foto: Rojs Maizītis
Dziednieks Daugavietis māca, kā pareizi pielietot meža un dabas enerģiju
"Skaidri atceros to lūzuma mirkli, pēc kura beidzot varēju juties kā cilvēks, kuram vairs nav ne veselības problēmu, ne nomāktības un noguruma," saka bioenerģētiķis Pēteris Lejiņš jeb dziednieks Daugavietis.
Cita pasaule
2018. gada 25. marts, 07:18

Dziednieks Daugavietis māca, kā pareizi pielietot meža un dabas enerģiju

Selga Amata

"Patiesā Dzīve"

Daudzi, kuri interesējas par garīgām zināšanām, ir dzirdējuši par reiki. Nesen uzzinājām, ka pastāv arī meža jeb dabas reiki. Kas tas ir? Un ko tas dara? Ar šiem un līdzīgiem jautājumiem devos pie bioenerģētiķa Pētera Lejiņa – dziednieka Daugavieša.

Pie bioenerģētiķa Pētera Lejiņa parasti vēršas, ja nepieciešama dziedināšana, dažādu negatīvo uzlikumu diagnostika un noņemšana, čakru tīrīšana, savstarpējo attiecību harmonizēšana, palīdzība biznesa veicināšanā. Turklāt viņš ir arī meža jeb dabas reiki meistars un šīs ļoti iedarbīgās cilvēku un vides sakārtošanas mācības ienesējs Latvijā.

foto: Shutterstock

Meža reiki ir augu un dzīvnieku valsts pašdziedinošā, pašaizsargājošā, pašsaglabājošā komponenta apzināta iesaistīšana mūsu vēlmju piepildīšanā. Mērķis var būt saistīts gan ar psiholoģiskās vai fiziskās veselības stiprināšanu, gan ar biznesa pabīdīšanu uz veiksmes pusi, gan ar attiecību sakārtošanu. Meistars atgādina, ka cilvēks sevi ir tik ļoti atdalījis no pasaules un dabas, ka aizmirsis – nosacīti ikviens esam kubikcentimetrs no Visuma. Tieši tāpat kā pārējos kubikcentimetros ir ziņas par katru no mums, tā mūsos ir izpratne par Visumu un tā likumiem. Ja to patur prātā, tad nesasniedzamā, neiespējamā vai tikai augstākajiem spēkiem pieejamā vairs nav – cilvēks pats kļūst par augstāko spēku, jo, kā teikts Bībelē, radīts pēc Dieva tēla un līdzības.

Nākamā lapa: Viņš bija racionāls materiālists ar 2 augstākajām izglītībām, kuram viss ezoteriskais ir svešs un nepieņemams