foto: Vida Press
Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 15. novembris
Cita pasaule
2017. gada 15. novembris, 04:37

Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 15. novembris

Kasjauns.lv

Kas jāievēro attiecībā uz šodienu:

AUNS

Seko gaumes izjūtai, taču padomā, lai tas, par ko tu atdod naudu, būtu ne vien skaists un moderns, bet arī praktisks. Lielu uzmanības daļu aizņems pašizpēte.

VĒRSIS

Nebaidies no izaicinājumiem, pieņem neparasta darba vai peļņas piedāvājumu – tas var izrādīties ienesīgs. Domas par nepatīkamām lietām atmet, izcel pozitīvo, tas veicinās saprašanos, kā arī nebaidies no pārspīlētiem komplimentiem – labu vārdu nekad nevar būt par daudz!

DVĪŅI

Turpini attīstīt savas oratora spējas. Lai arī ir kāds, kurš aizkulisēs veic nekontrolētas aktivitātes, tu labāk izvēlies būt prožektoru gaismā.

VĒZIS

Neesi patmīlīgs, nedusmojies, ja kāds norāda uz tavām vājībām vai trūkumiem. Diplomātija un takta izjūta saskarsmē ar apkārtējiem noderēs vairāk par uzstājību.

LAUVA

Ja attiecībās rodas  konflikti vai nesaskaņas, pats ar visu tiec galā, palīdzība no malas radīs sajukumu. Vēlāk kāda notikuma vai cilvēka ietekmē, iespējams, būs jāmaina plāni.

JAUNAVA

No daudzo iespēju klāsta, ko piedāvā šīs dienas, izvēlies darīt to, kur nepieciešama lietišķa pieeja. Aktivitātes un darbs, par kuru esi personiski atbildīgs, būs veiksmīgāks, ja zināsi savu iespēju robežas, spēsi sevi disciplinēt un rīkoties atbilstoši plānotajam.

SVARI

Grūtāk būs iekļauties kolektīvās aktivitātēs. Tevi var neapmierināt izvirzītās prasības un noteikumi. Uzmanīgi izturies pret jaunām, avantūriskām idejām.

SKORPIONS

Sākot kaut ko jaunu, sadarbojies ar zinošiem, savā jomā kompetentiem cilvēkiem, jo kopīgiem spēkiem izplānoti projekti dāvās lielāku labumu nekā individuāls darbs.

STRĒLNIEKS

Apkārtējie labprāt uzklausīs tavus priekšlikumus. Karjeras iespējas un izglītība iet roku rokā. Izvēlies kādu zināšanu virsotni, ko vajadzētu sasniegt.

MEŽĀZIS

Attiecības ar apkārtējiem tuvākajā laikā būs svārstīgas. Brīžiem izdosies labi saprasties ar ikvienu, arī ar cilvēkiem, kas nav ar tevi vienisprātis.

ŪDENSVĪRS

Mainoties noskaņojumam, mainīsies tava attieksme, ikviens iebildums vai atšķirīgs viedoklis var kļūt par lielisku augsni konfliktiem.

ZIVIS

Centies iziet ārpus ierasto priekšstatu rāmjiem, raugies uz notiekošo plašāk, tā pieaugs tava tolerance. Vakarpusē labs laiks, lai no mīļotā cilvēka "dabūtu" to, pēc kā alkst tava sirds.