foto: Rojs Maizītis
Zīlniece Ļubova Ļenska: "Es taču nevaru sievietei pateikt, ka nomirs bērns! Ir jājūt, ko un kā kuram teikt"
"Bieži jūtos kā tehniskā darbiniece," teic zīlniece un dziedniece Ļubova Ļenska.
Cita pasaule
2018. gada 24. marts, 08:03

Zīlniece Ļubova Ļenska: "Es taču nevaru sievietei pateikt, ka nomirs bērns! Ir jājūt, ko un kā kuram teikt"

Antra Krastiņa

"Patiesā Dzīve"

Dziedniece un zīlniece Ļubova Ļenska, pēc profesijas inženiere elektroniķe, ne tik daudz balstās uz redzēšanu, jušanu un intuīciju, cik uz loģiku, un nekādas pretrunas te nesaskata. Viņa ir nopietni aizrāvusies arī ar fenšui, ķīniešu horoskopa sastādīšanu un astroloģiskajā kartē nolasāmo nāves laiku neuzskata par neizbēgamu, jo, gudri un zinoši rīkojoties, cilvēks daudz ko varot mainīt.

Lai pateiktu, kā jāiekārto māja, dzīvoklis vai kas ierastajā kārtībā jāmaina, lai mājoklis būtu sabiedrotais ceļā uz vispārēju labklājību, Ļubova bieži vien dodas ciemos pie klienta, jo fenšui pieprasa precīzus kompasa mērījumus – pat daži grādi uz vienu vai otru pusi var būt ļoti nozīmīgi. Turklāt, daļēji pateicoties medijiem, par seno ķīniešu mācību esot radies ļoti primitīvs priekšstats, apmēram tā – lai būtu labs miegs, gultas galvgalim jābūt vērstam uz ziemeļiem. Bet nekas neesot tik vienkārši! Vispirms jau, lai noteiktu katram cilvēkam labvēlīgos virzienus, vajagot izrēķināt viņa Gua skaitli, izskaitļot mājas fenšui, kas esot krietni sarežģītāks process. Jā, var gadīties, ka katram laulātajam vēlams savs gultas galvgaļa virziens, bet to visu iespējams sakārtot, izmantojot dažādus fenšui simbolus, krāsas.

Iznākums atkarīgs no laika, cikos darbu sāk

– Ievērojot fenšui gudrības, dzīve tiešām mainās?
– Pamazām viss notiek – es to redzu pēc klientiem. Tomēr nevajag iedomāties, ka tam pietiks tikai ar dzīvokļa pārkārtošanu, pareizo krāsu izvēli un dažādiem simboliem. Arī pašiem savā labā jāpapūlas. Kopumā fenšui uztveru kā zinātni. Ja ar to nodarbojas nopietni, ļoti daudz jāskaitļo, jāanalizē, tāpēc bieži vien jūtos kā kārtīga tehniskā darbiniece.
– Kas tieši jūs uzrunā horoskopu sastādīšanā, vadoties pēc Austrumu astroloģijas?
– Esmu iedziļinājusies Bazi astroloģijā, kas ir viena no ķīniešu astroloģijas pareģošanas tehnikām un kopā ar fenšui var pastāstīt teju visu par cilvēka likteni un dzīves ceļu. Visa informācija par laiku – stundu, dienu, mēnesi, gadu – ir izteikta piecu Visumu veidojošo pamatelementu – ūdens, zeme, koks, uguns un metāls – veidā. Attiecības starp tiem astroloģiskajā kartē ļauj precīzi noteikt, kāds būs cilvēka dzīves ceļš un liktenis. Katra personīgajā Bazi astroloģiskajā kartē ir astoņas zīmes un četri likteņa pamatbalsti, pēc kuriem var noteikt iedzimtās spējas, kā attīstīsies personība, kādi prieki un bēdas sagaida dažādās dzīves jomās – mīlestībā, ģimenē, veselībā, darbā un citās.

