foto: Instagram
"Pagātne ir pagātne" - Zāmuele ar kaislīgu foto atzīmē šķiršanos no Fiļa
Attiecības
2018. gada 24. aprīlis, 20:35

"Pagātne ir pagātne" - Zāmuele ar kaislīgu foto atzīmē šķiršanos no Fiļa

Jauns.lv / LETA

Sabiedrības dāma un vīnzine Santa Zāmuele sociālajos tīklos neizpauda sevi brīdī, kad ritēja sāga ap ABLV Bankas beigām - viņas Instagram konts klusēja. Pēc tam, kad kļuva zināms, ka bankas īpašnieks, Latvijas tobrīd bagātākais cilvēks Oļegs Fiļs un Zāmuele šķiras, skaistule publiskojusi foto, ka "Pagātne ir pagātne".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: Instagram

Skaistais attēls gan uzņemts citā gadalakaikā, proti, kādā no rudeņiem, jo zemi klāj oranžu lapu birums, taču viņa pati noskaņu raksturojusi ar "Past is past" jeb 'pagātne ir pagātne'. Dažu dienu laikā no "Instagram" lietotājiem šis attēls guvis 970 "sirsniņas", kas norāda, cik ļoti cilvēkiem patīk tajā redzamais - Zāmuele sarkanā kleitā un sarkanās augstpapēžu kurpēs. Komentāros cilvēki norāda, ka skatīties atpakaļ nav vērts un jāvēršas nākotnē.

Jau vēstījām, ka pēc ABLV bankas kraha izjukusi arī tās vadītāja Oļega Fiļa un viņa mīļotās sievietes Zāmueles laulība, kas ilga tikai pāris gadus. Pati Zāmuele teic, ka tam nav bijis sakara ar vīra biznesa neveiksmēm. 

Abu laulības ceremonija notika 2016. gada 1. oktobrī Rīgas Sv. Marijas Magdalēnas Romas katoļu baznīcā. Pāris nedēļas pēc kāzām viņi noslēdza laulības līgumu par visas mantas šķirtību. Fiļs, kuru īpašumu vērtība tiek lēsta vairāk nekā 300 miljonu eiro apmērā, ir trīs dēlu un meitas tēvs, savukārt Santa Kristiāna audzina divas meitas.

Mirkļi no Oļega Fiļa un viņa sievas Santas Zāmueles dzīves

Mirkļi no Oļega Fiļa un viņa sievas Santas Zāmueles dzīves

gallery icon
43

Santa Zāmuele instagram attēlos

Vīnzine, Latvijas bagātākā cilvēka Oļega Fiļa dzīvesbiedre Santa Zāmuele.

gallery icon
13