foto: Vida Press
Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 20. oktobris
Cita pasaule
2017. gada 20. oktobris, 04:31

Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 20. oktobris

Kasjauns.lv

Veiksmīgu dienu, mīļie!

AUNS

Lai arī ienākumu plūsma tev nebūs īpaši zema, izdevumu sadaļa to pārsniegs. Risinājums būs jāmeklē uzreiz. Plāno, tikai esi praktisks un reālistisks, tad panākumi būs.

VĒRSIS

Risinājums problēmām būs jāmeklē uzreiz. Meklējot papildu darbu vai domājot, kā un kur ietaupīt, neļaujies mirkļa šaubām, taču darīt kaut ko tikai tāpēc, lai izliktos un izskatītos kāda acīs labāk, arī nevajadzētu.

DVĪŅI

Tevi mulsinās paša lēnīgums un neizlēmība. Tev pietiks laika izvērtēt gan savu, gan citu rīcību un saprast, kad tev bijusi taisnība, kad labāk būtu bijis paklusēt.

VĒZIS

Koncentrē spēkus un uzmanību uz finansiāli izdevīgu ideju īstenošanu. Jo atvērtāks būsi dažādām novitātēm, jo labāki rezultāti tevi gaida. Vēlāk pielūko, ka no vienas galējības nenonāc otrā, kad kļūsti nevaldāms, skaļš un uzstājīgs.

LAUVA

Pateicoties reputācijai, nokļūsi situācijā, kurā būs jādemonstrē sava taisnīguma izjūta un, iespējams, vajadzēs saglabāt bezkaislīgu neitralitāti, lai izšķirtu kādu ieilgušu strīdu.

JAUNAVA

Ļaujies sapņiem par ceļojumiem un izklaidēm. Tas būs ideju izkristalizēšanās un nobriešanas laiks. Ļaujoties nomoda sapņiem, tiksi pie vērtīgām idejām, atliks tikai atsijāt vērtīgo no nevērtīgā.

SVARI

Rudens nostiprināšanās mainīs tavus paradumus. Dodies sabiedrībā, apmeklē kultūras, mākslas pasākumus. Neļauj sevi izrīkot, apvārdot, pierunāt tikai tāpēc, lai saglabātu labas attiecības ar priekšniecību vai nezaudētu iegūtās privilēģijas.

SKORPIONS

Vari paļauties uz intuīciju, nojautu, taču nekļūsti māņticīgs. Viegli vari nonākt galējībās. Uzmanīgi seko līdzi situācijai darba tirgū, lai īstajā brīdī varētu sākt jaunas darba attiecības vai ieviest praktiskus uzlabojumus esošajā darba vietā.

STRĒLNIEKS

Tavas karjeras izaugsmes iespējas būtiski uzlabojas. Par spīti aizņemtībai ar pragmatisku jautājumu risināšanu, atlicini laiku arī intelektuālām sarunām un nelieliem ceļojumiem. Pārvari nepatiku pret pienākumiem, no kuriem nav iespējams izvairīties.

MEŽĀZIS

Tava rīcība var izraisīt vētrainus, emocionālus strīdus, uzjundīt jūtas, kas neļaus pieņemt racionālus, saprātīgus lēmumus, un tu to atradīsi, ja paļausies uz mūžīgām vērtībām.

ŪDENSVĪRS

Ievies kārtību domās un lietās, nejauc baumas ar patiesību. Nežēlojies par pieļautām kļūdām vai neveiksmēm – meklē sevī spēku tikt pāri nebūšanām.

ZIVIS

Naudas aizņemšanos drīksti apsvērt tikai galējā variantā. Ja šodien to aizņemsies, atdod būs milzīgas problēmas. Zivs dāmītēm vakarpusē lieliskas iespējas iepazīties ar patīkamu vīrieti, turklāt - pavisam netipiskā tev vietā.