Dzīvesstils
2020. gada 5. jūnijs, 13:41

Iznācis žurnāla "OK!" jaunākais numurs

Žurnāls "OK!"

Šodien, 5. jūnijā, iznāk žurnāla "OK!" jaunais numurs. Spītējot vēsajam pavasarim, uz žurnāla vāka izdevies uzburt vieglu, vasarīgu sajūtu. Un notvert skaistu mirkli, kas atspoguļo patiesu jūtu ķīmiju; to notēlot nemaz nav iespējams. Intars un Zanda Rešetini atzīst, ka viņu attiecības ir ar kāpumiem un kritumiem. Ģimenē bijusi arī krīze, bet tā nākusi tikai par labu.

Vēl žurnālā:

  • Saruna ar Vladislavu Nastavševu. Viņš atbrauc ar elektrisko skrejriteni. Ir pārsteidzoši smaidīgs. Pārsteidzoši tas ir tāpēc, ka radies iespaids – viņš vienmēr ir tik nopietns. Varbūt skumjš. Nepieejams. Atturīgs. Divpadsmit gadu laikā, kopš strādā par režisoru, Vladislavs Nastavševs panācis to, ko droši vien vēlētos katrs režisors. Pietiek ar to, ka viņš ir izrādes režisors, lai skatītāji gribētu to redzēt.
     
  • Sannas Marinas neparastais stāsts. Somijas premjerministre Sanna Mirella Marina, kuru ārzemju prese iesaukusi par mileniāli, valdības vadītājas krēslā ir likusi krist daudziem rekordiem. Viņa ir ne tikai Somijas visu laiku jaunākā premjerministre, bet arī jaunākā sieviete valdības vadītāja pasaules vēsturē. Lai arī Marina 34 gados sasniegusi apbrīnojami daudz, viņas bērnība un ģimenes apstākļi bija, maigi izsakoties, sarežģīti.
     
  • Leģenda – izcilā latviešu dzejniece Vizma Belševica. Viņas personības lielumu, talanta mērogu un gara stiprumu var mēģināt izzināt un aptvert, tikai pamatīgi iepazīstot viņas daiļradi un – iespēju robežās – dzīvi. Viņas lirika ir satricinoši dziļa, skaudra un pārlaicīga, bet valodas bagātīgums un smalkā niansētība iznīcina ilūzijas par savu dzimtās valodas prasmi, vienlaikus raisot apbrīnu un pateicību par iespēju būt viņas teksta šaipusē. Ne velti Vizma Belševica ir vairākkārt nominēta Nobela prēmijai.
     
  • Optimiste Silīcija ielejā. Karina Sotnika bija viena no pirmajām, kura, dzelzs priekškaram krītot, nonāca Amerikā. Spēja pielāgoties ļāva viņai sasniegt karjeras virsotnes. Aprīļa sākumā gaidījām Karinu Rīgā, moderno tehnoloģiju konferencē, taču konferenci pārcēla. Tomēr saruna ar Karinu notika, un tajā izskanēja gan daudz interesantu biznesa ideju, gan mīlestības pilna attieksme pret Latviju un dzīvi visās tās izpausmēs.
     
  • Safrāna kliņģeris, melleņu klimpas un citas bērnības garšas. Dāvja virtuve ir vieta, ko Dāvis Auškāps radīja pandēmijas laikā. Te viņš pats eksperimentē ar dažādām receptēm, un te ir arī vieta, kur cilvēkiem dalīties ar savām labākajām receptēm. Te var paņemt līdzņemšanai to, ko Dāvis todien pagatavojis. Bet OK! Dāvis piedāvā receptes, kurām ir viņa bērnības garšas.
     
  • Citā Jāņu nakts krāsā... Jāņu nakts galda klājums pasākumu un vides dekoratores Baibas Prindules-Rences izpildījumā. “Par Līgo svētkiem pierasts domāt zaļos toņos, taču es attīstīju sevī domu par Jāņu nakts krāsu. Man tā ir tumši, dūmakaini zila. Mazliet caurspīdīga un pelēcīga,” viņa saka.
     
  • Piecas spilgtas zvaigznes, kuras kaldinājušas maksas televīzijas, nevis, kā ierasts, kino. Piemēram, Maikls Gandolfīni, kurš uzdrošinājās iekāpt tēva – Džeimsa Gandolfīni kurpēs un atveidot Toniju Soprano jaunībā filmā Ņūārkas daudzie svētie. Uzzini, kas ir pārējie!
     
  • Jauna zvaigzne. Printful līdzdibinātājs Dāvis Siksnāns. Kad Dāvis kopā ar domubiedriem izveidoja vienu no patlaban pazīstamākajiem latviešu uzņēmumiem pasaulē, viņam bija tikai divdesmit divi gadi. Tagad viņš ir uzņēmuma izpilddirektors. Printful ir drukas, šūšanas un piegādes ārpakalpojumu uzņēmums, kas nodrošina interneta veikaliem iespēju piedāvāt pircējiem vairāk nekā 230 dažādu produktu. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 800 darbinieku, tam ir piecas ražotnes – Losandželosā, Barselonā, Šarlotā, Tihuanā un Rīgā, kuros ražo miljoniem apdrukātu produktu. Pērn Printful apgrozījis 116 miljonus ASV dolāru.
     
  • Fešionistu virtuālie palīgi. Aktuālākās, vērtīgākās un universālākās modes un stila lietotnes, kas palīdzēs izdevīgi iepirkties, pilnveidot stilu un sakārtot garderobi.
     
  • Sezonas TOP aksesuāri. Uzzini, kādas saulesbrilles, sandales, cepures un somas šovasar modē!
     
  • Kur meklēt perfektu T kreklu? Atradumos interneta dzīlēs dalās Olga Kolotova, izdevniecības Rīgas Viļņi modes un stila nodaļas vadītāja.
     
  • Bērni un ekrāni. Lai arī aug digitālā paaudze, kas arvien vairāk laika pavada pie viedierīču ekrāniem, cilvēka fizioloģija nav mainījusies. Veselīgai attīstībai bērnam joprojām vitāli svarīgas ir kustības un svaigs gaiss. Kā atrast pareizo un visu akceptēto līdzsvaru starp ekrāniem un brīvdabas aktivitātēm?
     
  • Britu mūzikas zvaigznes Adeles jaunās figūras noslēpums. Kad pēc vairāku mēnešu klusēšanas britu mūzikas zvaigzne Adele publikai parādīja savu fotogrāfiju, pašapzinīgi demonstrējot slaido augumu minikleitā, pārsteigumā noelsās daudzi. Kā viņai izdevās notievēt?
     
  • Sagatavoties saulei. Pludmales sezona nav aiz kalniem, tāpēc esam apkopojuši padomus, kas ļaus sagatavot ādu vienmērīgam un skaistam iedegumam.
foto: Publicitātes foto

Žurnāla "OK!" jaunais numurs nopērkams preses tirdzniecības vietās visā Latvijā un "Bolt Food" lietotnē "Narvesen" veikala sadaļā "žurnāli", kā arī digitālā formā www.zurnali.lv "App Store" un "Google play".