Man Bazi astroloģijā ļoti pieņemams un loģisks šķiet tas, ka atšķirībā no Rietumu astroloģijas, kurā dominē uzskats, ka zvaigznēs ierakstīto nevar izmainīt, Bazi to pieļauj, jo nemainīgs ir tikai dzimšanas laiks un fakts, ka kādreiz nomirsim. Un tā arī norāda labvēlīgāko laiku, kad sākt. Piemēram, kad neprecētajam jāpievērš uzmanība satiktajiem pretējā dzimuma pārstāvjiem, jo starp viņiem, ļoti iespējams, pamanīs ilgi gaidīto; kad ir labākais laiks aktīvāk pievērsties karjeras izaugsmei; kad jābūt ļoti piesardzīgam, jo šajā laikā ir apdraudēta dzīvība un var pat nomirt. Es to redzu. Kā arī to, kas jādara, lai tā nenotiktu; tas atkarīgs no draudu iemesla.

– Zināt konkrētus gadījumus, kad cilvēks izglābies no astroloģiskajā kartē paredzētās nāves?
– Vairākus. Kādam vīrietim, kā parādīja kārtis, draudēja nāve autoavārijā. Turklāt redzēju, ka viņam uzlikts lāsts. To noņēmu, tomēr drošības pēc brīdināju noteiktajā laikā būt piesardzīgam un, ja iespējams, izvairīties vadīt mašīnu. Vīrietis manī ieklausījās. Pilnīgi izbēgt no avārijas neizdevās, bet viņš guva tikai nenozīmīgas traumas. Cits gadījums – cilvēkam ieteicu kritisko laiku pavadīt citā valstī, turklāt viņam bija jādodas austrumu virzienā, jo šādos gadījumos virziens ir ļoti svarīgs. Starp maniem klientiem ir sieviete, kura nekādi nevarēja ieņemt bērniņu. Izpētīju horoskopu, izliku kārtis un abus ar vīru aizsūtīju ceļojumā uz dienvidiem. Pāris nedēļu pēc atgriešanās viņa priecīga ziņoja, ka beidzot tas tiešām noticis – viņa būšot mamma! Citi apstākļi, cita atmosfēra, citas enerģijas… Pazūd stress, saspringums, un viss notiek. Būtībā tas pats fenšui.
Protams, var gadīties arī otrādi – nepārdomāta rīcība, izaicinoša uzvedība, spļaušana Dievam acīs nolikto stundu pietuvina. Starp citu, bīstamo posmu ir gana daudz. Tādi ir ne tikai katru gadu, bet pat katru dienu. To visu var izskaitļot. Jāzina arī tas, ka, piemēram, zīlnieces izliktās kārtis pulksten vienos stāstīs vienu, bet pulksten trijos – kaut ko citu. Tāpat atkarībā no laika, kad kaut ko sāk darīt, atšķiras jebkura darba rezultāts. To ietekmē arī vieta – dzejnieka Rīgā uzrakstītais dzejolis atšķirsies no tā, ko viņš šajā pašā laikā būtu uzrakstījis Liepājā.

Traki sarežģīti? Jā un nē. To ietekmē gan vietas egregors un enerģētika, gan katras stundas, minūtes kods. Ķīnieši to piedēvē numeroloģijai. Tieši šā iemesla dēļ uzņēmēji svarīgus dokumentus paraksta precīzi izskaitļotā darījumam vislabvēlīgākajā laikā, arī jaunu veikalu atver pēc pulksteņa. Tāpat var izskaitļot ideālo laiku laulības noslēgšanai, mašīnas pirkšanai un tā tālāk. Vienu brīdi mēģināju izskaitļot labvēlīgāko laiku katrai savas darbībai, bet ātri sapratu, ka tas nu gan ir pārāk piņķerīgs pasākums.
– Varbūt varat piebilst kaut ko īpašu par Dzeltenā Suņa gadu, kas sakās 16. februārī?
– Kopumā neko īpaši labu šis gads nesola Pūķiem, Kazām un Suņiem, jo ar tiem Dzeltenais Suns atrodas karastāvoklī. Lai novērstu tā uzmanību un tādējādi izvairītos no nepatikšanām, veselības problēmām, negadījumiem, īpaši jāizvairās no kāpšanas kalnos, zemestrīču apdraudētu valstu apceļošanas. Šajos gados dzimušajiem pie sevis visu laiku jānēsā zaķa, truša vai kaķa figūriņa vai attēls.

