foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 17. jūlijs
Cita pasaule
2018. gada 17. jūlijs, 04:49

Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 17. jūlijs

Jauns.lv

Uzzini, kas tevi sagaida šodien.

AUNS
Nepūlies nevienu pierunāt vai piespiest tevi atbalstīt – uzstājība vairos spriedzi. Pārmetumu būs mazāk, ja neforsēsi notikumus. Uzsmaidot pasaulei, izredzes saņemt pretī pozitīvas emocijas būs lielākas, nekā izrādot neapmierinātību.

VĒRSIS
Lai kaut ko iegūtu, no kaut kā būs jāatsakās. Neesi aizspriedumains, atsakies no iesīkstējušiem paradumiem, kuru dēļ grūti pieņemt jauno, citādo. 

DVĪŅI
Nedusmojies, ja apkārtējie skeptiski raugās uz tavām izredzēm ieviest kādas pārmaiņas un kritizē rīcību. Ieklausies, mācies no kļūdām! Attiecībās nebalsties uz iztēlē radītiem ideāliem. 

VĒZIS
Attiecībās būs svarīga savaldība. Nestreb karstu, apvaldi vēlmi rīkoties, kamēr esi dusmīgs, noraizējies vai satraukts, jo labuma no tā būs maz. Noklausies vai noskaties visu līdz galam un tikai tad, kad emocijas norimušas, sāc rīkoties. 

LAUVA
Vairākkārt pārlasi katru dokumentu, kuru paraksti. Nesteidzies iesaistīties diskusijā ikreiz, kad aizskar kādu tev aktuālu vai sāpīgu tēmu. Ja zūd pacietība, nezaudē paškontroli. Uz citu fona izcelties nemēģini, tas nenāks par labu taviem plāniem un attiecībām ar kolēģiem.

JAUNAVA
Apsver iespēju īstenot kādu ieceri, kas dažādu iemeslu dēļ netika realizēta iepriekš. Azartiski, ar radošu domāšanu apveltīti cilvēki palīdzēs rast veiksmīgus risinājumus. Un - kamēr vien pats sev ticēsi, arī citi par tavām spējām nešaubīsies.

SVARI
Iespējams, ne viena vien saspringta situācija liks aizdomāties par to, ko gaidi no partneriem, draugiem, tuviniekiem. Uzklausi uzmanības apliecinājumus, taču ilgstošas draudzības solījumus nedod. 

SKORPIONS
Ikvienā situācijā, lai cik ikdienišķa tā būtu, liela loma var izrādīties emocijām – gan konkrētā brīža sajūtām, gan tām, kas reiz izdzīvotas. Nezaudē mērķtiecību arī tad, ja jāsaskaras ar grūtībām.

STRĒLNIEKS
Kontrolē dokumentus un notikumu gaitu, centies būt informēts par visu, kas tev svarīgs. Aktīva darbošanās dos lielāku labumu nekā sevis žēlošana. 

MEŽĀZIS
Ierastais modelis, risinot personīgas problēmas, var izrādīties neefektīvs. Viena no tēmām, kura nodarbinās prātu, būs saistīta ar atbalsta trūkumu. Ļaudis, kas bija apsolījuši savu palīdzību, dažādu iemeslu dēļ vai nu to nesniegs. Esi gatavs manīt savus plānus!

ŪDENSVĪRS
Nepūlies visu paredzēt līdz pēdējam sīkumam un būt lietas kursā par visu. Tiklīdz mēģināsi iedziļināties ikvienā detaļā, kopējais situācijas redzējums kļūs bālāks un būs grūtāk pieņemt pareizu lēmumu.

ZIVIS
Ņem vērā situāciju, priekšlaikus nedomā ne par uzvarām, ne zaudējumiem – rezultāts var mainīties pēdējā brīdī. Runā to, ko domā, lai tavi vārdi saskan ar darbiem. Apjomīgus darbus neieceri, jo to realizēšanai var pietrūkt laika un līdzekļu.