Sociālos tīklus "uzspridzina" modele, kura nekautrējas pasaulei rādīt savu kuplo uzaci
2018. gada 17. septembris, 16:36

Sociālos tīklus "uzspridzina" modele, kura nekautrējas pasaulei rādīt savu kuplo uzaci

Jauns.lv

Pasaules mediju uzmanību šajās dienās izpelnījusies kipriešu modele Sofija Hadijpanetli, kuras kuplās uzacis (vai precīzāk uzacs) viņai gan sagādāja daudz sirdsēstu, gan arī atnesa vispasaules slavu.

Modele medijiem stāsta, ka viņai vienmēr piemitusi vēlme ģērbties un izskatīties citādāk. "Katru rītu es pamostos ar briesmīgiem komentāriem," par interneta troļļiem saka modele, piebilstot, ka tas, kas viņu motivē visvairāk, ir sava veida kontrole pār kritiķiem.

Šo kontroli viņa ieguvusi tieši tāpēc, ka nav pakļāvusies un piemērojusies citu diktētajiem ideāliem un ļāvusi sev saglabāt savu identitāti. Redzot, ka viņai izdevies iedvesmot arī citus un pat radīt sava veida vienas uzacs kustību sociālajos tīklos, Sofija saprot - viņa ir uz pareizā ceļa.

Jaunā drosminiece tic, ka sociālajiem medijiem ir milzīga ietekme uz cilvēku panākumiem, tostarp viņas personīgajiem, tāpēc modele cer, ka ar savu karjeru viņai izdosies sekmēt pozitīvu attieksmi pret ķermeni un turpināt savu darbību skaistuma aktīvisma lauciņā.