Kam patiesība, kam saruna caur puķēm

– Cilvēku likteņos ielūkojaties, ne tikai sastādot horoskopu, bet arī liekot kārtis.
– Ar to nodarbojos jau 25 gadus, un es māku to darīt. Pavisam nejauši to apstiprināja gadījums ar manu priekšnieku, kurš no PSRS gribēja emigrēt uz ASV, tikai tolaik to bija grūti izdarīt. Man viņa čīkstēšana tā apnika, ka piedāvāju pazīlēt. Kārtis rādīja, ka no PSRS izbraukt problēmu nebūs, bet ASV viņu atplestām rokām negaidīs un ka pirms aizbraukšanas būs darīšana ar policiju. Priekšnieks atmeta ar roku – tās esot blēņas, ko es muldot. Tad bija klāt perestroika, ar izbraukšanu tiešām vairs nebija problēmu, bet neilgi pirms tam bandīti viņam nolaupīja bērnu un pieprasīja izpirkuma maksu. Palīdzēja policija, jo mums tajā bija blats – tikām viņiem izstrādājuši speciālas programmas. Bet pēc tam priekšnieks ar ģimeni ilgi aizkavējās Itālijā, jo ASV ar viņa uzņemšanu nesteidzās.
– Bet tā taču nebija pirmā reize, kad paņēmāt rokās kārtis!
– Protams. Tikai stāsts ir tik banāls, ka negribēju to pieminēt. Mana vecāmamma bija zīlniece. Kara laikā izdzīvojām no produktiem, ko viņai atnesa par zīlēšanu. Jautājumu tolaik bija daudz, visām sievām vīri bija karā. Ar lielu interesi skatījos, kā vecāmamma strādā ar kārtīm, un tā arī iemācījos; bērni ir ļoti vērīgi. Man pat nevajadzēja jautāt, ko simbolizē katra kārts, – es to jau biju sapratusi. Vispirms zīlēju vienaudzēm, un jautājumi bija pagalam naivi, pārsvarā par puišiem. Studiju gados zīlēšanai liku mieru – nebija tai labvēlīgs laiks. Vēlāk atsāku. Jo lielāka zīlēšanas pieredze, jo mazāk uzmanības zīlnieks pievērš katrai atsevišķai kārtij. Galvenais ir kopaina un no tās nolasāmā informācija, kas ir kā starts, redzamā virskārta tam, kas slēpjas zem tās. No kurienes informācija atnāk pie manis, nezinu, bet kļūdījusies esmu ļoti reti.

– Pati sev arī zīlējat?
– Pāris reižu mēģināju, bet no tā esmu atteikusies. Kategoriski. Kārtis vienmēr rādīja kaut ko sliktu, un tas piepildījās bez atkāpēm. Kāpēc tā, nezinu, bet uztvēru to kā zīmi – sev zīlēt nedrīkstu! Arī tuviniekiem.
– Gadās, ka kārtīs nolasīto nesakāt vai tikai caur puķēm?
– Es taču nevaru sievietei bezkaislīgi pateikt: “Jums nomirs bērns.” Vispār ir jājūt, ko un kā kuram teikt. Ja redzu, ka cilvēks ir mērķtiecīgs, nebaidās grūtību, atklāšu pat skarbāko patiesību, jo zinu, ka tas viņam liks rīkoties, darīt visu, lai iespējamo novērstu. Savukārt ar emocionālu, jūtīgu cilvēku par līdzīgām problēmām tiešām runāšu caur puķēm. Taču daži pat kritiskās situācijas nepapūlas darīt neko, ko viņiem iesaku, lai novērstu, attālinātu vai mazinātu nelaimi. Nu, ja nevari atļauties doties prom vēlamajā virzienā ārpus Latvijas, tad aizbrauc vismaz uz Daugavpili vai Liepāju! Un, ja es saku, ka konkrētā debespusē istabā jānoliek, piemēram, palma, to taču varētu izdarīt, bet – nē. Tad kā lai šādam cilvēkam palīdz?

