Numeroloģe prognozē, kāds būs jaunais 2016. gads
Numeroloģe Ineta Ventniece ir pārliecināta, ka nākamais gads Latvijā nebūs tiks saspringts un agresīvs kā aizejošais 2015. gads. Tomēr mēs nedrīkstam būt neapdomīgi un pārstrādāties.
Cita pasaule
2015. gada 31. decembris, 06:55

Numeroloģe prognozē, kāds būs jaunais 2016. gads

Jauns.lv

Nākamais gads Latvijai sola mierīgākus laikus, nekā aizgājušais. Tomēr jārēķinās ar to, ka 2016. gads varētu atnest arī kādus negaidītus pavērsienus. Ja Latvija un latvieši rīkosies pietiekami gudri un apdomīgi, tad no lielām kataklizmām izvairīsimies, spriež numeroloģe Ineta Ventniece.

Pēc numeroloģes Kasjauns.lv teiktā, 2016. gads nebūs tik agresīvs un nemierīgs, kā aizgājušais. Tomēr jārēķinās ar to, ka jābūt pietiekami apdomīgiem, lai pieņemtu izsvērtus lēmumus un nevajadzētu arī pārstrādāties. Nākamgad būt darbaholiķim būs kaitīgi. Nākamais gads paies zem gudrības zīmes un mīlestībā ieņemti bērni nākotnē izcelsies ar īpašām spējām eksaktajās zinātnēs.

2016. gadā dzimušie bērni izcelsies ar loģiku. Galvenais – nepārstrādāties!

„Nākamgad mīlestībā ieņemti bērni būs ļoti gudri tieši eksaktajās zinātnēs, izcelsies ar loģisku domāšanu. Loģika nākamgad dzimušajiem bērniem būs viena no svarīgākajām īpašībām.

Savukārt veselībā nākamgad kādam varētu nākties ieguldīt ļoti daudz. Aizejošais gads vairāk bija traumatisks. Cilvēki steidzās un šīs steigas rezultātā nokāva savu sirdi, bija ļoti saspringts temps. Nākamgad šis temps būs mierīgāks, bet ļoti kaitīgi būs daudz pārstrādāties. Nākamajā gadā būt darbaholiķim nebūtu tas prātīgākais. Veselības ziņā galvenie jautājumi, kuriem nākamgad jāpievērš īpaša uzmanība ir sirds, asinsvadi un galva. Tiem, kuriem ir problēmas ar asinsspiedienu un galvassāpēm, ir svarīgi laikā atiet no darba un, ja jūt, ka ir pārstrādājušies, relaksēties.

2016. gadā cilvēkam daudz uzmanības vajadzētu pievērst savai atpūtai, teiksim – ne izklaidei, bet tam, lai būtu tas skaistais, ko varētu baudīt. Baudīt dzīvi, priecāties par tādiem sīkumiem, kas mums varbūt ikdienā nešķiet svarīgi! Sev apkārt ieraudzīt skaisto, saprast, ka skaistais ne vienmēr saistās ar materiālām vērtībām. Nākošais gads mūs lūgs, lai mēs vairāk pievēršamies garīgām vērtībām, kas ir ļoti būtiskas un nozīmīgas,” saka Ventniece.

Vairāk uzmanības jāpievērš izglītībai, kultūrai un zinātnei

„Nākošajā gadā vajadzētu lielāku uzmanību pievērst izglītībai, kultūrai un zinātnei, jo cipars deviņi atbild tieši par šīm jomām. Tas Latvijai ir ārkārtīgi būtiski. Iespējams, ka zinātnē nākamgad būs kāds ļoti nozīmīgs atklājums.

2016. gads ir gads, kad ir ļoti svarīgi domāt, kā dzīvosim tālāk nākošos gadus. Tas nozīmē, ka jebkuram Saeimā pieņemtam lēmumam sekas būs vairāku gadu garumā, tas atsauksies arī uz mūsu nākamo paaudzi. Saeima nedrīkst pieņemt spontānus lēmumus, tie būs jāpieņem ar apdomu, vajadzēs visu izanalizēt un aprēķināt ļoti daudzas lietas.

Iespējams, nāks gaismā kādi notikumi, par kuriem agrāk neko nezinājām vai nenojautām. Mums, Latvijai tie var būt labi notikumi. Varbūt daudzas lietas taps skaidras saistībā ar daudz aprunātiem čekas maisiem.

Katram cilvēkam ļoti svarīga ir iekšējā sakārtotība. Tā kā nākamā gada cipars ir 9, tad ir ļoti svarīgi atmest visu lieko sev apkārt. Ja ir kaut kas lieks jūsu apkārtnē, tad būtu ļoti svarīgi no tā visa atbrīvoties.

