Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 16. maijs
Cita pasaule
2018. gada 16. maijs, 04:36

Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 16. maijs

Jauns.lv

Ko mums rāda azimuti šodienai:

AUNS

Satraukums par niekiem var laupīt spēju saskatīt patiešām būtisko. Cita cilvēka teikto vari traktēt kā caur akla cilvēka briļļu dioptrijām -  neredzēt būtisko, un tas nenāks pašam par labu. Pievakarē ļauj vaļu koķetērijai un nebēdnībām. Arī ja tas prieks ir... vienkārši pašam par sevi. 

VĒRSIS

Būtu jāpiedomā pie naudas tērēšanas paradumiem. Šodien tā aizplūdīs no taviem pirkstiem gluži neticamā ātrumā un daudzumā, ja rūpīgi neplānosi un nedomāsi trejus gājienus uz priekšu.

DVĪŅI

Reformators šodien būs savā elementā. Pārveidot, mainīt, noslaucīt vecās metodes, ieviest savu kārtību - apmēram tādas ir šīs dienas enerģijas. Mēģināt vari, taču uz ātriem rezultātiem gan neceri.

VĒZIS

Padarot sevi pieejamāku citiem, vari gūt lielo laimestu. Romantiskā plānā šī ir vislabākā diena maijā - viegli veidosies jaunas attiecības. Pastāv risks "iekrist" kaislību virpulī, kā saka, "iemīlējos uz līdzenas vietas".

LAUVA

Idejas krāsies, arī duka tās realizēt būs, taču procesus var kavēt citi cilvēki, ar kuriem kopā jāstrādā. Parūpējies par to, lai vidē ap tevi nesākas prastas intrigas un klāt neesošu personu aprunāšana.

JAUNAVA

Šodien uzbāzība var izraisīt savstarpēju neuzticēšanos. Ja mācēsi savaldīties un izvēlēsies pareizo taktiku, savu panāksi. Vēls vakars un nakts sākums var atnest pārmaiņas jau esošu attiecību raksturā, tās var transformēties.

SVARI

Ja esi par kaut ko personīgi atbildīgs, pievērs uzmanību vissīkākajām detaļām. Uz satraucošu ziņu nereaģē uzreiz, pagaidi, līdz norimst satraukums. Ievēro darbu secību, nepārkāp drošības noteikumus. Aizstāvot savas intereses un viedokli, nekļūsti pārlieku uzstājīgs.

SKORPIONS

Mazāk veiksmīgas būs pārrunas ar augstākstāvošajiem. Lai kādi argumenti tiktu izmantoti, katrs tik un tā paliks pie sava. Ar jauniem projektiem neaizraujies, cīņā par labāku vietu zem saules neiesaisties, jo būs grūti sadzīvot ar baumām un izdomājumiem.

STRĒLNIEKS

Izdosies riskants pasākuma, ja tas nav pretrunā ar morāles normām un valsts likumiem. Rīkojies patstāvīgi, bet ne slepeni. Viegli izpratīsi tuvāko cilvēku vēlmes un zināsi, kā panākt, lai ģimenē valdītu miers un saticība.

MEŽĀZIS

Radošu domu un spēku pieplūdums ļaus sasniegt visu, ko esi iecerējis. Tikai nekļūsti pārgalvīgs, centies sabalansēt savas un apkārtējo vajadzības. Labs laiks, lai piedalītos kādā konkursā, festivālā, tiektos pēc atpazīstamības un publikas atsaucības.

ŪDENSVĪRS

Vēlāk, bruņojies ar vērā ņemamu garīgo bagāžu, varēsi pārliecinoši aizstāvēt savu viedokli, nešaubīgi rīkoties un panākt pozitīvas pārmaiņas. Šodien dienas fons pavēl stāvēt klusi un mierīgi kaktiņā.

ZIVIS

Lai pilnveidotu izpratni par garīgām tradīcijām un vērtībām, vari sākt ezoteriska rakstura kursus vai pašmācības ceļā apgūt kārotās zināšanas. Ja saskaries ar konfidenciālu informāciju, nekļūsti pļāpīgs, neizpaud svešus noslēpumus.