foto: Rojs Maizītis
" Zinu gadījumu, kad sieviete, kura pāris reižu bija piedzīvojusi sāpīgu šķiršanos, ļoti lūdza, lai viņai dot vīrieti, kurš no viņas nekad neaizies. Lūgums tika izpildīts – viņa iemīlēja vīrieti ratiņkrēslā," atceras Ļubova.

Gadās arī gudrinieki, kuri fenšui speciālistu teikto interpretē pēc sava prāta – gan ne par veselību, bet mīlestību runājot. Sievietei, kura ļoti vēlas, lai viņas mājā ienāk vīrietis – tā viņa formulē savu vēlēšanos –, tiek paskaidrots, kurš kvadrāts viņas dzīvoklī atbild par ģimeni, kurš par mīlestību, un doti ieteikumi, kā to iekārtot. Tajā jādominē sarkanajai vai rozā krāsai, jānoliek pāra figūriņas utt. Tā kā sievietes mērķis ir izveidot ģimeni, viņa izdomā pastiprināt ģimenes, nevis mīlestības kvadrātu. Rezultātā pēc neilga laika pie viņas ierodas tēvs, kurš ģimeni pameta, kad meitai bija trīs gadiņi, un paziņo, ka tagad dzīvos pie viņas. Lūk, pie kā var novest pašdarbība! Un vēl ļoti svarīgi ir pareizi formulēt vēlēšanos. Zinu gadījumu, kad sieviete, kura pāris reižu bija piedzīvojusi sāpīgu šķiršanos, ļoti lūdza, lai viņai dod vīrieti, kurš no viņas nekad neaizies. Lūgums tika izpildīts – viņa iemīlēja vīrieti ratiņkrēslā.
– Kāpēc vieni baidās ielūkoties nākotnē, bet citi ne?
– Baidās tie, kuri to uzskata par grēku, lai gan tad jau par tādu jāuzskata arī veselības pārbaudes – arī tā savā ziņā ir ielūkošanās nākotnē. Tomēr, ja cilvēks nonāk ļoti sarežģītā situācijā, ir iedzīts strupceļā, viņš zīlnieku uzmeklē. Vienalga, vai viņš būtu luterānis, katolis vai pareizticīgais, jo dzīvot, būt laimīgiem gribas visiem. Grēks ir pavisam kaut kas cits – apzināti mānīt cilvēkus, kuri tev uzticas, melot, zagt. Vārdu sakot, nedari otram to, ko nevēlies lai dara tev, un būsi tīrs no grēkiem.
– Pie jums ir nācis arī kāds mācītājs?
– Pagaidām nav. Pirmkārt, vismaz daļa baznīcas kalpu mūs tiešām uzskata par velna kalpiem, otrkārt, viņu pašu vārdiem runājot, Dievs uzklausot viņu lūgšanas un dodot uz tām atbildes. Tikai nevar zināt, vai vienmēr. Un tā vien šķiet, ka šodien daļai mācītāju daudz svarīgāk būtu izsūdzēt un nožēlot grēkus...
– Pati baznīcā ejat?
– Nē, jo uzskatu, ka baznīca un mana nodarbošanās ir pārāk pretrunīgas lietas. Turklāt es pārstāvu zinātnisko uzskatu, ka pastāv vispārēji, visaptveroši dabas likumi, likumsakarības un kopsakarības, bet, tā kā cilvēki daudz ko nevarēja un nevar izskaidrot, tad izdomāja Dievu. Savukārt karma, kuru primitīvākā līmenī pielīdzina liktenim, ir cēloņu un seku likums – nekāda sakara ar dievišķiem spēkiem. Ar laiku nopelnām noteiktu punktu skaitu kā par labajiem, tā sliktajiem darbiem un par to arī atbildam. Ja ne paši, tad bērni. Ja kāds no vecākiem nav varējis atdot parādu bankai, to pieprasa no bērniem, un nekā nepareiza tajā nav. Vai arī otrādi – bērni gozējas vecāku slavas un nopelnītās bagātības saulītē.

