foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 23. septembris
Cita pasaule
2018. gada 23. septembris, 04:25

Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 23. septembris

Jauns.lv

Lai izdevusies brīvdiena!

AUNS

Lielāku uzmanību pievērs izglītībai, lietām, kas tevi patiesi interesē un saista. Kaļot godkārīgus nākotnes plānus, atļaujies brīvāku domas lidojumu.

VĒRSIS

Nepaļaujies uz ierasto rīcības taktiku, izdomā ko neparastu. Vēlme norobežoties atkāpsies, mijiedarbību ar apkārtējiem uztversi nevis kā apgrūtinājumu, bet kā iespēju dalīties pieredzē.

DVĪŅI

Smelies jaunu informāciju un apmainies ar viedokļiem. Nedomā par tālām, nereālām perspektīvām. Kad sapratīsi, cik tālu tavi sapņi ir no realitātes, būsi vīlies.

VĒZIS

Lai labāk izprastu sevi un rīcības iemeslus, pievērsies pašanalīzei. Attiecībās, ja tevi nebaida iespējamās sekas, pieliec punktu konfliktam, un ejiet katrs uz savu pusi.

LAUVA

Ja gribi saglabāt attiecības, mainies. Apvaldi dedzību, neiedomājies diktēt savus noteikumus.

JAUNAVA

Vari maldināt domubiedrus, negaidīti novēršoties no daudzsološa plāna, kuru iepriekš pats slavināji. Tavs svārstīgums un šaubīšanās bremzēs virzību uz priekšu.

SVARI

Esi konsekvents, nepievil citu cerības. Atzinību vari izpelnīties ar augstsirdīgu, nesavtīgu rīcību. Neaizraujies ar savu interešu aizstāvēšanu, taisnības meklēšanu un negodīgas rīcības atmaskošanu.

SKORPIONS

Sargies no slēptas nelabvēlības, nepatiesuma un negodīguma. Meklē iespējas izpausties radoši, uzzināt ko jaunu, aizraujošu. Atsaucies aicinājumam aktīvāk iesaistīties sabiedriskajā dzīvē.

STRĒLNIEKS

Iespējamas nesaprašanās ar vecākiem vai vecāka gadagājuma radiniekiem. Tavi individuālie mērķi brīžiem nesaskanēs ar kolektīva interesēm.

MEŽĀZIS

Rodoties interešu konfliktam, lielākas izredzes gūt virsroku būs tam, kurš neatlaidīgāk diktēs noteikumus un prasības. Ja negribi konflikta dēļ zaudēt sev svarīgas attiecības, savaldies, nepieļauj valdonīgu, agresīvu rīcību.

ŪDENSVĪRS

Akcentē pozitīvo, tiecies pēc garīgas sapratnes, tad sakārtosies arī sadzīviskas lietas. Diena paies ikdienišķās rūpēs. Strādā čakli, taču nepārvērtē ne spēkus, ne tehnikas iespējas.

ZIVIS

Sargies no pārpūles, nenervozē. Ja vien noticēsi sev un pārvarēsi nedrošību, panākumi būs. Tavos plānos iespējamas negaidītas pārmaiņas.