Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 26. jūlijs
Cita pasaule
2017. gada 26. jūlijs, 05:45

Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 26. jūlijs

Kasjauns.lv

Ko labu varam sagaidīt no šodienas:

AUNS

Slinkuma varu vari izjust patiešām pamatīgi - lielāko daļu svarīgo darbu šodien paveiks citi, ne tu. Taču tev pagalam negribēsies zaudēt kontroli pār procesiem. Ķildas darbavietā var iezīmēt ilgstošus konfliktus un tava statusa kritumu.

VĒRSIS

Šodien ar pilnu jaudu jārisina iesūnējušas problēmas, kas jau ilgstoši rada emocionālu diskomfortu. Kādam tas var nozīmēt neapmierinoša darba nomaiņu uz citu, kādam - šķiršanos no dzīvesbiedra. Lēmumi būs skaidri, asi, galēji.

DVĪŅI

Sieviešu dzimuma Dvīnēm šodiena var nozīmēt totālu bardaku galvā un nespēju saprast, kā labāk rīkoties. Ja vien iespējams, atbildīgus pasākumus nesāc un nogaidi līdz brīdim, kad ūdeņi šķitīs tīrāki. Pēcpusdiena veiksmīgāka par agra rīta stundām.

VĒZIS

Baudu un labsajūtu var sniegt vakariņas ar kādu īpašu cilvēku, varbūt sen nesatiktu draugu vai sieviešu kārtas radinieci, kas gados vecāka. Dvēseliskas komunikācijas diena, kas nesīs atbildes uz daudziem sasāpējušiem jautājumiem.

LAUVA

Labi sapratīsi, kur ir tas siltums, ko alkst tava sirds. Tas var būt meklējams galīgi ne tur, kur līdz šim Lauva to lūkojusi. Iespējama vilšanās kādā tuvā cilvēkā, kas pārsteigs ar sev netipisku rīcību. Taču - viss ir uz labu, tikai uz labu!

JAUNAVA

Ierasto kārtību un notikumu secību, kādu Jaunava jau iepriekš bija ieplānojusi, var izjaukt finansiālas dabas jautājumi, kuros tev visai maza teikšana. Šī nav piemērota diena, lai dotos pie darba devēja lūgt algas palielinājumu, - tā drīzāk tiks samazināta...

SVARI

Veiksme un izdošanās atkarīga no ieguldītā darba. Ja iepriekš daudz strādāts kādas konkrētas lietas labā, tagad tuvojas augļu baudīšanas laiks. Pēcpusdienā vari satikt cilvēkus, ar kuriem reiz daudz konfliktēji, un šī ir lieliska diena, lai senās nesaprašanās nogludinātu.

SKORPIONS

Augstos toņos var risināties personiskās attiecības ar radiem, draugiem vai mīļoto personu. Tendence uz skandāliem, nepārdomātiem izteikumiem un visa labā graušanu. Rūpīgi seko līdzi savai uzvedībai, atceroties "visi man labi bija, kad es pati laba biju".

STRĒLNIEKS

Laba diena ceļojuma plānošanai. Kāds pēkšņš ierosinājums var kalpot par īstenu izraušanos - gruntīgu dvēseles atpūtu! Šodien jāuzmanās no pirkumiem, kas ir tīri kaprīze, nevis vajadzība.

MEŽĀZIS

Loģiskajiem un striktajiem Mežāžiem šodien Veneras ietekmē domas var plūst romantikas virzienā vien. Vientuļie sajutīs smeldzi, bet iemīlējušies - vēlmi pārpārēm izrādīt uzmanību savam iecerētajam. Visu ar mēru, lūdzu!

ŪDENSVĪRS

Var rasties sarežģījumi ar valsts iestādēm, laikus nesamaksātiem rēķiniem vai parādiem, par kuriem tagad nāks atgādinājums. Ja vien iespējams, vakarpusi velti kultūras pasākumiem, tie sniegs vajadzīgo veldzējumu un mieru.

ZIVIS

Kādas pagājušā nedēļā iesāktas lietas turpinājums šobrīd var saskarties ar lieliem šķēršļiem. Dažbrīd liksies, ka viss progress ir apstājies. Tas ir tikai uz mirkli, jau drīz vien procesi turpināsies tev izdevīgā gultnē.