Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 19. oktobris
Cita pasaule
2017. gada 19. oktobris, 04:21

Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 19. oktobris

Kasjauns.lv

Lai veiksmīga šodiena!

AUNS

Seko savai pašsajūtai un saudzē veselību. Straujā klimata pāreja dziļā rudenī var krasi ietekmēt gan tavu fizisko kondīciju, gan psiholoģisko stāvokli.

VĒRSIS

Aktivitāšu intensitāte nemazināsies. Svarīgi nezaudēt kontroli pār situāciju, laikus pamanīt briestošu konfliktu un mēģināt to novērst. Tas būs labs diplomātijas un adekvātas uzvedības treniņš.

DVĪŅI

Tver dzīvi vienkāršāk, tici acīmredzamajam un tam, ka nav nekā neiespējama. Atbrīvojies no aizvainojuma, vilšanās un zaudējuma izjūtas.

VĒZIS

Nepalaid garām iespēju iepazīties un sadraudzēties ar kādu ietekmīgu personu, kas nonākusi tavā paziņu lokā. Nepievērs uzmanību baumām un intrigām.

LAUVA

Uzklausi vien tā cilvēka padomus un ieteikumus, kuru uzskati par savu autoritāti. Nelaid gar ausīm mājinieku izvirzītās prasības, viņu teiktajam ir attaisnojoši iemesli un argumentēts pamatojums.

JAUNAVA

Saimniecības lietās pieaugs prasības un ambīcijas. Plāno ar vērienu, bet esi reālists – tieši tā atraisīsies tavas spējas, un tu panāksi visu, ko vēlies.

SVARI

Uzņemies atbildību, veido savu dzīvi pats – cik interesants būs tevis izvēlētais scenārijs, tik aizraujoša būs tava dzīve.

SKORPIONS

Atrodi veidu izpausties radoši un oriģināli. Liela nozīme nodarbes meklējumos būs godprātīgai attieksmei un prasmei izteikties kodolīgi.

STRĒLNIEKS

Seko līdzi instrukcijām, nepārkāp vienošanās, neļauj sīkai nevērībai ietekmēt darba rezultātu. Sakāpinātu emociju brīdī vari sakliegt uz tuvu cilvēku, par ko vēlāk nožēlosi. Tomēr tas, ko saārdi, pašam vien būs jāsakārto.

MEŽĀZIS

Beidzot izveidojusies situācija, kad ir iespēja kaut ko mainīt ar mītnes vietu. Tomēr nepamet ierastos dzīves apstākļus, pirms neesi vismaz morāli gatavs samierināties ar komforta trūkumu un neierastu vidi.

ŪDENSVĪRS

Cilvēki ar lielāku dzīves pieredzi mēģinās palīdzēt, bet tu labprātāk darīsi pa savam. Tas nav nosodāmi, tikai atceries, ka arī atbildības nasta būs jāiznes uz paša pleciem.

ZIVIS

Apgūsti ko jaunu, vēlams papildināt savu iemaņu klāstu ar ko praktiski lietderīgu. Lai ko tu darītu, tuviniekiem tik un tā šķitīs, ka rīkojies aplam, vienoties par kopīgiem plāniem un to realizāciju būs grūti.