Sava lūgšana ir pat īpašuma pārdošanai

– Cilvēkus dziedināt ar lūgšanām?
– Pareizāk būtu teikt – ar Dieva vārdiem un lūgšanām dabas gariem. Atšķirībā no daudziem dziedniekiem, kuri apgalvo, ka šīs lūgšanas vajadzīgas dziedināmajam, es saku, ka tās vajadzīgas man – lai, tās skaitot, varētu ieiet transa stāvoklī. Austrumnieki tādā nonāk, skaitot mantras vai meditējot. Kad tas noticis, varu vadīt enerģijas. Caur savām rokām sajūtu cilvēka problēmas, iedodu dziedinošo dzīvības enerģiju. Es pat īpaši nelienu dziedniecībā, bet klientiem pēc šādiem seansiem pārstāj sāpēt mugura, locītavas, izzūd iekaisumi, bērniem pazūd nervozitāte, dažiem vairs nav bijušas epilepsijas lēkmes. Tikai šīm lūgšanām nav nekādas saistības ar ticību Dievam. Es tās uztveru kā zinoši saliktas vārdu, skaņu vibrācijas, un skaitu tikai tās, kuras man patīk – līdzīgi, kā izvēlamies dziesmas, kuras dziedāt.
– Kur jūs tās ņēmāt?
– Pamatā no dažādām īpašām grāmatām, daļa arī pašas atnākušas. Biežāk izmantotās zinu no galvas, specifiskākiem gadījumiem paredzētās lasu. Piemēram, zagļu atrašanai, palīdzēšanai tiesu darbos vai bagāta līgavaiņa vai līgavas piesaistīšanai. Man ir arī viena lūgšana tibetiešu valodā, kas lieliski palīdz gadījumos, kad ir problēmas ar īpašuma pārdošanu. Tikai jāpaņem līdzi mājas fotogrāfija, plāns vai atslēgas. Tāpat var palīdzēt, ja nevar pārdot mašīnu.
– Varbūt lūgšanas var mainīt zvaigznēs ierakstīto, neveiksmīgo stundu pārvērst veiksmīgā?
– Var, jo, skaitot attiecīgas lūgšanas, cilvēks nostiprina savu enerģētiku, tās viņam ir kā dopings.
– Nezināju, ka lūgšanas palīdz otras puses meklējumos.
– Arī pie pieburšanas un atburšanas. Šādos gadījumos gan jāveic vēl citas darbības. Bet es to daru tikai tad, ja zinu, ka tas nevienam nekaitēs. Tāpat savi ir vārdi lāsta uzlikšanai un noņemšanai.
– Pagaidām vēl neviens dziednieks nav atzinies, ka būtu kādam uzlicis enerģētisko kaitējumu. Visi tos tikai noņem...
– Esmu mēģinājusi to darīt, bet nekas nesanāca, un labi, ka tā! Lai to varētu, laikam jābūt lielam lādiņam negatīvās enerģijas. Zinu, ka lāstu var uzlikt no attāluma, tam netraucē tas, ja licējs cilvēku ne reizi nav redzējis. Šādā gadījumā viņš it kā paliekot tīrs un nevainīgs, bet visām lūgšanām, kuras lāstu vai ļaunas acs noņemšanai skaitu, piemīt vēl viens spēks – tās šo negatīvo enerģiju momentā aizsūta atpakaļ sūtītājam. Tas ir okultā atspulga likums. Arī tad, ja kaitējums netiek atdots sūtītājam ar īpašām lūgšanām, tas agrāk vai vēlāk tāpat atgriezīsies pie viņa. Bumeranga princips darbojas.

