foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 17. jūnijs
Cita pasaule
2018. gada 17. jūnijs, 04:23

Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 17. jūnijs

Jauns.lv

Forša diena!

AUNS

Tavu spēku un varēšanu apliecinās vēriens, neesi pieticīgs, uzņemies iniciatīvu. Nesēdi aizkrāsnē, atrodi plašumu un vietu, kur pakāpties, un tad tev atklāsies plašāks redzeslauks un pavērsies pārredzamākas perspektīvas.

VĒRSIS

Pārskati savu attieksmi pret vērtībām un to, kas ietilpst tavā iztikas minimuma groziņā, kā arī to, vai dari visu iespējamo, lai gūtu pēc iespējas lielāku labumu. To izdarīt būs vieglāk, ja būsi secīgs un punktuāls.

DVĪŅI

Risinot lietišķas dabas jautājumus, gan darbā, gan sadzīvē esi radošs, meklē citādu pieeju, nebaidies eksperimentēt, taču mēra izjūtu nezaudē. Pievakarē var rasties sarežģījumi, no kuriem tev neticamā veidā pēdējā brīdī izdosies izkulties.

VĒZIS

Pacenties, lai tev nevajadzētu uzņemties lieku atbildību par citiem, tas būtiski atvieglos lēmumu pieņemšanu. Rēķinies, ka notikumi nerisināsies viegli un mierīgi, daudzējādā ziņā izjutīsi diskomfortu.

LAUVA

Grūtības var rasties pat lietās un situācijās, kas ierasti bijušas diezgan pašsaprotamas. Brīžiem nebūs viegli atzīt, ka esi sapinies priekšstatos par to, kas pareizs, kas nepareizs, tāpēc nerisini globālas problēmas, sakārto vidi ap sevi.

JAUNAVA

Strādā pie paštēla, kritiski izturies pret saviem trūkumiem. Ticība būs tā, kas palīdzēs iet līdz galam arī tad, kad šķitīs, ka spēki jau galā. Tomēr tas, kas liksies interesants tev, ne vienmēr būs pa prātam arī mīļotajam cilvēkam.

SVARI

Izmanto jebkuru uzmanības piesaistīšanas paņēmienu, lai panāktu, ka tevī ieklausās. Pusdienlaikā nedaudz piebremzē – nemeklē piedzīvojumus, nepaļaujies uz veiksmi, rīkojies atbildīgi.

SKORPIONS

Lai neatstātu neuzticama cilvēka iespaidu, mainīgas un nepastāvīgas domas paturi pie sevis. Tavu neizlēmību kompensēs pozitīva attieksme un prasme uzturēt radošu atmosfēru savā lokā.

STRĒLNIEKS

Izbaudi triumfu, kamēr to nav sabojājušas nebūšanas ģimenē! Iespējams, noguruši no tavas uzvedības, mēneša vidū tuvinieki liks saprast, ka tu pārāk daudz runā par darbu un karjeru.

MEŽĀZIS

Vēlme atrast līderi, kuram pieķerties un sekot, tādējādi ļaujot sev atpūsties. Itin viss, ko iedomāsies un uzbursi jau realitātē esošu, ir ar ļoti lielu potenciālu piepildīties. Raksti vēlmju lapiņu - sīki un smalki pa punktam uzskicējot nākotni.

ŪDENSVĪRS

Centies saglabāt pašdisciplīnu un punktualitāti visā darāmo darbu gūzmā. Labu iznākumu garantēs tieši tas, ja par komandas kopējo darbu atbildīgs būsi tieši tu. Nav laba diena dažādu skaistuma lietiņu iegādei, var sanākt vilšanās.

ZIVIS

Daudzi var sākt šaubīties par to, vai veiktā izvēle bijusi pareiza. Nemoki sevi ar pašpārmetumiem un no iecerētā neatkāpies. Izdari secinājumus un rāmā gaitā turpini iesākto; drīz tavām darbībām būs saldi augļi.