foto: Vida Press
Tava kāzu frizūra: iedvesmojies no slavenību stila
Pateicoties Meganas Mārklas šķietami paviršajam matu sakārtojumam kāzu dienā, tagad daudzas līgavas savai lielajai dienai izvēlas tieši tādu pašu frizūru.
Stila jaunumi
2018. gada 27. jūlijs, 06:09

Tava kāzu frizūra: iedvesmojies no slavenību stila

Kasjauns.lv

Kad pienāk brīdis izvēlēties frizūru savai kāzu dienai, variācijas ir bezgalīgas. Augstas frizūras, gludi pieglausti mati un brīvas cirtas, lokas, kronīši, ziedi un dažnedažādi aksesuāri – atkarībā no tava matu tipa un vēlmēm, kādu gribi redzēt savu sapņu frizūru.

foto: Vida Press

Lai vieglāk izdarīt izvēli, piedāvājam aplūkot sabiedrībā zināmu sieviešu frizūras. Matu sakārtojumi, kādus viņas izvēlējušās sarkanā paklāja pasākumiem, ļoti labi derētu arī kāzu dienai.

Tifānija Hadiša

foto: Vida Press

Apjomīga, cirtota zirgaste ir samērā vienkārša frizūra, taču, ja matu garums un apjoms ļauj tādu izveidot, stilīgs izskats garantēts.

Zendaija

foto: Vida Press

Augšā galvvidū saņemta copīte atstāj brīvu kaklu. Nebūs karsti, arī dejojot visu nakti. Šāds gludi pieglausts matu sakārtojums galveno uzmanību vērsīs uz līgavas brīnišķīgo meikapu – skaistajām acīm un lūpām, frizūru atstājot otrajā plānā.

Rita Ora

foto: Vida Press

Kāzu frizūrā matiem nav jābūt tikai taisniem un pieglaustiem. Atļaujies, lai dažas ieveidotas cirtas brīvi krīt.

Nikola Kidmena

foto: Vida Press

Austrāliešu aktrises asimetriskais matu sakārtojums lieliski izskatās uz sarkanā paklāja un tikpat labi piestāvēs arī līgavai, dodoties pie altāra.

Džekija Krūza

foto: Vida Press

Ja tev ir īsa „zēngalviņa”, daudz iespēju dažādiem matu sakārtojumiem nav, taču ar aksesuāru palīdzību var iegūt svinīgu izskatu.

Treisija Elisa Rossa

foto: Vida Press

Pīnē sapīti mati ir labs veids, kā visu uzmanību pievērst līgavas kleitai un starojošajai sejai un meikapam.

Sofija Vergara

foto: Vida Press

Gari, lielos viļņos ieveidoti vaļēji mati – tā ir Holivudas klasika. Līgava ar šādu matu sakārtojumu būs kā princese, kas izkāpusi no kādas pasakas.

Jara Šahidi

foto: Vida Press

Mūsu platuma grādos šādi dabiski mati, protams, nav raksturīgi, taču frizieris spēs paveikt brīnumus, ja tāda būs tava izvēle.

Keitija Holmsa

foto: Vida Press

Ja tev ir īsi mati, vari ieveidot ondulācijas vecās Holivudas stilā.

Issa Rae

foto: Vida Press

Ja plīvurs nav tava izvēle, augsti saņemto mezglu vari rotāt ar metāla un gliemežvāku aksesuāriem kā to darījusi amerikāņu aktrise Issa Rae.

Kardi B

foto: Vida Press

Paviršā mezglā uz augšu saņemti mati ar dažām brīvi krītošām šķipsnām, kā amerikāņu reperei Kardi B, šosezon ir top tendence. Un tas viss pateicoties, Meganas Mārklas kāzu frizūrai.

Mailija Sairusa

foto: Vida Press

Skaistums ir vienkāršībā!

Kima Kardašjana-Vesta

foto: Vida Press

Ja nevēlies siet zirgasti, garos matus vari iztaisnot un daļēji saņemt galvas augšdaļā kā to darījusi populārā amerikāņu realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana.

Prijanka Čopra

foto: Vida Press

Asimetriskā frizūra ar sānos šķirto celiņu ļaus līgavai greznoties ar iespaidīgiem auskariem.

Lupita Njongo

foto: Vida Press

Rotā matus ar metāliskiem akcentiem. Te plīvurs vairs nebūs vajadzīgs.