– Kas, jūsuprāt, bija tas, kas vārdus lūgšanās zināja salikt tā, lai tie enerģētiski strādātu?
– Uzskatu, ka galvenie to radītāji bija dziednieki, kuri vienlaikus bija arī gaišreģi, laika pareģi, burvji, tātad būtībā šīs lūgšanas var piedēvēt tautas daiļradei. Man tā domāt liek grāmata, kurā apkopotas lūgšanas no dažādiem Krievijas apgabaliem. Pārsteidzoši, bet tās ir ļoti līdzīgas. Citās valstīs, piemēram, Tibetā, lūgšanu autori droši vien bija mūki, jo viņi nodarbojās arī ar dziedināšanu. Krievijā šādu tradīciju nebija.
Dziedināšanā un citos gadījumos, kad vajadzīga palīdzība, izmantoju arī Tēvreizi. Kad kārtoju autovadītāja tiesības, pirmajā piegājienā izgāzos braukšanas eksāmenā, jo autoinspektors piekasījās visur, kur vien varēja. Dodoties uz atkārtoto eksāmenu, vismaz reizes divdesmit pie sevis noskaitīju Tēvreizi. Instruktors uzvedās kā miera mika, neko pat nejautāja. Tēvreizi skaitu arī tad, kad nevaru aizmigt. Cik reižu? Kamēr nemanot aizmiegu. Ja Tēvreizi skaita, kaut ko lūdzot, tā noteikti jāatkārto vairakkārt. Ja lūgsiet naudu, vismaz desmit reižu, ja veselību – krietni vairāk, un tas ir tikai loģiski. Kāpēc tādā gadījumā slimo tantiņas, kuras to vien dara, kā visu dienu pavada lūgšanās? Neviens nezina, kas ar šīm tantiņām būtu noticis, ja viņas nelūgtos. Esmu pavērojusi ticīgus cilvēkus – viņi no rīta glāzē ūdens ierunā Dieva vārdus, un tic, ka šis ūdens viņu dziedina. Un lūgšanām, ticības pilnām, bieži ir lielāks spēks nekā zālēm, jo tās spēcina garu, iedvesmo un mobilizē organisma iekšējos spēkus.
– Jūsu skaitītās lūgšanas palīdz arī cilvēkiem, kuri to spēkam netic?
– Pieredze liecina, ka palīdz, jo vienlaikus strādāju arī ar enerģijām. Protams, ir gadījumi, kad ar lūgšanām vien veselības problēmas atrisināt nevar, kad nepieciešama masāža vai jāiesaka kāda zāļu tēja. Esmu apguvusi gan parasto, gan šiacu masāžu, kas būtībā ir akupresūra – ar rokām spiežu uz bioloģiski aktīvajiem punktiem, tādējādi aktivizējot dzīvības enerģijas plūsmu un līdz ar to palīdzot novērst slimības. Arī masāžas laikā skaitu lūgšanas, un kopā tas darbojas pavisam labi. Daudzi mani lūdz uzlikt aizsardzību – gandrīz katram it kas tāds, no kā viņš sevi grib pasargāt.
– Noprotu, ka no alkohola, nikotīna, azartspēlēm atkarīgajiem palīdzat nelabprāt?
– Dažreiz uzņemos to darīt, bet garantiju nedodu, jo ļoti svarīga ir cilvēka paša griba atbrīvoties no atkarības. Tomēr bijuši gadījumi – cilvēks dzer ar speciālām lūgšanām apvārdoto ūdeni, lieto tāpat apstrādātu sāli un cukuru un pēc laika alkoholam vairs virsū neskatās. Šīs lūgšanas palīdz arī no azartspēlēm atkarīgajiem, bet atbrīvot no smēķēšanas ar to palīdzību pagaidām man vēl nav izdevies. Varbūt tāpēc, ka pati tikai pirms gadiem to atmetu, līdz ar to tas man nav dots. Kā man izdevās atmest? Sākās problēmas ar veselību – asinsvadu spazmas. Pakonsultējos ar klientu – mediķi, un viņš teica: “Ja gribi, vari turpināt smēķēt, bet kopā ar nošpu!” To nu gan es negribēju.

