Mīlas horoskops jeb - kādu mīlestību meklē katra zodiaka zīme
Piemēram, Auni romantiskajās attiecībās, ir spēcīgi līderi. Bet Vēži ir visgādīgākie par otru cilvēku.
Attiecības
2016. gada 9. februāris, 23:18

Mīlas horoskops jeb - kādu mīlestību meklē katra zodiaka zīme

Jauns.lv

Pirms Valentīna dienas daudzi vientuļie cilvēki saskaras ar spiedienu - ka obligāti ir jāatrod sava otrā pusīte, lai šajā mīlestības dienā nenāktos bēdāt. Iepazīšanās portāls dalās ar zināšanām, kā satiekas un meklē savu otro pusīti dažādu horoskopa zīmju pārstāvji.

“Dzīves laikā mēs satiekam neskaitāmi daudz cilvēku un mēs vienkārši fiziski nevaram ar katru iepazīties un pārbaudīt viņu uzticamību. Horoskops palīdz cilvēkus sadalīt un izvēlēties tos, kuri mums ir piemēroti un ar kuriem mums nav pa ceļam. Iespējams, nevajadzētu veltīt horoskopiem visu savu dzīvi, tāpēc, ka tie nevar paredzēt visus iespējamos apstākļus, tomēr no viņu palīdzības nevajadzētu atteikties”, - stāsta portāla pārstāvis Andris Ungurs.

Auns (21. marts- 19. aprīlis)

Komunikācijas stils: impulsīvs

Auni mīl jaunas pazīšanās, nevar nosēdēt ilgu laiku vienā vietā, citiem vārdiem sakot, viņu dzīslās plūst karstas asinis. Šīs zīmes īpašnieces ir drosmīgas un nepieturas pie novecojušiem stereotipiem, kā, piemēram, kā viņām ir jāuzvedas pirmajā randiņā vai arī pēc kura randiņa viņām ir jāpārguļ ar partneri. Auni romantiskajās attiecībās, kā arī citās dzīves sfērās ir spēcīgi līderi. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji mīl spontānu rīcību. Viņi nemāk atrast kopīgu valodu ar aizdomīgiem un emocionāliem cilvēkiem. Apkārtējos cilvēkus Auns pārsteidz ar savu enerģiju, atklātību un entuziasmu. Cilvēki, kuriem piemīt šīs rakstura iezīmes, reti kad paliek bez otrās pusītes.

Vērsis (20. aprīlis- 20. maijs)

Komunikācijas stils: maigs

Rakstura iezīmes, kas piemīt šai zodiaka zīmei - patīkama saskarsme, izteikta gaume un pastāvība. Neskatoties uz to, ka šī zodiaka zīme tic mīlestībai no pirmā acu skatiena, nopietnās attiecībās viņi ir ļoti nosvērti, savaldīgi un dod priekšroku nesteigties. Lai iepazītu cilvēku, Vērši cenšas ar viņu pavadīt pēc iespējas vairāk laika. Vērši ir mīloši un mīļa citiem personība.

Dvīņi (21. maijs- 20. jūnijs)

Komunikācijas stils: flirtējošs

Dotajā zodiaka zīmē dzimušās personas ir ļoti komunikatīvas un patiesas, tāpēc viņiem uzsākt jaunas pazīšanās vai atrast savu otro pusīti nesagādā nekādas grūtības. Dvīņi, kā arī dažas citas zodiaka zīmes, nesteidzas uzsākt nopietnas attiecības. Viņiem ir pilnīgi pietiekami ar vienkāršu draudzību, kas pakāpeniski pāraugtu par daudz nopietnākām attiecībām. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji dod priekšroku pavadīt laiku ar draugiem bārā, nekā kinoteātrī vai muzejā.

Vēzis (21. jūnijs- 22. jūlijs)

Komunikācijas stils: gādīgs

Seksualitāte un smalkums - Vēžu stiprā puse. Garas un patiesas sarunas pēc vakariņām, kuras, visdrīzāk, viņi paši ir sagatavojuši, ir Vēžu pati mīļākā randiņa daļa. Viņi ir gatavi izdarīt visu, lai tikai nezaudētu savu mīļoto cilvēku, tāpēc nekad nespēlējieties ar šīs zodiaka zīmes jūtām. Ja jūs viņus aizvainosiet vai apvainosiet, atgūt Vēža uzticību būs praktiski neiespējami.

Lauva (23. jūlijs - 22. augusts)

Komunikācijas stils: kaislīgi

Šī zodiaka zīme no citām atšķiras ar savu kaisli. Tā viņiem palīdz attiecīgi ātri un viegli veidot jaunas pazīšanās. Nevienam nav noslēpums, ka darbā Lauvas mīl, ka tiem pakļaujas un pastāvīgi tos liela, bet romantiskajās attiecībās Lauvas cer uz vienlīdzību un nevēlas, lai visa uzmanība tiktu pievērsta viņiem. Lojalitāte un uzticība - tās ir tās rakstura īpašības, par kurām Lauvas tiek augstu novērtētas.

