Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 19. aprīlis
Cita pasaule
2018. gada 19. aprīlis, 04:37

Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 19. aprīlis

Jauns.lv

Kam jāpievērš uzmanība šodien:

AUNS

Nepūlies ietekmēt notikumu gaitu. Aktīva, enerģiska rīcība daudz neko uz priekšu nepavirzīs, lietderīgākas būs apspriedes, pētījumi, vērojumi. Ja tev piedāvā nogaidīt, rūpīgāk iedziļināties kādā jautājumā vai procesā, nepretojies – dari tā! Var gadīties, ka tā atklājas kāda vērā ņemama nianse, kas vēlāk palīdzēs izdarīt pareizo izvēli.

VĒRSIS

Brīžiem šķitīs, ka esi visu mīlēts un atzīts, brīžiem izjutīsi dziļu vientulību un atšķirtību. Sadzīvot ar mainīgo noskaņojumu būs vieglāk, ja izturēsies pret to kā iespēju labāk iepazīt sevi.

DVĪŅI

Atlicini laiku filozofiskām apcerēm un pagātnes notikumu analīzei, tas palīdzēs novērst kļūdu atkārtošanos. Ļaujot vairāk runāt citiem, nošausi divus zaķus ar vienu šāvienu. Nebaidies kļūdīties, drosmīgi dodies pretī nezināmajam, ļauj apstākļiem un cilvēkiem sevi vadīt.

VĒZIS

Pat ja kaut kas nenotiek tev pa prātam, nedusmojies, nezaudē paļāvību saviem spēkiem. Ar laiku domas mainīsies, tas, ko sākotnēji uztvēri kā neveiksmi, vēlāk var kļūt par nozīmīgu pavērsiena punktu tavā dzīvē.

LAUVA

Iespējams, pašam nemanot, nonāksi tieši tur, kur gribēji nokļūt. Tuvāku un tālāku nākotnes plānu īstenošanu var ietekmēt cilvēki, kas izvirzīs gan pamatotas, gan nepamatotas pretenzijas un nekautrēsies apstrīdēt tavu ieceru lietderību.

JAUNAVA

Tas bremzēs virzību uz priekšu, būs grūti atrast piemērotus sadarbības partnerus, konsultantus. Par spīti grūtībām, centies palikt uzticīgs savām idejām. Reāls skats uz dzīvi palīdzēs saprast, kad labāk piekāpties un nogaidīt.

SVARI

Nesadalies sīkumos! Lai nezaudētu esošo kvalifikāciju, piesakies kursos, kur iespējams atsvaidzināt vai padziļināt zināšanas, iegūt jaunu, laikmetīgāku skatu uz dzīvi.

SKORPIONS

Pārskati plānus, ievies nepieciešamās korekcijas, kā arī pabeidz to, kas palicis pusdarīts. Tiklīdz pārstāsi žēloties par dzīvi un grūtībām, kas jāpārvar, atgriezīsies enerģija un dzīves spars.

STRĒLNIEKS

Lai cik tālredzīgs tu būtu, diemžēl visu paredzēt būs grūti. Saņemot vilinošu piedāvājumu, rūpīgi izvērtē tā lietderīgumu un tikai tad saki galavārdu, jo steigas un neapdomības dēļ vari nonākt situācijā, no kuras būs grūti izkļūt kā ieguvējam.

MEŽĀZIS

Kārdinājumiem turēties pretī būs vieglāk, ja skaidri zināsi, ko vēlies, nevis sapņosi par neiespējamo. Ja kopīgiem spēkiem nonāc sarežģītā situācijā, atsakies no citu līdzdalības tavu uzdevumu pildīšanā.

ŪDENSVĪRS

Kaut arī būsi pacietīgs un sapratīsi situācijas nopietnību, bez emocionālām atkāpēm iztikt būs grūti. Pat atziņa, ka kļūdīties ir cilvēcīgi, nespēs nomierināt sakarsušo prātu. Iespējams, sarežģītā situācija būs atrisināta, bet tavas emocijas vēl nebūs rimušas.

ZIVIS

Nebaidies no nezināmā, neprognozējamā. Ja jāpaveic kaut kas tāds, ko sen neesi darījis, neuztraucies – atliks tikai ķerties pie darba, un iemaņas atgriezīsies. Grūtāk būs tikt galā ar birokrātiju.