Anonīmi ātrie randiņi vai nopietnu attiecību meklējumi – kas šogad būs populārāks?
Kāda būs randiņu mode 2016. gadā? Prognozes ir cerīgas – tās liecina, ka atkal aktuāla kļūs mīlestība.
Attiecības
2016. gada 10. janvāris, 08:46

Anonīmi ātrie randiņi vai nopietnu attiecību meklējumi – kas šogad būs populārāks?

Jauns.lv

Brīvie vīrieši un sievietes šajā gadā veltīs lielāku uzmanību pastāvīgās otrās pusītes meklējumos un centīsies atklāt savu iekšējo skaistumu, liecina iepazīšanās portāla prognozes. 2016. gadā latvieši būs mazāk ieinteresēti ātrajās attiecībās un vairāk laika veltīs attiecību kvalitātei, kā arī mainīsies mobilās aplikācijas - lietotājiem tiks dota iespēja uzzināt vairāk informācijas par savu simpātiju.

“Latviešiem nešķiet pietiekami meklēt sev pāri, izvēloties tikai pēc vecuma un attāluma. Viņiem ir apnikusi virspusība un randiņi, kas noved tikai līdz gultai. Pēc romantikas skumst daiļā dzimuma pārstāves - jaunkundzes nevēlas vairāk būt par “gaļu” randiņiem, tāpēc viņas pāries uz aplikācijām, kur varēs izvēlēties sev otro pusīti ne tikai pēc ārējā izskata”, - šādas prognozes izsaka iepazīšanās eksperts Andris Ungurs.

Viņš apgalvo, ka tas arī ietekmēs vīriešu uzvedību. “Viņi nevēlas pamest mobilās aplikācijas, kur ļoti viegli un gandrīz vai anonīmi var atrast draudzību, kas nenoved ne pie kādas atbildības, tomēr galu galā viņi seko meiteņu piemēram un sāk nodarboties ar to, ko tik paniski bija izvairījušies darīt - dalīties ar informāciju par sevi un saviem dzīves mērķiem. Tas nozīmē, ka aizvien vairāk vīriešu un sieviešu sāks meklēt sev pāri, novērtējot iekšējo skaistumu”, - stāsta Ungurs.

Abu dzimumu pārstāvji, kas meklē savu otro pusīti internetā, centīsies izdalīties no visiem, akcentējot savu oriģinalitāti. “2016. gadā iepazīšanās portālos visa uzmanība tiks koncentrēti veltīta lietotāju autentiskumam un individualitātei. Lietotāji vēlēsies parādīt, ka atšķiras un ir interesantāki par citiem pretendentiem.”

Selfiji vannasistabas spogulī – tā ir vakardiena

Šī tendence būs pamanāma arī profilu albumos un fotogrāfijās. Iepazīšanās portālu lietotāji veltīs vairāk uzmanības kvalitātei un dažādībai savos albumos un fotogrāfijās. Aizvien biežāk cilvēki sāks pieaicināt fotogrāfus, lai iegūtu profesionālas fotogrāfijas, kas akcentēs labākās īpašības un palīdzēs atvērties.

2016. gadā par vispopulārāko vīriešu fotogrāfijām kļūs tie kadri, kur viņi smaidīs, bet mazāk pievilcīgas pretēja dzimuma pārstāvēm būs tie kadri, kas tika uzņemti vannā vai tualetē. Lai iegūtu vairāk vīriešu uzmanības, sievietēm vajadzētu dalīties ar fotogrāfijām, kurās ir attēlota aktīva darbība - pastaigas, nodarbošanās ar jogu. Selfiji pamazām zaudēs popularitāti. Gan vīriešiem, gan sievietēm ir jāizvēlas fotogrāfijas, kurās cilvēks ir attēlots ikdienišķā vidē, ir dabisks. Fotogrāfijas spogulī - tā jau ir pagātne, no kuras būtu jāizvairās.

Lai mainītu lietotāju uzvedību, mainīsies arī iepazīšanās portāli - meklēs sakritības interesēs, saderību un iespēju atšķirties no visiem citiem, kā arī lielāka uzmanība tiks pievērsta profila autentiskuma garantēšanai un iespēju kontaktēt ar citiem profiliem citās vietnēs.

Informācija: flirts.lv


Karlīna Timofejeva / Foto: Shutterstock