Jaunava (23. augusts- 22. septembris)

Komunikācijas stils: domājošs

Jaunavas ir slavenas ar savu perfekcionismu. Ja jūs esat nolēmuši iedot kādu uzdevumu šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem, varat sagaidīt labāku rezultātu, nekā domājāt. Šī rakstura iezīme ne vienmēr ir pozitīva. Uzstādītie augstie standarti bieži vien traucē Jaunavām atrast savu otro pusīti, bet ja jums patīk sports un veselīgs dzīvesveids, tad jums ir lieliska iespēja iekarot Jaunavas sirdi.

Svari (23. septembris-22. oktobris)

Komunikācijas stils: mīļš

Svari, visticamāk, ir viena no romantiskākajām horoskopa zīmēm. Mīlestība šai zodiaka zīmei ir vislielākā vērtība, tāpēc viņi jūtas laimīgi, kad tiem ir otrā pusīte. Ar Svariem ir jāapietas ļoti uzmanīgi, jo, pazaudējot viņu uzticību, atjaunot to būs ļoti sarežģīti. Sadraudzēties ar šī zodiaka zīmes pārstāvjiem ir diezgan vienkārši- viņi ir atvērti un neuzstāda augstas prasības citiem cilvēkiem. Ja jūs atrodaties pārdomās, kāda vide visvairāk atbilstu pirmajam randiņam ar Svariem, tad viennozīmīgi tam ir jābūt šo zodiaka zīmju mīļākās grupas koncertam.

Skorpions (23. oktobris- 21. novembris)

Komunikācijas stils: valdzinātājs

Skorpioni ir ļoti aktīvi cilvēki. Viņi ir spējīgi piespiest runāt pat viskautrīgāko cilvēku. Viņiem patīk, ka pirmais randiņš notiek stingri pēc plāna. Skorpioni mīl un ir sajūsmā no kaislīga seksa. Skorpiona otrajai pusītei jābūt ļoti elastīgai personībai, lai varētu piemēroties biežajām Skorpiona garastāvokļa maiņām.

Strēlnieks (22. novembris-21. decembris)

Komunikācijas stils: drosmīgs

Strēlnieki ir paši lielākie optimisti. Viņiem līdzās patstāvīgi ir mīloši draugi un ģimenes locekļi. Strēlnieki ir viena no uzticīgākajām horoskopa zīmēm. Neskatoties uz to, viņus ļoti vilina neparedzamība un jauni iespaidi, tāpēc labi padomājiet, kādam ir jābūt pirmajam randiņam ar šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem - tam ir jābūt ekskluzīvam, pilnam jaunu iespaidu un, protams, ne garlaicīgam.

Mežāzis (22. decembris-19. janvāris)

Komunikācijas stils: apņēmīgs

Iespējams, pati sarežģītākā personība ir Mežāžis. Attiecības viņiem ir ļoti atbildīgs un nopietns solis dzīvē. Ja jūs no pirmā acu skatiena neesat iepatikušies Mežāzim, tad mēģināt viņiem izpatikt vai iepatikties ir veltīga laika tērēšana. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji pieturas pie sava viedokļa un pārliecības, kuru nemainīs. Starp citu, Mežāži ļauj noprast, ko viņi par jums domā - tā ka liekulību viņiem nudien nevar pārmest.

Ūdensvīrs (20. janvāris-18. februāris)

Komunikācijas stils: neparasts

Ūdensvīrs ir radoša un neatkarīga personība. Pirmā randiņa laikā iesakāms uzvesties uzmanīgi, jo Ūdensvīri nesteidzas veidot ilgstošas attiecības, tomēr tas nenozīmē, ka no šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir jāizvairās. Tie var būt ļoti gādīgi, uzticīgi un romantiski partneri, bet pagaidām attiecības nebūs nopietnas, jums nāksies pagaidīt. Ūdensvīri cenšas labāk iepazīt cilvēku. Nebrīnieties, ja dažreiz viņu rīcība var likties neparasta.

Zivis (19. februāris-20. marts)

Komunikācijas stils: radošs

Zivīm ir plaša sirds, tāpēc nav brīnums, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir ļoti mīloši un  gādīgi cilvēki. Jūs jau esat redzējis visu un liekas, ka vairs nekas jūs neizbrīnīs? Jūs kļūdaties, jo Zivis slēpj daudzus pārsteigumus. To iztēle ir bez robežām. Atrast otro pusīti Zivīm nav sarežģīti.

Informācija: flirts.lv

Karlīna Timofejeva/ Foto: Shutterstock