2020. gada 22. maijs, 18:02

Raimonda Vazdika laidusi klajā jaunu dziesmu “Pasaciņa”, vēstot par prieku, kas šobrīd pietrūkst

Jauns.lv

Aktrise, dziedātāja un dziesmu autore Raimonda Vazdika laikusi klajā jaunu dziesmu un videoklipu “Pasaciņa”. Sociālajā vietnē "Facebook" dziesma jau guvusi fanu atbalstu. 

“Pasaciņa” ir pirmais singls no jaunā Raimondas Vazdikas albuma, kur iznākšana gaidāms tuvākajā laikā. Tā ir bezrūpīga, bet arī smeldzīga dziesma, kas veltīta draugiem – gan uzticamajiem, gan zudušajiem. Tā vēsta par vienkāršiem priekiem, kuri tik ļoti pietrūkuši ārkārtējās  situācijas laikā: “Sapnī tu redzēsi rīt bēdu ielejas galu. Papīra kuģītī brauksim uz mierinājuma salu!” 

Raimonda ir gan dziesmas melodijas, gan vārdu autore.

Ieraksts tapis Uģa Vītiņa studijā ELAST ar pieredzējušu izpildītāju sastāvu – Ilze Grunte, Arnold Martin Kārklis, Mārtiņš Linde, Dace Vītola, Uģis Vītiņš un Ivo Stankevičs Skrips.

Video klips ceļojuma piezīmju stilā tapis pagājušajā vasarā Kapri salā, kur dziedātāja atpūtās kopā ar draugiem Arvīdu un Diānu Ulmēm. Klipa autors ir Mārtiņš Vasara.

foto: ekrānuzņēmums no video
Aktrise, dziedātāja un dziesmu autore Raimonda Vazdika.

Nākamo dziesmu no jaunā albuma viņa sola izlaist jau drīz – duetu “Putnu būrītim jums norauts” ar Nauri Brikmani. Viņi sadraudzējušies TV šovā ”Izklausies redzēts”.

Raimonda Vazdika (1962) ir daudzpusīga skatuves māksliniece. Aktrises karjerā viņa nospēlējusi gan Dezdemonu, gan Marlēnu Dītrihu un Mirdzu Ķempi. Ieguvusi Spēlmaņu nakts balvu par horeogrāfiju izrādē "Rutes grāmata".

Raimondas Vazdikas grāmatas "Neremdināmi" atklāšanas svētki

Raimondas Vazdikas grāmatas "Neremdināmi" atklāšanas svētki.

gallery icon

Izdevusi divus dzejas krājumus. Ierakstījusi divus mūzikas albumus – “Labākās dienas” (2001) un “Neatskaties” (2005), piedalījusies TV šovos "Divas zvaigznes" un "Izklausies redzēts".