno ielās bija manījuši neparasti daudz automašīnu ar Krievijas numurzīmēm.

Putina un Kabajevas attiecības ir viens no lielākajiem noslēpumiem Krievijā – nevienam nav skaidrības par to, cik tās ciešas. Kabajeva ir olimpiskā čempione mākslas vingrošanā, bet vēlāk bija valdošās partijas "Vienotā Krievija" deputāte Valsts domē. 

Alīna Kabajeva

Alīnas Kabajevas labās rokas pirkstā pamanīts iespaidīgs gredzens, kāds iepriekš viņai nebija redzēts. Tas liek ļauties spekulācijām, ka Putins varētu ...

gallery icon

Jāpiebilst, ka Putins vairākās intervijās atzinis, ka ir vectēvs, taču drošības apsvērumu dēļ atteicies sīkāk komentēt. Oficiāli zināms, ka viņam ir divi bērni no Ludmilas.