foto: No personīgā arhīva
"Mūs nevis ārstē, bet vienkārši griež!" Ģimene lūdz palīdzību māmiņas glābšanā
2017. gada 15. augusts, 17:26

"Mūs nevis ārstē, bet vienkārši griež!" Ģimene lūdz palīdzību māmiņas glābšanā

Kasjauns.lv

Piecgadīga bērna māmiņas Solvitas Badūnes māsa vērsusies pie līdzcilvēkiem ar izmisīgu palīgā saucienu, lai glābtu māsas dzīvību. Pēc ilgstošas un nesekmīgas vēža ārstēšanas Latvijā un, iespējams, nepareizi uzstādītas diagnozes dēļ nācies meklēt palīdzību pie Izraēlas ārstiem.

Pirms trim gadiem Solvitai Latvijā uzstādīta diagnoze - vairogdziedzera vēzis. Sācies īsts murgs - operācija, starošana, tad audzējs galvā ar metastāzēm. Vēl viena operācija, apstarošana. Tad sekojis audzējs dzemdē. Vēl viena operācija.

Metastāzes turpinājušās pa visu ķermeni, sekojis vienas acs aklums. Ārsti visu laiku palikuši pie sākotnējās diagnozes - vairogdziedzera vēzis. Sacījuši, ka Solvitai "diemžēl nepaveicās".

"Mēs esam izmisumā, saprotot, ka mūs nevis ārstē, bet vienkārši griež!" raksta Solvitas māsa Sanita. "Mēs sākām meklēt jebkādu palīdzibu. Sazinājos ar Artūru Amasovu, kurš šobrīd glābj savu sieviņu Viju Amasovu, pateicoties Angelikai Miglānei! Mēs vērsāmies pie viņas, un trīs dienu laikā mūs pieņēma viena no labākajām klīnikām Izraēlā! 

Divu dienu laikā Izraēlas ārsti mums uzstādīja diagnozi, ko mūsu ārsti nevarēja uzstadīt trīs gadus! Tas bija šoks mums visiem! Manai māsai bija plaušu vēzis, nevis vairogdziedzera!

Mums uz rokam ir visi izmeklējumi, kuri apliecina mūsu arstu nepiedodamo kļūdu! Kā mums izglābt manu māsu? 5 gadīga puisīša māmiņu? Viņai ir tikai 32 gadi.. mums tam vairs nav finansiālu līdzekļu, visi ģimenes, radu ietaupījumi ir iztērēti!"

"Mēs varam kopā izglābt manu māsu Solvitu. Paldies Jums visiem!

Ļoti grūti ir samierināties ar to,ka varam zaudēt savu vistuvāko cilvēku, mūsu ārstu kļūdu un bezatbildības dēļ!"

Ziedot Solvitai vari ŠEIT.