foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 19. septembris
Cita pasaule
2018. gada 19. septembris, 04:16

Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 19. septembris

Jauns.lv

Lai viss notiek vēl labāk!

AUNS

Avantūristiska pieeja nav ieteicama finanšu lietās, tur, cik vien iespējams, ievēro piesardzību. Nepiekrīti avansa maksājumiem, vairies no azartspēlēm, neceri uz lieliem laimestiem.

VĒRSIS

Vienlīdz aktuāli notikumi iespējami gan personiskajā, gan radošajā dzīvē. Ja rīkosies apņēmīgi un nepadosies apkārtējo šaubām un neticībai, izdosies īstenot brīvdomīgas, radošas idejas.

DVĪŅI

Iespējami veiksmīgi pirkumi, kas priecēs pašu un ģimeni. Kāda ieguvuma nozīmi novērtēsi tikai pēc ilgāka laika. Mijiedarbība ar apkārtējiem lielas problēmas nesagādās, grūtāk būs saprasties ar laulāto draugu.

VĒZIS

Pēkšņi radušās domstarpības var izvērsties ilgstošā konfliktā, kas brīžiem uzvedinās uz domu par radikālu situācijas risinājumu. Ikreiz, kad prātā iešaujas šī doma, labi apsver, vai tiešām esi tam gatavs.

LAUVA

Līdz dienas vidum būtisks būs viss, kas saistīts ar mājām, ģimeni. Nebūs grūti atrast izmantojumu savai daudzpusībai. Iespējami panākumi darbā, biznesā.

JAUNAVA

Svarīgi, lai būtu iespēja strādāt radoši, darīt to, kas sagādā prieku, pretējā gadījumā darbs var kļūt par smagu nastu. Neapmierinātība var pārvērsties paviršā attieksmē pret pienākumiem, nesaskaņās ar priekšniekiem.

SVARI

Izmanto mājās valdošo sapratnes un vienotības gaisotni, lai novērstu pretrunas jautājumos, kas saistīti ar sadzīvi, kopīgiem nākotnes plāniem un iecerēm. Domā un rīkojies konstruktīvi.

SKORPIONS

Nemēģini izvairīties no atbildības, pabeidz iesākto. Vēlāk seko līdzi, kam un ko saki. Viena dusmās izteikta frāze spēs sabojāt vairāk nekā ilgstoši vārdu plūdi.

STRĒLNIEKS

Daudz kas no apkārt notiekošā tev var paslīdēt garām tāpēc, ka svarīgākas par visu būs mājas un ģimene. Pēkšņi var atklāties ieilgušu nesaskaņu patiesā būtība.

MEŽĀZIS

Sajūtot pret sevi vērstu negatīvu attieksmi, vari kļūt neiecietīgs, pat skarbs. Jo vairāk varēsi paļauties uz ģimeni, tuviniekiem, jo drošāk varēsi rīkoties.

ŪDENSVĪRS

Ja kādā brīdī izlaužas ļaunas emocijas, centies ātri atgūt paškontroli. Gluži kā magnēts piesaistīsi cilvēkus – gan sev tīkamus, gan nevēlamus. Var veidoties dīvainas, noslēpumainas attiecības.

ZIVIS

Vide, kurā nonāksi, vienlaikus gan vilinās, gan biedēs. Viegli vari zaudēt kontroli pār situāciju un nonākt grūti izskaidrojamu spēku ietekmē, tāpēc ar psiholoģiskiem eksperimentiem un misticismu neaizraujies.