foto: Vida Press
Kembridžas hercogiene trešo bērniņu grib dzemdēt mājās
Karaļnams neatklāj precīzu 35 gadus vecās Kembridžas hercogienes grūtniecības laiku, bet vērotāji uzskata, ka tās varētu būt nepilnas 12 nedēļas.
Bērni
2017. gada 15. septembris, 06:26

Kembridžas hercogiene trešo bērniņu grib dzemdēt mājās

Mammamuntetiem.lv

Trešais bērniņš nupat vēl tikai pieteicies, bet pasaule jau aizturējusi elpu, seko katram hercogienes izteicienam. Atkal ir uzvirmojušas baumas par to, ka Ketrīna ir gatava mājdzemdībām, vēsta Daily Mail, atsaucoties uz kādu “tuvu stāvošu un uzticamu” informācijas avotu.

Par mājdzemdību iespējamību tika runāts jau pirms princeses Šarlotes nākšanas pasaulē, tomēr meitenīte piedzima elitārajā slimnīcā “Lindo Wings”  vieglās dzemdībās. Šoreiz Keita Midltone  ir apņēmības pilna dzemdēt mājās un neklausīties pārlieku piesardzīgajos ārstu izteikumos, ka dzemdības mājās ir riskantas. 

foto: Vida Press
Karaļnams neatklāj precīzu 35 gadus vecās Kembridžas hercogienes grūtniecības laiku, bet vērotāji uzskata, ka tās varētu būt nepilnas 12 nedēļas.

Kā vienu no iemesliem, kāpēc hercogiene vēlas dzemdēt mājās, ir min vēlmi pasargāt sevi un ģimenes locekļus no milzīgās sabiedrības uzmanības un paparaci fotoaparātiem, ko piedzīvoja jaunā ģimene, kad piedzima pirmie divi bērni – Džordžs un Šarlote. Kā arī iespēja mazulīti uzreiz ieraudzīt mazo bērniņu pēc piedzimšanas negaidot izrakstīšanos no slimnīcas. 

foto: Vida Press
Viljams, Džordžs, Keita un Šarlote. Drīz šajā ģimenē būs vēl viens mīlīgs princis vai princesīte.

Karaļnams neatklāj precīzu 35 gadus vecās Kembridžas hercogienes grūtniecības laiku, bet vērotāji uzskata, ka tās varētu būt nepilnas 12 nedēļas. Tāpat kā iepriekšējās reizēs, arī šoreiz Katrīna cieš no izteiktiem rīta nelabumiem, tāpēc nevarēja pavadīt dēliņu Džordžu pirmajā skolas dienā. 

Prinča Džordža pirmā skolas diena

Princis Džordžs ieradās skolā, cieši turoties tētim princim Viljamam pie rokas. Diemžēl mamma hercogiene Ketrīna nevarēja būt dēlam līdzās šajā ...

gallery icon

Ja Ketrīnai izdosies palikt pie sava nodoma dzemdēt mājās, tad viņa ieviesīs jaunu tradīciju karaliskajā ģimenē. Visas pēdējās karaliskās ģimenes paaudzes līdz šim ir dzimušas slimnīcā. Pēdējā karaliene, kas dzemdēja pilī, bija karaliene Viktorija 1819. gadā.

Princeses Šarlotes un viņas brāļa prinča Džordža pirmais kopējais foto

Kensingtonas pils pārstāvji izplatījuši pirmās fotogrāfijas, kurās britu princese Šarlote iemūžināta kopā ar princi Džordžu.

gallery icon

Pēc tam visi karaliskie mazuļi dzima elitārajā slimnīcā “Lindo Wings”, kur vienas nakts uzturēšanās izmaksā 5000 sterliņu mārciņas. Slimnīca aprīkota ir  visjaunākajām reanimēšanas tehnoloģijām. 

Kembridžas hercogienes preses pārstāvis šīs baumas nav komentējis. 

Hercogiene Ketrīna ar bērniem vēro „Trooping The Colour” parādi

Hercogiene Ketrīna ar bērniem princesi Šarloti un princi Džordžu uz Bekingemas pils balkona vēroja „Trooping The Color” parādi, kas rīkota ...

gallery icon

Mīlošais tētis princis Viljams

gallery icon

Karaliskās kāzas: tā precējās hercogiene Ketrīna un princis Viljams 2011. gada aprīlī

2011. gada 29. aprīlī visa Lielbritānija svinēja gadsimta notikumu - prinča Viljama kāzas ar viņa līgavu Keitu Midltoni.

gallery icon

Princese Šarlote kļūst par bērnu modes ikonu

Britu princesei Šarlotei ir vien divi gadi, taču mazā jau kļuvusi par bērnu modes noteicēju. Tam, protams, jāpateicas viņas mātei ...

gallery icon