Skolotājus nemīlu – mācos no savas pieredzes

– Dzimst arvien vairāk bērnu ar dažādām ģenētiskām problēmām, diagnosticē autoimūnās slimības. Kāds, jūsuprāt, tam ir iemesls?
– Iemesli ir vairāki. Kā galveno minētu ar visādām organismam nepazīstamām vielām piesārņoto uzturu, tad stresu. Un vēl – slimību ir mazāk nekā diagnožu. Arī medikamentu ir daudz par daudz, turklāt vienu un to pašu nereti pārdod ar dažādiem nosaukumiem un par citu cenu. Agrāk ķermeņa temperatūras samazināšanai, asinsvadu paplašināšanai lietoja aspirīnu, tagad tam uzradušies daudzi konkurenti, bet vai tie ir labāki? Stipri šaubos. Aspirīns vienkārši ir lētāks, tātad to tirgot nav izdevīgi. Nereti tā vietā iesaka paracetamolu, bet jau pierādīts, ka tas nogalina aknas. Protams, nevar noliegt, ka ir radīta virkne izcilu medikamentu, bez kuriem no daudzām slimībām nevarētu izārstēties. Tomēr kopumā farmācija nav cilvēkiem draudzīgs bizness. Daudzi ļauj sev iestāstīt, ka regulāri jālieto kaut kādas zāles, vai paši reklāmas iespaidā sadomā to darīt, kaut gan pēc tā nav nekādas vajadzības. Rezultātā cilvēks pie zālēm pierod, bet jebkuras zāles izraisa kaut kādas blaknes. Tāpēc, pirms ķerties pie medikamentiem, vispirms vajag painteresēties, vai vainu nevar izārstēt ar organismam draudzīgākām un nekaitīgākām metodēm, tautas medicīnas līdzekļiem, un atrast savu dakteri vai dziednieku – tiešām zinošu, kuram tici un uzticies. Vienu gan zinu – ja dziedniekam pašam ir kāda nopietna vaina, hroniska slimība, viņš citiem tādu izdziedināt nevar. Vismaz es pie žultspūšļa un aizkuņģa dziedzera vainām palīdzēt atsakos. Tāpat neuzņemos palīdzēt saviem vienaudžiem, kuri sūdzas par muguras problēmām, jo arī man tādas ir. Pie masieriem neeju, izmantoju vienu ķīniešu aparātu, jo pati visām vietām klāt netieku. Savukārt jauniem cilvēkiem muguras varu sakārtot, jo, kad pati biju tajā vecumā, man tādu problēmu acīmredzot nebija. Tā ir ļoti interesanta sakarība.
– Atkal pieminējāt ķīniešus. Ķīnā esat bijusi? Varbūt tur kādu skolotāju uzmeklējāt?
– Bijusi esmu, bet skolotājus nemīlu, par viņiem pat neinteresējos. Man patīk novērot, daudz lasu speciālo literatūru un mācos no savas pieredzes.
– Pirms kādu dziedināt, pati vainu arī diagnosticējat?
– Tik precīzu diagnozi kā ārsti noteikt nevaru, bet problemātisko vietu kārtis man parāda. Dažreiz tās man pajauc galvu, norādot uz vairākām, un tad lietā jāliek loģika, jāanalizē, kas tā īsti ir par kaiti, kas visas saista kopā. Varbūt kāda organisma vispārēja saslimšana, varbūt vāja imunitāte, problēmas ar asinsvadiem, vairogdziedzeri, onkoloģija. Kārtīs var redzēt arī operācijas – gan tās, kas bijušas, gan tās, kas būs. Ja varu kaut ko līdzēt, lai izvairītos no operācijas, izdaru visu, kas manos spēkos.
Bieži cilvēki lūdz palīdzību gadījumos, kad ārsti īsti nesaprot, kas viņam kaiš. Analīzes labas, bet cilvēks jūtas slikti, burtiski nīkst laukā. Nereti cēlonis ir psihosomatisks, dažkārt pie vainas lāsts, ļauna acs. Kārtis to parāda. Kā jau minēju, to noņemšanai izmantoju lūgšanas, papildus vēl ierunāju ūdeni, sāli un cukuru. Pēc tam iedodu kādu amuletu aizsardzībai. Tas divus mēnešus pastāvīgi jānēsā pie sevis, pēc tam to kādu dienu jau var atļauties aizmirst mājās. Tomēr es ikvienam iesaku atrast savu amuletu, jo tas tiešām spēj pasargāt un palīdzēt. Kā to atrast? Ticiet – to pamanīsiet arī starp daudziem citiem. Un tad svarīgi ir ar amuletu sadraudzēties – regulāri ar to aprunājieties, pēc smagākām dienām, nepatīkamiem atgadījumiem ielieciet sālī, jo tas noņem negatīvo informāciju. Ja kāds savu amuletu pēkšņi pamanīs starp manis izgatavotajiem – lūdzu! Pārsvarā tie veidoti no dažādiem kristāliem, metāliem. To kristāliskais režģis uztver un saglabā informāciju, un tas arī izskaidro, kāpēc amuleti cilvēkam spēj palīdzēt. Ir arī daudzas zīmes, kas strādā bez īpašas ierunāšanas, piemēram, acs, kas novērš ļaunumu, dažādas latviešu zīmes, katra ar savu spēku un iedarbību. Līdzīgi darbojas dažādi simboli, kas strādā pat tad, ja cilvēks nezina to nozīmi. Skaidrojums ir diezgan vienkāršs – tie vai  nu piesaista, vai novērš attiecīgu enerģiju vibrācijas.

