Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 16. oktobris
Cita pasaule
2017. gada 16. oktobris, 04:39

Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 16. oktobris

Kasjauns.lv

Kas labs šodien gaidāms:

AUNS

Ļoti jāpiedomā pie tā, lai tava uzvedība (arī izskats un valoda) citiem nenolasās kā nožēlojama vulgaritāte. Laba diena, lai veiktu lielus finansu darījumus, ievērojamus pirkumus.

VĒRSIS

Iespējams, nonāksi situācijā, kas burtiski atgādinās par kādām vairākus gadus senām kļūdām, kuras, lai gan apzinājies, taču neizlaboji. Tagad grābeklis atkal ir tavā priekšā.

DVĪŅI

Rīkojies divkārt gudrāk nekā tajā pašā situācijā būtu rīkojies pirms apmēram diviem trim gadiem. Vēlēsies, lai tev tiek pievērsta nedalīta un daudz lielāka uzmanība.

VĒZIS

Kādreiz var atļauties arī tādu teatrālu egoisma izgājienu, un tas var pat labi nostrādāt uz publiku. Vakarpusē nesēdi mājās, bet gan dodies sabiedrībā.

LAUVA

Nav ieteicama aizraušanās ar alkoholiskajiem veldzētājiem. Kopumā šodien ap dvēseli būs priecīgi, nevis skumji. Līdz ar to arī čakla strādāšana neradīs panīkumu un nogurumu.

JAUNAVA

Piemērota diena mīlestības paušanai, arī bildinājuma veikšanai. Dvēseliski un mentāl jutīsies varens, labo sajūtu vislabāk izjutīs tie, kuriem nav finansiālu problēmu.

SVARI

Rīta pusi izmanto tādu darīšanu kārtošanai, kur nepieciešama neliela viltība. Jo viss izdosies.

SKORPIONS

Tādai ģenerālai nākotnes strukturēšanai šis nav pats piemērotākais moments, toties drīksti "uzmest skicīti" savā galvā.

STRĒLNIEKS

Lielākoties domājot par lielajiem nākotnes plāniem, pastāv iespēja neredzēt "bildi" reāli. Ilūzijām pilna diena, īpaši vakarpusē.

MEŽĀZIS

Iespējami negaidīti pavērsieni privātajā dzīvē. Iespējams, gribēsies, neko nepaskaidrojot, mesties prom, kur acis rāda. Šāda taktika sevi neattaisnos. Labāk nomierinoša izrunāšanās, pat ja būvēta uz saldiem meliem vai glaimiem.

ŪDENSVĪRS

Naudas jautājumi svarīguma ziņā šodien būs aktuālākais no tematiem. Viegli pārvaldīsi citu cilvēku finanses, viss izdosies lieliski un visām pusēm apmierinoši.

ZIVIS

Šodiena piemērota, lai lūgtu algas pielikumu, un drīksti arī aizņemties līdzekļus no citiem cilvēkiem, ja ir tāda vajadzība.