foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 18. septembris
Cita pasaule
2018. gada 18. septembris, 04:12

Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 18. septembris

Jauns.lv

Kas aptuveni gaidāms šodien:

AUNS

Pievakarē tavos plānos iespējamas negaidītas pārmaiņas. Koncentrējot uzmanību tikai uz personiskām problēmām, garām var paslīdēt iespēja gūt panākumus sabiedriskajā dzīvē.

VĒRSIS

Veiksmīgas būs kultūras aktivitātes, piedalīšanās publiskos pasākumos, prezentācijas un reklāmas pasākumi. Tikai turi vadības grožus savās rokās. Neiedomājies, ka tas tev dod tiesības diktēt savus noteikumus vai pieņemt vienpersoniskus lēmumus.

DVĪŅI

Iespējami interesanti ceļojumi, piedzīvojumi, necerēti veiksmes brīži. Mainoties apstākļiem, viegli var sagrūt kāda ilgi lolota iecere. Pēkšņi var izrādīties, ka tas, par ko cīnījies un kam ticēji, nav ne graša vērts.

VĒZIS

Saskaroties ar skarbo realitāti, jutīsies kā zaudējis pamatu zem kājām. Neieslīgsti sevis žēlošanā, mobilizē gribasspēku. Centies tikt pāri sarūgtinājumam, atrast motivāciju turpmākām aktivitātēm.

LAUVA

Iespējamas pēkšņas atklāsmes un apskaidrības brīži. Daudz ko ieraudzīsi jaunā, daudz pievilcīgākā gaismā – it kā tev pēkšņi būtu atdarījušās acis! Esi gatavs atteikties no iesīkstējušiem priekšstatiem.

JAUNAVA

Šodien vērts gūt jaunu skatījumu uz notikumiem, cilvēkiem un dzīvi kopumā. Jo mazāk sevi žēlosi, jo drīzāk tiksi galā ar iekšējām pretrunām un atbrīvosies no visa, kas traucē būt apmierinātam ar dzīvi.

SVARI

Veiksmīgas būs intelektuālas diskusijas un darbs, kur nepieciešama radoša pieeja. Mājās rūpējies par to, lai tā būtu vieta, kur vari atpūsties un atjaunot spēkus. Svarīgi, lai cilvēki, kas ir ap tevi, būtu noskaņoti labvēlīgi.

SKORPIONS

Ja apkārtējie būs vienaldzīgi un neieinteresēti, zudīs arī tavs optimisms un vēlme uzticēties. Vēlāk īpašu uzmanību velti drošībai. Nemeklē asas izjūtas, nepiedalies riskantos pasākumos.

STRĒLNIEKS

Attiecības ar mīļoto cilvēku būs grūti nosaukt par romantiskām. Brīžiem daudz kas var palikt nepateikts, var rasties bažas par uzticību. Centies neko nepārmest, negaidi vētrainas emociju izpausmes.

MEŽĀZIS

Nepaļaujies uz jauniem paziņām un nejaušu apstākļu sakritību. Ja gribi kaut ko kontrolēt un uzraudzīt, seko līdzi naudas plūsmai.

ŪDENSVĪRS

Pašdisciplīna noderēs, risinot ar karjeru saistītus jautājumus. Esi pacietīgs, nedusmojies, ja saņem atteikumu vai sastopies ar priekšnieku augstprātību.

ZIVIS

Pārdomā savu rīcību un attieksmi un nepieļauj, ka tavs skats uz dzīvi kļūst pārlieku rožains. Dodoties uz lietišķu tikšanos, apsver visus par un pret, citu rīcību nekritizē, atbildi tikai par savējo.