– Gadījies, ka pēc diagnozes noteikšanas sūtāt pie cita dziednieka vai pie ārsta?
– Ja zinu, ka pati ar šo vainu galā netikšu, tad, protams, iesaku sameklēt speciālistu, kurš var palīdzēt. Piemēram, mugurkaula trūču gadījumos. Baidos ķerties klāt arī dažādiem veidojumiem – vai tie būtu labvēlīgi vai nelabvēlīgi. Cilvēkiem tā arī pasaku – ka neesmu dziedniece, kurai ir tiešais kontakts ar pašu galveno Dakteri, tāpēc visos gadījumos palīdzēt nav manos spēkos. Bet esmu ievērojusi – līdzko noņemu lāstu, tā daudzas slimības pazūd kā nebijušas. Īpaši tas attiecas uz dažādām nervu kaitēm. Bijuši gadījumi, ka pēc tam uzlabojusies vielmaiņa, vairs nav jāuztraucas par lieko svaru. Godīgi sakot, to, kādas tieši pārmaiņas notiks pēc enerģētiskā kaitējuma likvidēšanas, nezinu, bet zinu, ka noteikti būs labāk.

Lai saņemtu speciālista tālruņa numuru, sūti īsziņu ar kodu PDZ102 (bez atstarpēm) uz numuru 1881.

Pakalpojuma maksa 1.50 EUR (ar PVN)