Dzīvesstils
2020. gada 13. jūlijs, 06:17

Šīs zvaigznes izskatās perfekti - un lieliski iztiek bez privātajiem treneriem

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Izrādās, nevajag privātos trenerus un uztura speciālistus, lai varētu izskatīties tikpat lieliski kā šīs zvaigznes.

Divi treniņi vienā

Lai sasniegtu varenā dieva Tora augumu, aktieris Kriss Hemsvorts svarcelšanas treniņus padara daudzpusīgākus: „Ja ir paredzēts treniņš rokām, starp piegājieniem veicu lēcienus uz kastes. Šādi, pievienojot kardio uzdevumus, es turpinu šokēt ķermeni un novēršu iespējamu problēmu rašanos.” Un vienlaikus viņš lietderīgi izmanto atpūtas laiku starp piegājieniem.

foto: BACKGRID/ Vida Press
foto: BACKGRID/ Vida Press

Pasaules seksīgākais vīrietis Kriss Hemsvorts

gallery icon

Pilates

Aktrises Keitas Blanšetas treniņu izvēle ir dziļo un mazo muskuļu nostiprināšana ar pilatēm: „Man patiešām patīk pilates. Šķiet, tās ir īpaši paredzētas aktieru augumiem. Mājās mums ir elipsveida trenažieris, kas ir lieliski, jo bieži tas ir vienīgā man pieejamā sporta aktivitāte. Tomēr arī pats darbs ir ļoti aktīvs, un pirms filmēšanās es izstaipos.”

foto: Mirrorpix / Vida Press

Izcilā Keita Blanšeta - viena no labākajām mūsdienu aktrisēm

gallery icon

Svarcelšanas rīti

Aktieris Dveins Džonsons katru rītu sāk ar svarcelšanas treniņu: „Katru rītu pulksten 4.00 sāku ar sportu. Ne jau tāpēc, ka esmu jucis, bet tāpēc, ka zinu, ka mani konkurenti nav gatavi sevi ziedot tādā līmenī, un tas man sniedz sasniegumu iespēju.” Lai, darba dēļ ceļojot, viņa treniņu režīms netiktu izjaukts, aktierim līdzi brauc portatīvā sporta zāle.

foto: BACKGRID/ Vida Press

Dveins Džonsons jeb The Rock dzīvē un uz ekrāna

gallery icon

Pārtrauktā badošanās

Lai būtu formā un spētu filmēties puskails Pludmales patruļas filmā, aktrietis Zaks Efrons pievērsās uztura režīmam, kas nevis ierobežo kaloriju uzņemšanu, bet gan ēšanas laiku. Pārtrauktā badošanās – tā nozīmē, ka 24 stundu periodā vari ieturēties tikai 8 stundu laikā.

foto: Instagram, Vida Press

Nē - ogļhidrātiem

Aktrise Megana Foksa ēd olu baltumus, riekstus kā uzkodas un dzer sarkano ogu kokteiļus, tēju, riekstu pienu un proteīna pulveri. Tas, ko viņa nelieto, ir jebkāda veida ogļhidrāti. Lai gan viņai tas palīdz, jāatceras, ka ne visi ogļhidrāti ir ļaunums.

foto: ddp socialmediaservice / Vida Press

10 stundu miegs

Katrs ārsts ieteiks, ka veselībai ir nepieciešams astoņu stundu miegs. Supermodele Heidija Kluma šo ieteikumu ievēro par 120 %, katru nakti guļot desmit stundas. „Es eju gulēt aptuveni tad, kad pie miera dodas bērni,” viņa lepojas.

foto: BACKGRID/ Vida Press

Iesildīšanās

Pirms ķerties klāt pie atspiedieniem, vilkšanas un grūšanas, aktieris Raiens Reinoldss strikti ievēro iesildīšanās rutīnu – pašmasāžu ar ruļļiem un stiepšanos. „20 gadu vecumā es neko tādu nedarīju. Tagad esmu čalis, kurš nodarbojas ar mākslas vingrošanu,” smejas aktieris. Jāatzīst, ka kvalitatīva iesildīšanās nozīmē ne tikai produktīvāku un precīzāku kustību izpildi, bet arī ļauj izvairīties no iespējamām traumām.

foto: CAMERA PRESS/VISTAPRESS / Lana Yassi / Vistap / Vida Press

2 stundu nāve

Sešas dienas nedēļā aktieris Kriss Evanss trenē noteiktas muskuļu grupas: „Mēs izvēlamies divas muskuļu grupas (krūtis un mugura vai bicepsi un tricepsi), un divu stundu laikā tos „iznīcinām”.”

foto: Toby Hancock/MIRRORPIX / Vida Press

Par veselo saprātu

Papildus veselīgam uzturam un boksa treniņiem modele Džidži Hadida vienu dienu nedēļā ziedo neveselīgam dzīvesveidam. „Lai saglabātu veselo saprātu, man ir krāpšanās diena,” viņa paziņo un uzkož frī kartupeļus un siera burgeri.

foto: Mediapunch/Shutterstock/ Vida Press
Džidži Hadida.