Pikanta satura īsziņas – ko ir atļauts rakstīt, un ko ne
Sievietes reti kad uzsāk kaisles pilnu vai neķītru saraksti, taču atbild gan labprāt. Protams, ja esi viņai kaut cik simpātisks.
Attiecības
2016. gada 26. marts, 18:37

Pikanta satura īsziņas – ko ir atļauts rakstīt, un ko ne

Jauns.lv

Vēlies kādam/kādai aizsūtīt pikantu īsziņu, bet nezini, ar ko sākt? Portāls getfrank.co.uk sniedz noderīgus padomus, lai šī sarakste neizjauktu attiecības un vēlāk nenāktos aiz kauna ielīst vai zemē.

1. Nesteidzies

Tu taču nevēlies jau pēc pirmās ziņas nonākt savas noskatītās personas melnajā sarakstā, vai ne? Sievietēm reizēm vajag vairāk laika pārdomām, tāpēc nebliez uzreiz kā ar mietu pa pieri. Pirmās īsziņas varētu būt apmēram šādas: “Kaut kā visu laiku domāju par tevi…” vai arī “Šonakt redzēju tevi sapnī.”  

2. Esi pirmais

Ja esi heteroseksuāls vīrietis - negaidi, kad dāma pirmā tevi pārsteigs ar pikantu vēsti. Iespējams, viņa to darīs, bet visdrīzāk tomēr ne. Sievietes reti kad uzsāk kaisles pilnu vai neķītru saraksti, taču atbild gan labprāt. Protams, ja esi viņai kaut cik simpātisks. Sievietēm patīk vīrieši, kuri izrāda iniciatīvu guļamistabā, tāpēc arī virtuālās pikantērijas noteikti tiks novērtētas.  

3. Raksti tikai cilvēkam, kuram tu uzticies

Pajautā jebkurai Holivudas slavenībai, Amerikas politiķim vai citam publiskas profesijas pārstāvim – vai tu uzticies cilvēkam, kuram raksti seksuāla satura īsziņas? Un atbilde būs – jā. Šādu īsziņu sūtīšana nepārprotami apliecina, ka cilvēkam tu uzticies.

4. Neraksti vairākas seksuāla rakstura īsziņas pēc kārtas

Nepārcenties. Ja aizsūti divus vai trīs ziņojumus pēc kārtas, kā arī papildini saraksti ar kādu seksīgu bildīti, taču atbildi nesaņem… lūdzu, saproti – tas nav tāpēc, ka telefonam pēkšņi pazudusi zona, tas ir izlādējies vai pat sabojājies. Nē. Vienkārši pagaidi, kamēr tev atbild. Pretējā gadījumā jūsu sarakste izvērtīsies par vienpusēju kaisles bultu lidojumu – tikai no tavas puses.

5. Reizēm atļaujies būt “sliktais”

Dažreiz dzīvē ir brīži, kad iniciatīva jāņem savās rokās. Ja esi nolēmis/nolēmusi rakstīt neķītru īsziņu, tad dari to. Pikantās īsziņas ir žanrs, kurā pieklājībai un atturīgumam īsti nav vietas. Neaizraujies arī ar “smaidiņu” likšanu – diez vai tas iekvēlinās tavu sarakstes partneri. Drīzāk otrādi – tas var pat atbaidīt.

6 . Pirms sūti fotogrāfijas ar sava ķermeņa daļām, padomā labi

Atceries: 1) Mobilos tālruņus cilvēki mēdz daudz kur atstāt. Tālruņus var arī pazaudēt. Sociālo tīklu profilus un e-pastus cilvēki mēdz atstāt nepieskatītus, tāpat arī mēdz saglabāt savas paroles dažādās mobilajās ierīcēs un datoros. 2) Attiecības mēdz beigties. Tātad – nekādas fotogrāfijas, kas varētu tev likt sarkt. Esiet radoši, tomēr piesardzīgi.

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock