Katra jauna iepazīšanās uzlabo vīrieša potenci
Seksologi apgalvo, ka šādas iepazīšanās lieliski noder izjūtu dažādošanai un motivē vīrieti censties būt interesantākam savai sievietei.
Attiecības
2016. gada 14. janvāris, 17:15

Katra jauna iepazīšanās uzlabo vīrieša potenci

Jauns.lv

Zinātnieki atklājuši jaunu veidu, kā uzlabot vīriešu potenci. Izrādās, veiksmes formula ir... pēc iespējas biežāk iepazīties ar arvien jaunām sievietēm.

Kontaktējoties ar daiļā dzimuma pārstāvēm, vīriešiem neapzināti attīstās hormoni, kuri stimulē seksuālo potenci (testosterons un citi).

Protams, nepietiek, ja meitenes ir tikai divas vai trīs. Vārdu sakot, jo vairāk, jo labāk. Stop, mīļie puiši, tas nekādā ziņā nenozīmē, ka katra dāma jāievelk gultā! Starp citu, tikpat labvēlīgu iespaidu uz potenci atstāj vienkārši godīga un atklāta saruna.

Nav arī īpaši būtiski, vai ar sievieti kontaktējaties virtuāli (e-pastā, feisbukā, tviterī, īsziņās, skaipā, Draugiem.lv), sazvanoties vai satiekoties un tērzējot aci pret aci. Vissvarīgākais, lai tās nebūtu formālas sarunas par darbu vai laika apstākļiem, bet gan par personisko dzīvi, savām emocijām un intīmo dzīvi. Seksologi apgalvo, ka šādas iepazīšanās lieliski noder izjūtu dažādošanai un motivē vīrieti censties būt labākam un interesantākam savai sievietei. Protams, nepārkāpjot robežu un nešļūcot pa kreisi.


Kasjauns.lv/ Foto: Shutterstock