Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 17. novembris
Cita pasaule
2017. gada 17. novembris, 04:46

Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 17. novembris

Kasjauns.lv

Foršu dienu tev un mums!

AUNS

Nostiprini aizmuguri – ģimeni, kas būs labs atbalsts, ja vien tuvinieki tiks informēti par taviem plāniem.  Pavērsies negaidīta peļņas iespēja, taču, pirms neesi novērtējis riskus, aprēķinājis izdevumus un ieguvumus, nesteidzies to izmantot.

VĒRSIS

Daudzos pienākumus paveiksi ar atbildības izjūtu. Izveidojušās attiecības būs ilgstošas, ja vien neizdarīsi pārsteidzīgus spriedumus un secinājumus. Apliecini jūtas kādai savai senai simpātijai.

DVĪŅI

Darbs prasīs lielu iedvesmu un pašatdevi. Tavs veikums tiks atzinīgi novērtēts, taču ar jauniem piedāvājumiem vai darbības paplašināšanu nogaidi. Iniciatīvu neizrādi.

VĒZIS

Situācijas vadību labāk atstāj kolēģu ziņā, pats uzņemies izpildītāja lomu. Padosies sīki darbi, kuros nepieciešama pacietība un laba gaume. Ja laikus nepadomāsi par saturīgām aktivitātēm, šī nedēļas beigas paies šaubās un neauglīgos prātojumos.

LAUVA

Apmeklē kādu publisku pasākumu. Notikumi jaunās nedēļas sākumā var likt aizdomāties par iespēju papildināt zināšanas. Kļūs skaidrs, ka bez izglītības izvirzītos mērķus grūti sasniegt.

JAUNAVA

Notikumi šodien mudinās kļūt elastīgākam attiecībās ar partneriem un tuviniekiem. Nelokāmi paliekot pie savas dzīves pozīcijas, vari ciest sakāvi un zaudēt atbalstam pasniegtu roku.

SVARI

Uzticies, tad arī tev uzticēsies. Tavu uzmanību piesaistīs viss mistiskais un vēl neizzinātais. Nonāksi pie negaidītām atklāsmēm. Iniciatīvu uzņemties mēģinās tie, kas uzskatīs, ka labāk par tevi zina, kā rīkoties.

SKORPIONS

Esi sabiedriski aktīvs, izmanto iespējas izpausties radoši, tiecies pēc skaistuma un harmonijas. Tavu panākumu ķīla – laba gaumes izjūta un radošums. Ieklausies sevī, uzticies iekšējai sajūtai, tā uzvedinās uz pareizā ceļa.

STRĒLNIEKS

Iesaisties pārmaiņās darbā, nevilcinies izmantot savā labā izdevīgu situācijas pavērsienu. Ja to nedarīsi tu, darīs citi. Spilgtākie notikumi būs saistīti ar draugiem, tālām zemēm un radošām sabiedriskām aktivitātēm.

MEŽĀZIS

Nelaid garām labvēlīgas iespējas uzzināt ko jaunu, īstenot neparastas idejas. Vēlāk kāda notikuma ietekmē mainīsies tavi uzskati, attieksme pret sabiedriskajiem procesiem.

ŪDENSVĪRS

Labi zināsi, ko vēlies, taču īstenot iecerēto traucēs skepse, iekšējs nemiers un šaubas. Tavu ieguldījumu novērtēs ne vien darbabiedri un priekšniecība, bet arī plašāka sabiedrība.

ZIVIS

Neaprobežojies ar individuālu rosīšanos. Izmanto to, ka ap tevi pulcējas gudri, radoši domājoši cilvēki. Aicini viņus pievienoties, meklē jaunus domubiedrus un sekotājus. Vēlāk starp viņiem var gadīties arī kāds īgņa un kurnētājs.