Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 17. maijs
Cita pasaule
2018. gada 17. maijs, 04:35

Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 17. maijs

Jauns.lv

Lai veiksmīga mums diena!

AUNS

Uzmanīgi apej visus asumus. Ja mēģināsi uzspiest savu gribu, cietīsi fiasko, ja ne tagad, tad tuvākajā nākotnē noteikti. Attiecību tēma šodien būs vissvarīgākā.

VĒRSIS

Ja vēlēsies, varēsi sakārtot esošās attiecības, netrūks iespēju pavairot pielūdzēju pulku. Vairāk uzturies publiskās vietās, tālākais attīstīsies pats no sevis.

DVĪŅI

Tava rakstura asumi šodien var izlīst gluži nepiemērotā brīdī, un pa mizu var dabūt pat nevainīgi cilvēki, tostarp bērni. Divreiz apdomā, vai tas, ko vēlies teikt, ir ar kādu vērtību! Aizkaitināmība šodien var izvērsties problēmā.

VĒZIS

Mēģini saglabāt rāmumu. Diena var nest kādas labas ziņas no tālienes. Noslēgtība un ieraušanās sevī neko labu nesola - rīkojies tieši pretēji, ej cilvēkos, satiec draugus, smejies un liec bēdu zem akmeņa!

LAUVA

Apjukumu var radīt nepazīstamu cilvēku sabiedrība apkārt. Īsti nebūs skaidrs, kuri cilvēki patīk un kuriem tu patīc. Lai gan diena piemērota jaunu kontaktu dibināšanai, tik tiešām vēlams ieklausīties savā intuīcijā, lai piepeši nesadraudzētos ar personu, kas vēlāk var nodarīt skādi vai ienest tavā dzīvē nepatikšanas.

JAUNAVA

Muļķīgi pārpratumi sadzīviskā situācijā var rezultēties nebeidzamā likstā. Visus svarīgākos jautājumus risini ar striktas loģikas palīdzību un neļauj pieslēgties emocijām.

SVARI

Sagatavo labu augsni kādam lielam projektam, kurā darbosies vai visi tev apkārt esošie. Tā var būt gan dzīvesvietas maiņa, gan kāds būtisks projekts darbā, kur kļūdīties nedrīkst. Naudas aizdošanai šī ir ļoti nepiemērota diena.

SKORPIONS

Tieksme izlikties gudrākam par citiem var atspēlēties gluži negaidītā veidā. Laba diena rotaļīgam piegājienam it visā - arī nopietnās lietās un svarīgos darījumos. Ja jāparaksta kāds līgums, labāk atliec to uz rītdienas rītu vai vēlu pēcpusdienu parīt.

STRĒLNIEKS

Ja šodien nepārvarami prasās kādam pateikt kādu skarbāku vārdu, labāk šo impulsu jau laikus apturi! Dienas fons ir tāds, ka tieši Strēlnieks negaidīti var aizsākt garu strīdu virteni un sabojāt attiecības. Vienkārši ļoti jāpieskata, ko runā.

MEŽĀZIS

Atceries, ka dusmu rieva sejā nevienu daiļāku nedara. Ja kaut kas sadusmojis, liec to uz āru, sevī nepaturi. Tevi sadzirdēs un sapratīs. Apšaubāmos darījumos un ne gluži tīrās lietās šodien savu degunu labāk nebāz.

ŪDENSVĪRS

Pastāv liels risks kļūdīties, izdarīt nepareizas izvēles, attiecīgi ar skarbām sekām jau drīzumā. Labi veiksies rutības darbi, kā arī saziņa ar jaunāko paaudzi.

ZIVIS

Profesionālajā jomā ļoti laba diena, lai parādītu sevi izdevīgā gaismā un gūtu adekvātu novērtējumu savam darbam. Privātajās attiecībās jāuzmanās ar pārmetumiem - otrs cilvēks var teikto uztvert septiņreiz skaudrāk, nekā tu domāji, un tad jau sekas kļūst neparedzamas.