Vissvarīgākais katram cilvēkam 2016. gadā būtu ieskatīties savā dvēselē, apdomāt jebkuru lēmumu, ko viņš pieņem. Vēl vairāk – ieraudzīt to, ka mēs šajā pasaulē neesam vieni, ka visapkārt ir cilvēki un ļoti daudz skaistu lietu, kuru dēļ ir jēga dzīvot, par kurām ir jāpriecājas,” turpina numeroloģe.

Mazāk autokatastrofu, daba joprojām sagādās nepatīkamus pārsteigumus

„Ja iepriekšējais gads bija saistīts ar ļoti daudzām autokatastrofām uz ceļiem un šoferu pārsteidzīgu rīcību, tad nākamajam gadam šajā jomā vajadzētu būt rāmākam. Varbūt šoferi vairāk brauks ar galvu un apdomu. 2016. gadam uz autoceļiem nevajadzētu būt tik skaudram, kā aizgājušajam.

Runājot par dabas katastrofām, kas aizgājušajā gadā piemeklēja pasauli, tad nav jābūt numerologam, lai pateiktu, ka šādas situācijas viennozīmīgi var atkārtoties. Tas ir saistīts ar globālo sasilšanu un šīs klimata izmaiņas nākamgad varētu būt jūtamas”.

Pērtiķis var izspēlēt negaidītus jokus

„Ārpolitikā nākamajam gadam nevajadzētu būt tik agresīvam kā 2015. gads. Bet tas var būt diezgan slīpēts, daudzas rīcības var būt pārprastas, parādīsies kaut kāds aprēķins. Pamatā visam jābūt diplomātijai, jāiet uz tādu kā mierīgāku rīcību. Vērtējot pēc cipariem, 2016. gadam nevajadzētu būt tik agresīvam. Bet varētu būt arī kāda neparedzēta rīcība – saka jā, jā, bet rīkojas pavisam savādāk. Pēc horoskopa nākamais ir Pērtiķa gads un pērtiķis bieži vien var izspēlēt kādu joku vai negaidītu rīcību un ar to ir jārēķinās. Tomēr jebkurā gadījumā Latvija no tā necietīs. Mūsu valstij iepriekšējais gads varēja būtu daudz saspringtāks, nekā nākamais.

Savukārt Āzijas valstīs miera joprojām nebūs, tas ir pilnīgi skaidrs, kaut arī Sīrija tagad taisās iziet uz samierināšanos”.

2016. gads – enerģisks gudrības gads

„Pēc būtības nākamajam vajadzētu būt labam gadam, jo 2016. gadā galvenais cipars būs deviņi (saskaitot visus gada ciparus kopā iznāk deviņi). Šis gads sastāv no trim ļoti svarīgiem cipariem – 2, 5 un 6 – intuīcijas, jūtām un enerģijas. Tātad šis būs gudrības gads.

Ja aizgājušais gads radīja īpašu spriedzi, tad nākošais būs daudz mierīgāks, kura pamatā būs skaidra galva, loģiska rīcība visa gada garumā. Būs ļoti svarīgi aizdomāties, kas mēs esam, uz kurieni ejam un kādēļ to darām? Latvijai nākošais gads būs kā otrais „personālais gads”. Šo personālo gadu iegūstam saskaitot Latvijas valsts dzimšanas gadam, mēnesim un datumam pieskaitot šī gada summu, tas ir – deviņi.

Latvijai būs ļoti svarīgi draudzēties ar kaimiņiem, neiemantot naidīgas attiecības, tai skaitā arī ar mūsu kaimiņvalsti Krieviju. Ja mūsu Valsts prezidents savas darbības sākumā nebija pievērsis tik lielu uzmanību ārpolitikai, tad 2016. gadā viņam uzmanība galvenokārt būtu jākoncentrē uz ārpolitiku. Tikai ar iekšpolitiku šajā gadā nepietiks.

Latvija nedrīkst būt viena svarīgu lēmumu pieņemšanā. Latvijai ir jāsajūt savs iekšējais komforts un tai vairāk jādzīvo pašai. Tas nozīmē - mēs nedrīkstam visu laiku skatīties, kā dzīvo, ko domā un dara citi. Mums vairāk savos lēmumos ir jābūt pašiem.

Teiksim tā – spēka un enerģijas nākamgad būs pietiekoši daudz, lai cilvēki varētu komfortabli un ļoti labi justies, būs pietiekami daudz enerģijas, lai pieņemtu lēmumus ļoti svarīgās lietās,” savu nākamā gada prognozi nobeidz numeroloģe.


Elmārs Barkāns/Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva, Shutterstock