foto: CAMERA PRESS/James Veysey / Vida Press
Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 22. septembris
Cita pasaule
2017. gada 22. septembris, 04:44

Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 22. septembris

Kasjauns.lv

Paskatāmies zvaigžņotajās debesīs:

AUNS

Vari izveidot tādus kā tiltus uz panākumiem nākotnē - parunāt ar vienu, paspīdēt cita acīs, palūgt aizlikt par sevi kādu labu vārdu... Komunicēšana un jaunu saišu veidošana ir tas, kas tev šodien nāks par labu visādā ziņā.

VĒRSIS

Šodien jutīsi sevī plūstam mīļumu pret cilvēkiem, kuri tev palīdzējuši un grūtā brīdī snieguši roku. Nu ir laiks viņiem atdarīt - turklāt no sirds. Vari materiāli palīdzēt kādam, par kuru zini: tur nauda tik tiešām šobrīd ir nepieciešama.

DVĪŅI

Teiciens par paša astes celšanu sev šodien labāk lai uz tevi neattiecas. Neslavini sevi un slāpē augstprātību. Muļķīgai plātībai var būt sekas, kas negatīvi ietekmēs tavu reputāciju.

VĒZIS

Savu pašapziņu auklē lepnā vientulībā, kaut vai pie spoguļa priecājies par sevi. Tu esi skaista visos niekos, sīkumos! Esi radošs, visās situācijās meklē "modernu" piegājienu, kā risināt problēmu.

LAUVA

Sapnī varēji redzēt cilvēku, kurš slepenībā tevi pielūdz, bet skaļi to nesaka. Ja zini cilvēku, kam patīc, un arī pati esi ieinteresēta, droši sper pirmo soli! Veiksmes faktors šodien ir Lauvu pusē!

JAUNAVA

Nekādus nopietnus nākotnes plānus nekal. Esi optimistiski noskaņots, taču nezaudē realitātes sajūtu (lai gan Jaunavām tas tāpat nav raksturīgi). To, ko jūti sirds dziļumos, pagaidām vēl paturi pie sevis, ārā nelaid.

SVARI

Atceries, ka daudz kas no pirmā acu skata īstenībā ir diametrāli pretēji. Jauniepazītiem cilvēkiem uzreiz neuzticies. Dari visu likuma ietvaros, šodien blēdīšanās varētu būt skumji liktenīga....

SKORPIONS

Nejauša iepazīšanās var pārvērsties nopietnās attiecībās, kuras tik tiešām tev varētu sniegt visu, pēc kā esi alcis. Tomēr slāpē tendenci atsevišķus cilvēkus likt uz pjedestāla. Šodien ilūzijas var krist un sašķīst lupatu lēveros.

STRĒLNIEKS

Šodien iedziļinies procesos, nepieļauj ne grama paviršības. Pirms apvaino kādu neizdarībā, rūpīgi papēti, vai tiešām tur nav tava misēkļa. Attiecībās ar mīļoto cilvēku veicini visu to, kas nestu mājās harmoniju.

MEŽĀZIS

Veiksmīga darbošanās pēdējā pusgada laikā šodien var nest reālu novērtējumu no vadības puses un pat paaugstinājumu vai prēmiju. Vidēja līmeņa vadītājiem lielisks laiks augt un kāpt pa karjeras kāpnēm.

ŪDENSVĪRS

Paralēli uztraukumiem par finansiālo stāvokli raizes var sagādāt arī privātās dzīves peripetijas. Kontrolē pašsajūtu , neļauj sīkām nepatikšanām sabojāt jomu sev un apkārtējiem.

ZIVIS

Visam, ko pasāksi rīta stundās laikā no 10-11 būs iekodēta izdošanās. Tas attiecas arī uz darbībām un plāniem, par kuriem līdz šim šķita, ka - bail. Lieliska diena parādīt un prezentēt sevi.