foto: LETA
Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 20. septembris
Vasaras dālijas.
Cita pasaule
2018. gada 20. septembris, 04:23

Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 20. septembris

Jauns.lv

Lai viss izdodas kā cerēts!

AUNS

Vislabākā no visām nedēļas dienām tieši... ideju ģenerēšanai. Ar tavas domas asumu neviens nespēs sacensties, turklāt kāda pārdroša ideja vēlāk var nest ne tikai prāvus ienākumus, bet arī atzinību un pat plaša mēroga slavu. Domā, riskē, uzdrīksties!

VĒRSIS

Nemeklē pārgudrus risinājumus problēmām, ar kurām cilvēki gadu tūkstošos tikuši galā, lietojot vispārzināmas metodes. Pastāv iespējamība atkal sastrīdēties ar ģimenes locekļiem, tev nespējot attaisnot viņu liktās cerības.

DVĪŅI

Mērķtiecīga un racionāli izmantojama diena, kad vislabākais būtu strādāt, galvu nepaceļot. Ne pārāk piemērota diena finansu jautājumu risināšanai. Ja iesi pie vadības ar lūgumu pēc lielākas algas, visai droši var teikt - šodien tavas gaidas netiks piepildītas.

VĒZIS

Apzinies prioritātes un tām velti visu savu enerģiju. Šodien uzsvaru droši vari likt uz sevi pašu. Piemēram, savedot kārtībā savu vizuālo tēlu, nopērkot sezonai nepieciešamas drēbes vai beidzot nogriežot neveselīgos matu galus.

LAUVA

Mazāk svarīgajiem jautājumiem jāpaliek otrajā plānā; šīs dienas centrālie notikumi risināsies Lauvas sirdī un dvēselē. Var pārņemt ilgas pēc attiecībām, kuras sen jau beigušās, turklāt atstājot sāpes. Ar bijušo partneri šodien nav ieteicams tikties un runāties.

JAUNAVA

Jo labākā formā jutīsies fiziski, jo labāk klāsies arī garīgajā plānā. Piedaloties kādās sacensībās, tieši Jaunavas varētu būt tās, kas komandai kaldinās uzvaru. Uz priekšu un ar visu spēku!

SVARI

Attiecībās ar iemīļoto var parādīties nelāgas intrigas, kas radušās no muļķīgām citu runām, savērptiem pārpratumiem. Vai ticēt savam sirdsāķītīm - to ir jāsajūt, jo šodien viegli vari pakļauties meliem un manipulācijām.

SKORPIONS

Ja jūti, ka tev uzradusies konkurence, centies ātri visu salikt pa vietām un atgūt savas pozīcijas. Jo, ja tās šodien tiks zaudētas, atpakaļ neatgūsi. Kādas draudzīgas attiecības negaidīti var pāraugt nopietnās jūtās.

STRĒLNIEKS

Tev kritiski jāizvērtē līdzšinējais dzīvesveids un to, cik daudz ieguldi savās attiecībās. Pastarpināti saņemsi vēstījumu no Visuma, kurš parādīs tālāk ejamo ceļu un izgaismos piņķerīgus jautājumus.

MEŽĀZIS

Plaša mēroga plānošanu atliec uz nākamo nedēļu, šodien pievērsies sīkumiem, rutīnas darbiem, noslinkotiem pienākumiem un savas apkārtnes fiziskai sakārtošanai.

ŪDENSVĪRS

Neļauj šaubām izjaukt iepriekš rūpīgi izauklētus plānus un nostāties ceļā tavām patiesajām sirds ilgām. Iespējams, vēlies kādu cilvēku "savākt" sev. No vēlmes nav jākautrējas, taču par tām nevienam citam labāk šodien nestāstīt.

ZIVIS

Vēlme panākt savstarpēju uzticēšanos un attiecības noformēt nu jau daudz dziļākā līmenī var saskarties ar nedrošību un pat neizpratni no otra cilvēka puses. Gatavojies, ka tevi var nesaprast tā kā cerēji.